icon

Ako obliecť dieťa do škôlky

maminkadadka
22. mar 2026

Ahojte, čo obliekate svojim 4 ročným deťom zajtra do škôlky v Bratislave ? Doobeda chodia von aj poobede. Stále som si taka neistá, aby mu nebola zima a ani teplo. Ďakujem

kavasmliekom
22. mar 2026

@maminkadadka a aké má byť počasie?

maminkadadka
autor
22. mar 2026
@kavasmliekom

@maminkadadka a aké má byť počasie?

@kavasmliekom doobeda 12° poobede 15°

kavasmliekom
22. mar 2026
@maminkadadka

@maminkadadka tak ako na východe. Moje deti hrubšie tepláky, tričko s dlhým, tenká mikina, tenká vetrovka. Keď im je teplo, rozopnú sa, alebo dajú dole mikinu a nechajú si vetrovku.

minesasubu
22. mar 2026

Ja dávam tenke leginy a ked ide na dvor tak si natiahne tenke softshelly a dá si mikuna a nakrčnik
na poobede mu stačia len leginy

petamich
22. mar 2026

Teplaky, tricko s kratkym rukavom, mikina, softshellka.

anonym_0306b3
22. mar 2026
@maminkadadka

@maminkadadka 3 stupňovy rozdiel je problém? Tepláky, tričko s dlhým rukávom, mikina, vesta.

anonym_0f00e3
22. mar 2026

Tepláky, nátelník s dlhým rukávom, mikina. Ráno možno ešte vestu

anonym_c8a190
22. mar 2026

modré oblečenie , lebo je svetový deň vody 😁 napadlo ma na prvú, lebo písala družinarka , viem že otázka sem nesmerovala

anonym_608c4c
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
22. mar 2026

minulý týždeň do škôlky tenké legíny a na to softshell, akurát že ten softshell nedávali a tak chodil na dvor v tenkých legínach 🙈 takže od zajtra už len hrubšie legíny 🤷

mama_z_besstu
Zástupca značky
23. mar 2026

synovi dávam zateplené tepláky alebo pod tenké tepláky pančuchy - ráno je ešte chladno, takže pre istotu 🙂

princezna_bosorka
23. mar 2026
@anonym_0306b3

@maminkadadka 3 stupňovy rozdiel je problém? Tepláky, tričko s dlhým rukávom, mikina, vesta.

@anonym_0306b3 jj... nechapem, ako moze byt takyto clovek svojpravny. A ako ho obliekas, ked idete z domu na ihrisko?

princezna_bosorka
30. mar 2026

@maminkadadka a ked ide s tebou von, co mu obliekas? Ja by som asi skusila hrubu zimnu ciapku, plavky a gumaky.

12 a 15 stupnov je dost maly rozdiel, takze by som predpokladala, ze spravne obliect dieta zvladne aj polointeligentny jedinec, ale kedze uz tu je zase tento typ blbej otazky, tak ti dam navod - 1. vrstvit a vrstvit a 2. kupovat kvalitne oblecenie, minimalne to vrchne.

Moj syn mal dnes v Ba rano obyc bavlnene teplaky, ponozky, tielko, tricko, mikinu, north face zimnu kombinezu, dupeto zimnu merino kuklu. Dopoludnia mal na ihrisku asi to iste, ked som ho na obed brala zo skolky, nedavala som mu tu mikinu. Ked sa este otepli, nahradim kombinezu celorocnymi softshelovymi gatami a bundou a hrubu merino kuklu vymenim za tenku bavlnenu, v dalsej faze oteplovania nedostane mikinu a potom namiesto kukly obyc tenku merino ciapku. Na zaver bude mat iba celorocne softshelove gate (ak bude fukat alebo ak bude po dazdi) alebo iba obyc teplaky (ak to bude vyzerat na prijemny slnecny den s cca. 20 stupnami). Rada som pomohla.