Ako sa brániť proti škodcom v domácnosti?
Dievčatá, pomoc!!!
Čo mám robiť, aby som denne nevysavala pavúkov, nezabijala muchy, ukolašov, dokonca včera som spod gauča lovila cvrčka, čo mi začal cvrlikat rovno uprostred filmu😮
Som myslela, že som pri mori v Taliansku 🙈🙈🤦🤦
Čo mám robiť, aby sa mi všetka pliaga dovnútra nesťahovala?
Sieťky mám na každom okne, aj dvere zavreté a ono si to tu pochoduje, ako keby tu mali trvalý pobyt😭😭
Existuje niečo také, ako je tá krieda na mravcov, že by som to nacmarala okolo celého domu, aby to sem nešlo? Lebo mňa už asi fakt trafí🙏🙏
A to mám arachnofobiu ako vyšitu a keď vidím pavúka, tak vreštím ako pavián😵💫😵💫
Pomoc🙏🙏
Čo je ukolaš?
Čo je ukolaš?
@anonym_4dda0f Ucholak v nitriansko-topolciansko-banoveckom nareci😃
Asi pomoze sa len prestahovat niekam na antarktidu... Toto je vzdy, ked prichadza jeden a ochladzuje sa. Aspon ze to nie su mysi.
@anonym_4dda0f Ucholak v nitriansko-topolciansko-banoveckom nareci😃
@anonym_704379 v Nitre to
100% nie je ukolaš
Možno tak u ciganov
@anonym_autor vystriekaj dom biolitom
prestahuj sa do bytu, ja tu mam jedneho pidi pavuka raz za rok a mozno jednu muchu v lete.
@anonym_autor skontroluj si sieťky, či tam nemáš dieru... Prípadne by som nastriekala niečo okolo vchodových dverí
@anonym_704379 v Nitre to
100% nie je ukolaš
Možno tak u ciganov
@anonym_4dda0f Ok, tak horna Nitra.
@anonym_autor akoze "drobne" potvory (pavuky, obcas komar, mravec ano...), ale cvrcek cez sietku?...
@anonym_autor nic z vymenovaneho nie je skodca, je to len hmyz, ktory hlada pred zimou ukryt. Ucholaky vyhladavju cez den vlhke a tmave miesta, pavuky ta zbavuju otravneho hmyzu. Mozno by ti odlovili aj tie otravne muchy ak by si im dala prilezitost

Oni sa ta boja viac ako ty ich.