Ako a kde zoženiem rýchly termín na chirurgii v Bratislave?
Ahojte, mám bolesti každý deň a žlcnikové problémy. Mám aj výmenný lístok na chirurgiu. V nemocnici Bory tak skoro termín nedostanem. Vedeli by ste mi odporúčať nemocnicu, kde ste dostali rýchlo termín pri bolestiach? Ďakujem za odpoveď.
@maminkadadka Termin na co? Operaciu? Mas potvrdene kamene? Ked mas akutne intenzivne bolesti, mozes ist na Centralny prijem kamkolvek a kedykolvek...
@janickadr 2x som bola na urgentnom príjme a poslali ma domov v Boroch, pričom mam aj zhoršené pečeňové testy. Hľadám teda chirurgiu v Bratislave, kde by ma co najskôr zoperovali. Áno mam potvrdené kamene zo sona.
v nemocniciach mávajú operatéri, chirurgovia, svoju ambulaciu, kde si vybavujú svojich pacientov, kontroly, stehy atd..popozeraj zoznam lekárov na oddelení, a či majú aj ambulanciu a choď tam a spýtaj sam či ťa nezoperujú..alebo choď na chirurgickú pohotovosť, je u Milosrdných bratov..skús takto
Ak si adept na operaciu, vyber si hociktoru nemocnicu, kde to operuju a chod si normalne pockat pred chirurgicku ambulanciu. Oni vyhodnotia akutnost stavu a podla toho riesia.

@maminkadadka Termin na co? Operaciu? Mas potvrdene kamene? Ked mas akutne intenzivne bolesti, mozes ist na Centralny prijem kamkolvek a kedykolvek...