Ako sa efektívne zbaviť pavúkov v dome?
Dievčatá, pomoc...
Ako sa zbaviť pavukov v rodinnom dome?
Stále vysavam, no každú chvíľu niekde nájdem pavúka, z ktorých mám totálnu paniku😨😨
Máme dom na prízemí, na všetkých oknách sieťky, jediné miesto, odkiaľ by mohli vchádzať je garáž, kde je zosuvacia brána, kde je nerovná podlaha a tade sa dovnútra môžu presmyknut.
Naposledy na mňa vybehla "tarantula" z rolldorky, odkiaľ som si vyberala šľapky....skoro som infarkt schytala😡
Existujú nejaké spreje, niečo, čo je naozaj efektívne, aby ta pliaga vôbec nešla dnu? Máte niečo osvedčené?
Mávam upratané, vysavam skoro stale, mám minimum nábytku, nech sa mi to nikde nedrží, no napriek tomu ich furt niekde nájdem....
Kurnik, keby som sa radšej myši alebo hadov bála, tie tak ľahko nestretnem 😟😟
@anonym_autor Nezbavíš sa, v rodinnom dome budeš mať vždy pavúkov. hlavne na jeseň, kedy sa sťahujú do teplejších priestorov. S takým niečím treba rátať, keď si sa rozhodla žiť v RD.
Ale chápem to, manželka tiež včera vybehla zo sprchového kúta, lebo spoza šampóna na ňu civel pavúk. A keď som jej povedal, že ten pavúk nemá len 2 oči ale až 8, tak som tomu vôbec nepomohol.
Ale ja som tolerantný. Síce pavúky v dome nechcem, ale nezabíjam ich, lebo sú užitoční. Ja ich opatrne cez servítku chytím, aby som mu neublížil a vyhodím živého von. Ak sa ich bojíš, tak ich jednoducho z času na čas povysávaj.
Ale preventívne neurobíš nič, nejaký sa sem - tam dnu vždy dostane.
Ohen, jedine ohen

Pavuky ti vedia preliezt dnu aj odtokovymi otvormi v rame okien. Ono je to nocny tvor, cez den velmi niesu aktivne. Cize ich pohyb dnu bude hlavne v noci a cez tieto otvory...