Svrbenie hlavy - hnidy či lupiny?
Prosím Vás, sú toto Hnidy na vlasoch?? Alebo lupiny? Keď tu bielu vec chytím do rúk je to taká tvrdšia gulička Ale dá sa sploštit medzi nechtami. Snažila som sa pozrieť či nájdem voš pred zrkadlom, ale neúspešne. Muž nič nevidel. Hlava má svrbí aké vši som mala len raz v prvej triede. Už si nepamätám ten pocit. Teraz ma hlava aj svrbí. Deti pozerám a oni nič nemajú.
Ďakujem veľmi pekne za vaše odpovede.
Baby, normálne si umývam vlasy každý 3tí deň. Vždy keď som kojila to bol masaker. A je jedno či kratšie, mala som ich už aj omnoho kratšie. Mastia sa rovnako a umývať každý deň tiež pre tie vlasy a kožu nie je terno. Musela som jednu dobu, keď sa mi tak mastili a chodila som do práce. Ale potom trvalo prejsť na každý tretí deň.
Nie je to o Tom, že by sa mi nechceli aké ako píšem, sú to hormóny.
Head and schoulders používam aj s cajovnikovym olejom, to tiež teraz nezaberá. Aké ďakujem za všetky dobré rady, upokojili ste ma. Nič mi nepuká, skúsim ešte dermatológa kôli tej seborei.
Ešte raz ďakujem a prajem vám krásny večer ♥️🙂.
Baby, normálne si umývam vlasy každý 3tí deň. Vždy keď som kojila to bol masaker. A je jedno či kratšie, mala som ich už aj omnoho kratšie. Mastia sa rovnako a umývať každý deň tiež pre tie vlasy a kožu nie je terno. Musela som jednu dobu, keď sa mi tak mastili a chodila som do práce. Ale potom trvalo prejsť na každý tretí deň.
Nie je to o Tom, že by sa mi nechceli aké ako píšem, sú to hormóny.
Head and schoulders používam aj s cajovnikovym olejom, to tiež teraz nezaberá. Aké ďakujem za všetky dobré rady, upokojili ste ma. Nič mi nepuká, skúsim ešte dermatológa kôli tej seborei.
Ešte raz ďakujem a prajem vám krásny večer ♥️🙂.
@anonym_autor ved ked su to hormony, s tym nenarobis nic, neries zeny. Ja som pocas tehu mala krasne vlasy, stacilo 1xt umyt a po porode klasicky vypadavali isty cas, kym sa to ustalilo.
Tiez som mala pocas dojcenia asi 2mes obdobie, ked nezaberalo nic. Umyvala som kazdy den, vlasy stale mastne, kefa hnusna spinava, aj tu som denne umyvala. Nepomohlo nic. Ako to prislo, tak aj odislo a vlasy boli zrazu ok
@anonym_autor ved ked su to hormony, s tym nenarobis nic, neries zeny. Ja som pocas tehu mala krasne vlasy, stacilo 1xt umyt a po porode klasicky vypadavali isty cas, kym sa to ustalilo.
@euka210
Veď hej, len nechcem aby to vyzeralo, že sa ani neumyvam 😁. V tehotenstve som tiež mala super vlasy ani sa mi tak rýchlo nemastili. Len to kojenie je hormonalny masaker, ako pred menopauzou 🫣. A tieto "vedľajšie účinky" sa nie vždy dajú optimálne riešiť. Ale ďakujem za podporu 😊.

Aky je problem si tie vlasy skratit a kazdy den umyt,aby nevyzerali ako tyzden neumyte? Apropos lupiny - urcite nepukaju,vsi ano. Hlava ale moze svrbiet,aj ked je mastna,ja si umyvam denne. Uz rano ked sa zobudim,vyzeraju takto,takze nemam na vyber.