icon

Ako funguje povinná služba v Bratislave?

4. máj 2025

Ahojte, v poslednej dobe sa tu nejako roztrhlo vrece s témami o polícii, ja by som mal tiež jednu otázku, ideálne ak je tu nejaký policajt, ktorý by mi vedel odpovedať, ako je to s tou povinnou službou v Bratislave ? Každý o tom hovorí, ale nikde žiadne oficiálne informácie. Pôjde po škole každý povinne tam slúžiť na dva roky alebo po škole sa vrátia naspäť na obvod kde boli pridelení?

patka06
•
4. máj 2025

Aktuálne platí, povinne 2 roky v BA

autor
•
4. máj 2025
@patka06

Aktuálne platí, povinne 2 roky v BA

@patka06 prečo to potom nehovoria na pohovore, že je povinná služba v Ba? Či to až keď človek nastúpi tak sa to potom dozvie keď už je neskoro?
Pri APZ toto platí, ale je to aj pri SOŠ PZ ? Že po skončení školy idú tam ? A všetci povinne alebo len niektorí ?

ibrunova
•
4. máj 2025

Je to aj v novele nariadenia, ale vraj nakoniec tam nepôjdu všetci, iba niektoré behy.

autor
•
4. máj 2025
@ibrunova

Je to aj v novele nariadenia, ale vraj nakoniec tam nepôjdu všetci, iba niektoré behy.

@ibrunova kde nájdem tu novelu prosím vás ?

ibrunova
•
4. máj 2025

Zajtra to pozriem, neviem teraz presne. Ale kým skončíš školu, si to môžu zmeniť ešte 3x..
Ale tam sa vyslovenie píše, že 2 roky na KRPZ BA

patka06
•
4. máj 2025

Neviem prečo to nepovedia na pohovore hneď, ale stačí sa spýtať.
Platí to hlavne pre SOŠ, pretože v BA chýba najmä poriadková polícia.

autor
•
4. máj 2025
@patka06

Neviem prečo to nepovedia na pohovore hneď, ale stačí sa spýtať.
Platí to hlavne pre SOŠ, pretože v BA chýba najmä poriadková polícia.

@patka06 tak to sa rad pozriem nato ako pôjde chlap z východného slovanska, ktorý ma rodinu, deti atď slúžiť na dva roky do Bratislavy.

gov
•
Odpoveď bola odstránená
•
gov
•
Odpoveď bola odstránená
•
ibrunova
•
4. máj 2025

Naši chlapci, čo sú teraz vKE, vraj prídu po škole nazad ku nám. Tí, čo sú v PK, idú vraj do Ba.. Ale ktovie, ako si to delia.

autor
•
4. máj 2025
@ibrunova

Naši chlapci, čo sú teraz vKE, vraj prídu po škole nazad ku nám. Tí, čo sú v PK, idú vraj do Ba.. Ale ktovie, ako si to delia.

@ibrunova a ti ktorí ešte len nastúpia do školy neviete ? Oni kam majú po škole ísť?

ibrunova
•
4. máj 2025

Asi podľa toho, do ktorej školy..

autor
•
4. máj 2025
@ibrunova

Asi podľa toho, do ktorej školy..

@ibrunova do Košíc

ibrunova
•
4. máj 2025

Jedna pani povedala, že tí, čo idú v júni do ke, sa vrátia na útvar. Ale či tomu veriť.

autor
•
5. máj 2025
@ibrunova

Jedna pani povedala, že tí, čo idú v júni do ke, sa vrátia na útvar. Ale či tomu veriť.

@ibrunova v Pezinku v júni ani neotvárajú to znamená, že všetci sa vrátia na svoj útvar naspäť ?

tana999888
•
5. máj 2025

Všetci povinne do Bratislavy a na 3 roky, ste nováčikovia nemáte si co vyberat, tí co uz odsluzili v Ba 2+ rokov idu na utvary kde maju klud.

bosorkabb
•
5. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

Vojaci aj policajti plnia rozkazy. Ak ťa zaradia do BA tak máš slúžiť tam. To nie je bežné zamestnanie kde sa rozhodneš kde budeš pracovať.

@gov ja zopár vojakov vo výslužbe poznám a išli do vysluhoveho dôchodku po 30 rokoch a tie dôchodky sú ďaleko za kráľovskými. Možno vysoké hodnosti majú veľa ale odsluzene roky viac ako 30 určite. A pri výkone povolania ich zomrie ročne fakt minimum.
Momentálne môže ísť vojak /policajt do vysluhoveho dôchodku po 25 rokoch v službe. Ale to nie je len na Slovensku.

autor
•
5. máj 2025
@tana999888

Všetci povinne do Bratislavy a na 3 roky, ste nováčikovia nemáte si co vyberat, tí co uz odsluzili v Ba 2+ rokov idu na utvary kde maju klud.

@tana999888 škoda vôbec na toto reagovať 😂😂 napíše niekto kto si to v živote nevyskúšal a vie tak prd o tom kde je aký kľud. Nabudúce nekomentuj, dik.

autor
•
5. máj 2025
@tana999888

@tana999888 a ešte dodám, človek, ktorý ma rodinu, deti, bývanie ma ísť na niekoľko rokov od nich preč? Prajem ti, aby si si to vyskúšala a zažila a hneď ta prejde vypisovať také sracky.

tana999888
•
5. máj 2025

Vidím že sa tešíš na Bratislavu 😉

tana999888
•
5. máj 2025

Chlapec je nervozny lebo nebude moct sediet v kancelarii dome ale bude vnoci na nocnych v Bratislave😂 Typicky dnesny mlady vsetko by chceli ale nic preto urobit😂

ibrunova
•
5. máj 2025
@tana999888

Chlapec je nervozny lebo nebude moct sediet v kancelarii dome ale bude vnoci na nocnych v Bratislave😂 Typicky dnesny mlady vsetko by chceli ale nic preto urobit😂

@tana999888 myslíš, že na iných oddeleniach sa nerobia nočné?

autor
•
6. máj 2025
@ibrunova

@tana999888 myslíš, že na iných oddeleniach sa nerobia nočné?

@ibrunova ona si mysli, že inde je leharo, že sa nič nerobí, kávičku popíjajú 🙃 vidno, že to píše človek, ktorý nemá ani paru o tom čo je to policia

autor
•
6. máj 2025
@tana999888

Vidím že sa tešíš na Bratislavu 😉

@tana999888 dám ti potom vedieť že v žiadnej Bratislave nie som 😉😉

tana999888
•
6. máj 2025

S takymto pristupom vyletis hned😂