Aké máte skúsenosti s očnou pohotovosťou pre dospelých v Bratislave?
Dobrý deň chcela by som sa prosím opýtať či máte skúsenosti s očnou pohotovostou pre dospelých v Bratislave a ak áno kde nájdem takúto pohotovost vopred ďakujem za odpovede
Chod do ruzinova na urgent, na okienku ta poslu hned hore na ocne. Ja som tak bola minuly rok, rovno si ma tam nechali, mala som odtrhnutu sietnicu.
Presne ako pisu, urgent v Ruzinove a hned posielaju hore na poschodie na vysetrenie.
@lala321 antolska, su odbornici ale bude to na 3 hodiny hoci predo mnou nikto nebol. Pride mi to ako naschval aby nikto nechodil
Isla by som normalne na urgent do Ruzinova. Tam pri triediacom okienku popisat aky mas problem a oni ta nasmeruju dalej. Podla mna ma sluzbu aj ocny lekar. Oko je vazna vec, s tym sa necaka do pondelka.
@anonym_cc2128 ďakujem za odpoveď
@lala321 antolska, su odbornici ale bude to na 3 hodiny hoci predo mnou nikto nebol. Pride mi to ako naschval aby nikto nechodil
@anonym_10165e to iste aj v ruzinove 🙄🙄
@anonym_10165e to iste aj v ruzinove 🙄🙄
@anonym_5bc7d3 boli sme, čakali sme Max 20minut, hore na očnom. Muž mal veľmi zakrvacane oko, nevedel od čoho, žiadny úraz. Vybavili rýchlo.

Isla by som normalne na urgent do Ruzinova. Tam pri triediacom okienku popisat aky mas problem a oni ta nasmeruju dalej. Podla mna ma sluzbu aj ocny lekar. Oko je vazna vec, s tym sa necaka do pondelka.