Aké máte skúsenosti s neurochirurgiou na Kramároch v Bratislave?
Dobrý deň mate skúsenosti na Kramároch? Ja som bola na neurochirurgi a otras akože postel mam od pol 7vrcer až a keďže mam babetko a kojím nevedela som ako ju mam na kojiť po sediacky nechcela pák stále plakala nevedela som čo mám s ňou robiť a od 6:30mame mat preč postele keďže sú mobilné... A keďže kojím spím s ňou keďže je malá a ani to sa im nelubilo vysvetlite mi to niekto je to normálne?
Kks no nemám skúsenosť
Iba Kramáre detské ale to musí byt peklo a hlavne choré 🫣
Už pred 11 rokmi to bolo také isté. Narodila sa mi dcéra, na druhý deň prevoz do BA, kardio detské, popri oknách fučalo, postele, kto sa nedostal do tej jednej izby pre matky, mal - ak mal šťastie také kreslo, inak rozťahovacie lehátko, či stoličky, ktoré sme museli pred vizitou zbaliť a odovzdať. Tiež som dojčila na stoličke, cely den sedela na stoličke. Hrôza. Plus ešte aj niektoré sestry tam dôležité ako h...o na polici, bez empatie, bez správania sa slušne. Pozor, boli tam aj milé sestričky, no menej.
@klaudia182019 toto je zial realita v NUDCH a esteame byt radi, ze mozeme byt s detmi vobec na izbe 😢 ked sa dalo, lezala som s malou na posteli, sestricky si zvykli
no mas moznost zaplatit si nadstandard, alebo pevne lozko alebo len roztahovaciu postel. cena je rozdiel... takze ak si si zvolila roztahovaciu postel tak mas. v com je problem? kojit sa da aj po sediacky, vypytaj si kreslo mavaju ich na chodbe take vysoke kozene otocne casto vedia vlozit do izby. travili sme tam viac casu, bola som tam aj pred mesiacom a zvladli sme to, sme radi ze sme doma po operacii... a ano nie je to domaca pohodicka ale nie je to ani hotel je to nemocnica a liecia sa tam deti, takze nie si tam na dovolenke. a nase zdravotnictvo takto vyzera preto ze je takmer vsetko zadara...
no mas moznost zaplatit si nadstandard, alebo pevne lozko alebo len roztahovaciu postel. cena je rozdiel... takze ak si si zvolila roztahovaciu postel tak mas. v com je problem? kojit sa da aj po sediacky, vypytaj si kreslo mavaju ich na chodbe take vysoke kozene otocne casto vedia vlozit do izby. travili sme tam viac casu, bola som tam aj pred mesiacom a zvladli sme to, sme radi ze sme doma po operacii... a ano nie je to domaca pohodicka ale nie je to ani hotel je to nemocnica a liecia sa tam deti, takze nie si tam na dovolenke. a nase zdravotnictvo takto vyzera preto ze je takmer vsetko zadara...
@anonym_353f3d noooooooooo úprimne zadarmo nie je 😃 pozerali ste sa niekedy kolko ročne odvediete na zdravotné poistenie? Pri vyšších príjmoch to je naozaj zaujímavá suma na to že u zubára všetko platím, za crp platím, za špecializované vyšetrenia platím, za gynekológiu platím, vyšetrenia v tehotenstve tiež poplatky vysoké, doplatky za lieky veľakrát dost vysoké… nie nič nie je zadarmo len naše peniaze z odvodov a dane miznú niekde inde😉
@anonym_353f3d nie na každom poschodí dajú možnost normálnej posteli, aj keď ju majú v cenniku.

To na izbe vôbec nie sú postele???