Aké sú skúsenosti s prijímačkami na Gymnázium Matky Alexie?
Dobrý deň, je tu niekto, koho dieťa robilo prijímačky na toto gymnázium pred rokom? Prípadne posledné roky? Aké boli testy z MAT a SJL? Bolo to náročné? Syn má záujem o toto gymnázium. Absolvovali ste aj prípravný kurz, ktorý organizuje škola? Ďakujem veľmi pekne za vaše odpovede a rady.
Mam takú nie príjemnú otázku. Ale ak máte niekto bližšie informácie, ako to bolo s tým sexuálnym zneužívaním žiakov učiteľom na gma? Teraz som pri googleni na to narazila a dosť ma to zarazilo. Zamietlo sa to pod koberec alebo sa na škole aj niečo riešilo? Áno, ten učiteľ tam už nie je, priznal sa a asi je vo väzení. Len ma zaujíma, či to bolo také štandardné ako v cirkvi ututlanie alebo sa robili aspoň nejaké rozhovory so žiakmi k tejto téme atď.
@merry9 neviem o tom, že by sa priznal… išlo o to, že decká si z neho chceli vystreliť a nejako sa im to vymklo spod kontroly. Odisiel, lebo nezniesol ten tlak. Bol to super učiteľ a zničili mu život.
Neviem ale ako to skončilo oficiálne…
@ina44 áno, mám, napíšte mi do SS
@maruskaaaa môžem poprosiť aj ja tie testy? Prip aj viac info o príprave (cena a kde ste sa prihlasovali a pod)
Vdaka
@merry9 neviem o tom, že by sa priznal… išlo o to, že decká si z neho chceli vystreliť a nejako sa im to vymklo spod kontroly. Odisiel, lebo nezniesol ten tlak. Bol to super učiteľ a zničili mu život.
Neviem ale ako to skončilo oficiálne…
@sten ok. Dakujem za info. Preto som sa pytala, ze ako to bolo nakoniec
@maruskaaaa môžem poprosiť aj ja tie testy? Prip aj viac info o príprave (cena a kde ste sa prihlasovali a pod)
Vdaka
@sten posielam ss