icon

Čo najlepšie funguje preventívne proti všiam?

Včera o 07:53

Dobry den, kedze som po vcerajsku zostala nestastna, akych ma moja dcera spoluziakov v triede, rozmyslam, ze by som jej davala nieco preventivne proti vsiam na vlasy. V skolke sme davali tea tree olej, ale tam nikdy vsi neboli ohlasene, tak neviem, ci to vobec zabera. Ci mam radsej pouzit tie preventivne spreje? Co davate vasim detom tak pravidelne, aby to nevysusilo pokozku. Ak by ste mi mohli odporucit konkretny vyrobok. Dakujem krasne

anonym_498249
Včera o 07:57

@anonym_autor pokial viem, nic neexistuje ako prevencia (mozno tak nepoziciavat si ciapky, netulit sa k spoluziakom)... ale vsi si nevyberaju ani "kastu" / socialne zazemie... nemaju nic z cistotou a hygienou... proste ked ich dostanes, tak ich mas kym ich nevyhubis...

anonym_5035bd
Včera o 07:59

Nedávam preventívne nič. Ak by dieťa donieslo vsi, tak to rieisim až potom
Tie spreje sú ťažká chemia, žiadna zmes byliniek a stiekas to dieťaťu na pokožku čiže vserko ide do tela

anonym_9d32fc
Včera o 08:07

Tea Tree olej je účinný a spoľahlivý, ráno natrieť za uši a kvapnúť na gumičku alebo čelenku, pri umývaní vlasov pridaj kvapku do šampónu.

hviezdicka77
Včera o 09:00

Paranit má sprej na prevenciu, moja ho používa

katkaseiner
Včera o 09:52

ja som davala za ucho dcere kvapku tea tree... v skolke boli vecne vsi a ona ma brutalne huste vlasy. Na stastie sme to nikdy nechytili. Plus este je nejaky sprej ktory sme sprejovali rano - nazov si zial nepamatam a este mala jednu gumicku do vlasov ktora bola niecim napustena. Fakt som mala strasny strach ze to donesie domov. Tu gumicku nosila len v skolke a potom isla do sacka.

biglovemom
Včera o 10:01

Nam odporucali este v skolke ked niekto mal vsi, sampon preventivne - z vrbovej kori.
Nemala nikdy vsi 🤷🏼‍♀️
Zijem v at ale dam fotku