icon

Ako sa zbaviť premnožených ucholakov v dome?

nikoletacsalova
Včera o 05:27

Pekný dnik prajem .Skúsim ešte pridať sem diskusiu možno mi budete vedieť poradiť 🙏.Som už totálne psychicky na dne .Vlani sme sa nasťahovali so domu a už vtedy som vedela že niečo nie je v poriadku keď na terase steny liezli ucholaky .Na jeseň sa už ťahali na stenu domu .Bolo ich strašne veľa .Bola dosť tuhá zima tak som si vravela že aspoň vyhinú.No hovby....😥Pred mesiacom sa zase začali objavovať .Je ich nespočetné množstvo.Vsade sú .Na dvore ,v garáži ,v drevarni na ovocných stromoch ,na terase ...Keď sa večer začne zotmievať ťahajú sa na fasádu domu .Za 20 min ich nazbieram aj 100 ks zo steny .Kúpila som minule kremelinu a dala som medzi dlažby kde sú škāry tak sa len hemžili von .Toto už nie je normálne .Sušiť nemôžem dať veci vonku lebo minule mala malā v tričku 😭.Spíme pri zatvorených oknách lebo sa ťahajú dnu a sem tam ich nájdem aj dnuka .Bývame v poschodový dome a hore celkom máme spálne je tam hrozne teplo no len tak vyvetram a aj zatvorím okna.Nemala ste náhodou podobný prípad ?skúšala som aj nejaké firmy volať ale len postriekaju bariéru domu a to je všetko .Ako ok len hlavnú príčinu by som chcela vedieť že prečo sú tak premnozene

anonym_a186e3
Včera o 05:45

Sú veľmi užitočné

anonym_ab8a07
Včera o 05:58

Sietky na okna a nebude ti liezt nic do domu. Doteraz vam nechybali?

anonym_46c444
Včera o 06:09

@nikoletacsalova my bývame v byte a máme na oknách aj sieťky a aj tak som ich zopár našla aj dnu za posledný týždeň. Objavujú sa na balkóne a okolo vchodu do bytovky ich je večer kopa. Tiež neviem ako sa ich zbaviť 😫

anonym_ed8901
Včera o 06:11

Toto ste uz vyskusali?

anonym_0e8c1a
Včera o 06:43

Bud rada, ze ich mas na ovocnych stromoch, zeru vosky.
A preco chodia do garaze, mas ich v pradle a v skarach na terase? Hladaju tmave a vlhke miesta, kde preckaju den, vecer vyliezaju lovit potravu

anonym_ef9c7d
Včera o 07:04

My sme ich mali na chatke strašne ale strašne veľa....sprejovala som podlahu octom, do škár ocot tiež....zbavili sme sa ich, asi sa presťahovali k susedom 🤣🤣, no u nás nenájdeš jediného

anonym_be4dd9
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
Včera o 08:13
@anonym_be4dd9
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_be4dd9 Minuly a tento rok su naozaj premnozene. To hovoria aj nasi znami, co byvaju na dedine uz roky.

Takze trochu prehodnot to zbytocne jedovate prskanie.

ivicatolic
Včera o 08:36

@nikoletacsalova aj vy máte? kurňa všade sú 🤣🐜