Ako sa zbaviť potravinových mol v byte?
Ahojte pred mesiacom sme sa presťahovali z bytu kde asi 3 roky som bojovala s molami majiteľ to nejak neriešil. Konečne som sa tešila že sa z toho pekla vymámim, opak bol pravdou naši si ma. Ešte v starom byte som všetky potraviny vyhodila, múku cukor koreniny, čokolády-proste všetko. Keď som však zbadala, že som ich priniesla niekde v niečom ide ma poraziť. Nakúpila som nové potraviny a tie svine tu stále lietajú. Potraviny mám aktuálne už týždeň v mraznicke všetko koreniny múku. No bohužiaľ stále lietajú. V skrini kde boli tieto nové potraviny mám lapač stále sa tam niečo chytí. Ďalšia lapač mám na tej skrini zvonku a ďalší na chladničke. Na tie čo sú mimo skrine už asi 3 týždne sa nič nechytá len na ten čo je v skrini. Plus každý deň nájdem 1-2 lietať po byte. Našla som že by mohlo byt proti ním dobre Trychomol P, máte s tým skúsenosť? Alebo poraďte mi čo už mám spraviť lebo skončím na psychiatriii! Ďakujem a neprajem nikomu toto
všetko do uzatvárateľných nádob - sklo / plast ktoré preferuješ. ak by v nejakej potravine boli uvidíš ich tak. nezabudnúť na kávu, čaje, cukor a koreniny. všetko nanovo vyčistiť, poprezerať oblečenie, závesy. ja som ich raz našla v orechoch. musela som 2x vyhodiť špajzu a čistiť (tuším aj so savom som to drhla) fakt všetky poličky aj zospodu aj záhyby zozadu boky skriniek...
odvtedy mám všetko z nádobách. čokoľvek prinesiem z obchodu lebo viem že aj tam im občas nejaká poletuje 🙊🙈

mala som s nimi kedysi problem najdi kde maju "hniezdo" ...ja som nasla to moje na krabici zospodu kde bola prelozena, druhe na kartonovej prepravke a tretie bolo zozadu na skrinke na sololite... ked som tieto veci vyhodila vycistila bol pokoj