Čo ma uštiplo pod teplákmi?
Ahojte ľudia od piatku sa stala taka vec,že som sa šiel osprchovať a menil som si oblečenie za čiste po o sprchovaní som si zobral čiste tepláky všetko čo sa patri a po čase večer ak som v teplákoch ležal som cítil ako keby mi niečo liezlo pod teplákmi tak som si len to čuchal myslel som si že to prejde po čase zas ma to začalo štekliť tak na novo zas a po tretí krát som ich zobliekol a prevrátil ich tak dačo sa mi zdalo,že z nich akoby vyletelo a spadlo to na koberec len že nenašiel som to čo to sú vlastne za vyrážky???..mamka mi spomínala,že ich vyvesila vonku na záhradu jak ich vyprala aby preschli,ale nežehlila ich myslite,že niečo bolo v tých teplákoch??...
Blcha.
Blcha.
@anonym_5ad5b7 no ja som to vytiahol zo skrine tak čo povyťahovať ostatne veci zo skrine aby dala všetko ešte raz preprať na novo??...
Uvidíš, či to bude pribúdať. Ak áno, všetko dezinfikovať, prať...
Uvidíš, či to bude pribúdať. Ak áno, všetko dezinfikovať, prať...
@anonym_5ad5b7 povedal som jej to určite všetko zo skrine pôjde von
Prestaň panikarit,potri si to dezinfekciou a nerieš. A neopovaž sa chudak mamku poslat k tej skrini. Ak nieco chces triedit a prať,tak si to urob sám.A k dr.sa so stipancom nechodí.
Prestaň panikarit,potri si to dezinfekciou a nerieš. A neopovaž sa chudak mamku poslat k tej skrini. Ak nieco chces triedit a prať,tak si to urob sám.A k dr.sa so stipancom nechodí.
@janinah šak uvidím ďalej,aké to bude,ale prvý krát mam na sebe takéto štípance ešte som ich nemal takéto
@janinah Ale jaj! So štípancami sa k doktorom nechodí? Veru, ja som išiel po pohryzení kliešťom z ktorého sa vyvinula lymská borelióza.10 dní po tom, čo som si vybral kliešťa sa okolie vpichu začalo tváriť ako lymská borelióza a tak som išiel na pohotovosť, odbery, antibiotiká...atď. Ak by som k lekárovi nešiel, mohlo to dopadnúť zle.
@janinah Ale jaj! So štípancami sa k doktorom nechodí? Veru, ja som išiel po pohryzení kliešťom z ktorého sa vyvinula lymská borelióza.10 dní po tom, čo som si vybral kliešťa sa okolie vpichu začalo tváriť ako lymská borelióza a tak som išiel na pohotovosť, odbery, antibiotiká...atď. Ak by som k lekárovi nešiel, mohlo to dopadnúť zle.
@komir63 presne tak,so stipancami sa nechodi...ja nikde nepisem,že sa nechodi s naslednymi komplikaciami,ak vzniknú....ani nikde nepišem,ze sa nechodí,ak je v anamneze kliesť a jw podozrenie na boreliozu....
Ani jedno nie je autorov pripad
syn mava taketo krvavo cervene flaky po ustipnuti je alergicky na hmyz mohol to byt aj mravec alebo nieco take. syn vzdy na to dostane atb mast. uvidis ci to bude zajtra boliet drzim palceky
Keď sa prádlo suši vonku, občas sa stane, že si človek s ním donesie do bytu nejaký hmyz.Ja som si tak raz doniesla dnu osu.Zbadala som ju a vyhodila, ale ak si mamka nevšimla nejakú muchu napríklad a poskladala oblečenie aj s ňou ,tak po vybratí zo skrine a oblečení ta tá potvora ustipla

to bude štípanec...