Ako rýchlo vybaviť interrupciu v Bratislave?
Pytam sa tych co to maju za sebou a nezaujimaju ma nazory prolife, ako rychlo stihnem vybavit interrupciu v Bratislave? Som v 10.tyzdni, stiham to? Je treba papiere od obvodneho gynekologa?
@7lenka11 uz som mu pisala, som totiz v inom meste,tak mi da pokyny,hlavne aby mali nejake "volne terminy"
Dalej, tie co tu pisali, ja viem ze do 24.tyzdna sa robi zo zdrav.dovodov, lenze ultrazvukove vysetrenie nezisti mnozstvo vad (ani u odbornika na morfo.).
Za dalsie, prestante ma tu moralizovat. Uz jedno postihnute decko som porodila a neviete ake to je. Mam realne riziko, ze tentokrat to neskonci dobre taktiez. Tak sa nestarajte, polozila som konkretnu otazku do diskusie. Dakujem tym co mi radili
A čo je s tým dieťaťom co si porodila? Dosť škaredo o ňom píšeš 🙄
@terezkaarthuramax Sudca z ľudu?
@kavasmliekom neni ti blbe sa to pytat?malo by
@terezkaarthuramax ja som "žienka" čo nemôže a chce, ale teda absolútne som za právo voľby.
Nechceš ísť radšej na súkromnu? Všetko vybavia a vyšetria na jednom mieste a sú diskretni. Kamoška išla na UPT po nedobrovoľnom sexe do štátnej a síce to bol stred SVK, ale nesprávali sa k nej dobre.
@terezkaarthuramax pozri nikto ti tvoju vieru nezakazuje a nema pravo ti rozpravat do dodrziavania zakonov katolickej viery. No na druhej strane si uvedom, ze tak isto ty nemas pravo rozpravat do nedodrziavania tychto presvedceni, ked tvoju vieru nezdielaju (alebo nemaju ziadnu vieru). Na jednej strane vsetci ziadaju o respektovanie a potom druhych nerespektuju. Ci si necha dieta vziat alebo nie je jej rozhodnutie a ty nemas pravo jej rozpravat ci ma pravo alebo nema 🙂 Je to jej telo, jej financna, zdravotna ci zivotna situacia. Dar od Boha ? A ak v Boha neveri ? Alebo ten dar nechce alebo vie, zeby to s postihnutym dietatom nezvladala ? Moralizovat, ze co mala predtym je uz teraz uplne mimo. Ano bude tu vela zien smutnych, zeby chceli a nemozu ale ona ma inu situaciu a preto sa rozhoduje podla vlastneho svedomia a vedomia. Nezijes jej zivot - nemozes vediet. Prosim, respektujme sa. Bodka.
Nie som veriaca, preto ma neskutočne iritujú komentáre, že rozhodovať má boh. Choďte do kelu s takými názormi, boh nezaplatí tej matke peniaze na živobytie a pri chorom dieťati jej boh nezaplatí opatrovanie, zvýšené náklady na starostlivosť. Zdržte sa komentárov a nechajte si boha pre seba.
Autorka - oslov súkromné kliniky, ako sanatórium Koch, Interklinik, Mediklinik, Meedicentrum. Všade vedia UPT riešiť rýchlo a bez rečí.
Ale - odporúčam ti sterilizáciu. UPT nemá byť forma antikoncepcie. Napísala si, že "Uz jedno postihnute decko som porodila" - s týmto slovníkom a nastavením mi je z teba na grc. Nesexuj alebo sa daj sterilizovať.
@melanta to co si dovolujes? Nevies ako to bolo
Tak ako to bolo? Kde je to dieťa?
Čo si dovoľujem? Som veľmi slušná. Máš slovník ako ***** - už jedno postihnuté decko som porodila. Napriek tomu sexuješ a otehotnieš a potom tu čakáš podporu kvôli UPT? Vážne? Streilizuj sa, ak nechceš byť tehotná. Ale nerieš tehotenstvá interupciami. Lebo to presne robíš. Vieš, že môžeš mať postihnuté dieťa a napriek tomu otehotnieš. Zodpovedná žena by si to vyriešila tak, aby neotehotnela. A je úplne jedno, že nevieme ako to bolo.
No ked si ochorela to je iné.. prepač. Myslela som ze ides dobrovolne. Skoro.sa uzdrav a ak.sa o to chore dieta staras prajem.ti vela sil.
Velmi sa ti ospravedlňujem ešte raz.. Aj Boh sa na tuto situáciu, pozera inak. Keďže ide tu aj o tvoj život a zdravie
@terezkaarthuramax dakujem,je to velka skoda...

Ja nerozumiem akým právom tu píšu,že koľké nemôžu mať,daj na adopciu..Čo je kokos Vás do toho..akože niekedy žasnem,aké premúdrelé