Ploštice po dovolenke: Ísť s takto do práce?
Dobrý deň, už počas dovolenky som sledovala výskyt červených bodiek na tele a predpokladala som, že ide o reakciu na slnko. Dnes ráno som sa zobudila s 50 timi štipancami, evidentne od ploštíc. V pondelok mám ísť do práce, no stopy mám na celých rukách, nohách, tvári. Mám ísť s tým do práce? Ako by ste sa cítili keby prišla takáto kolegyňa medzi Vás?
@anonym_autor to na fotke mieje plostica.skor svab..plostice su malinke . Mali sme na byte v uk...chlap dostipany nebol len ja. Mna lubia aj komare. Daj formy stilancov
Pliosticu za denneho svetla velmi neuvidis..tesa ak niesu premnozene to uz najdes aj za bieleho dna
@anonym_autor Takze si nasla mrtveho svaba? To je hrozne. To aj tie svaby si mozete doniest domov. Pytaj si peniaze spat. Ja by som brala domov len skutocne drahe veci. Ostatne by som vyhodila. Boh vie aku inu haved tam este maju. Alebo je toto bezne v tychto destinaciach?
@anonym_autor Takze si nasla mrtveho svaba? To je hrozne. To aj tie svaby si mozete doniest domov. Pytaj si peniaze spat. Ja by som brala domov len skutocne drahe veci. Ostatne by som vyhodila. Boh vie aku inu haved tam este maju. Alebo je toto bezne v tychto destinaciach?
@andreatytler živého v kuchynskej linke, mŕtveho na zemi, zabila som decko od tej tarantuly v noci.🥵
@andreatytler živého v kuchynskej linke, mŕtveho na zemi, zabila som decko od tej tarantuly v noci.🥵
@anonym_autor OMG. Utekaj hned prec.Nechaj veci tam. A peniaze spat.
fuj.... zomrela by som od strachu a hnusu 🙈 my sme menili ubytovanie keď sme cez plachtu videli na matraci krv, stolicu a možno spermie alebo moč 🤢 plachta čistá ale tenká lebo fakt bolo vidieť tieto mňamky voľným okom pod ňou... pri tomto by som tam asi nechala všetky veci ako sa poznám 🤷
@lacibo pôjdeme rovno späť na chatku. Oblečenie aj kufre nechám vonku, vyzlecieme sa vonku. Má byť horúco, radšej holá ako s blchami, či plošticami. Vonku máme aj sprchu. Nikdy som nemala ani vši. Ani deti ani nikto v rodine. A teraz toto.
@anonym_autor verim ze s rozumnym pristupom to zvladnete - aj u muza v domove sa toho zbavili

@kvietok1233
@anonym_autor ale toto vyzera velmi velko... nie ako plostica... skor svab?