icon

Ako sa dopraviť do Avionu pred otvorením?

26. jún 2025

Ahojte, Avion sa otvára až o 8mej, obchody o 10tej, ale fitko už o 6tej? Chcela by som tam chodiť, ale netuším ako sa tam dostať. Nechodí tam náhodou niekto hneď ráno?
Ďakujem!

vanilkovazmrzka
•
26. jún 2025

Tak vchod pri fitku bude urcite otvoreny ked je fitko od 6tej

luliu
•
26. jún 2025

Čo takto zavolať do fitka? Asi to bude najľahšie, nie? Ale predpokladám, že bude vchod normálne otvorený

deedol
•
26. jún 2025

to je to iste, ako ked sa vsetko zavrie, ale kino v tychto centrach (aupark, eurovea atd.) je otvorene do polnoci. niektore vchody su otvorene. uz len zistit, ze ktore 🙂

petamich
•
27. jún 2025

Je to bezna situacia, niektore prevadzky su otvorene dlhsie ako zvysok OC, dokonca parkovanie je mozne 24/7 a tym padom minimalne k autu sa dostat musis, vzdy je uvedene alebo sa treba spytat, ktory vchod je otvoreny aj mimo otvaracich hodin 🙂

lienka.7
•
27. jún 2025

@autorka minimálne sa tam dostaneš autom cez garáze. Takto to funguje napr.v centrali, keď je zatvorený, ale fitko je otvorené. Cez vchody sa vtedy nedostaneš. Normalne napis na prevádzku avionu a spýtaj sa.

luliu
•
27. jún 2025
@petamich

Je to bezna situacia, niektore prevadzky su otvorene dlhsie ako zvysok OC, dokonca parkovanie je mozne 24/7 a tym padom minimalne k autu sa dostat musis, vzdy je uvedene alebo sa treba spytat, ktory vchod je otvoreny aj mimo otvaracich hodin 🙂

@petamich parkovanie nie je 24/7 ani náhodou 😉

nyusika
•
27. jún 2025

z garaze vytahom ?
osobna skusenost

petamich
•
27. jún 2025
@luliu

@petamich parkovanie nie je 24/7 ani náhodou 😉

@luliu nemyslela som konkretne Avion (hlupo som to napisala), napr. Nivy alebo Retro maju parkovisko 24/7 a tym padom musi byt vchod, ktorym sa tam dostanes (minimalne teda na parkovisko), preto som napisala, ze si treba zistit, v ktorom centre je ktory vchod otvoreny

autor
•
28. jún 2025

Vďaka dámy za pomoc.
Mám vraj na rampe pri vchode do garáže zvoniť a povedať kam idem. Nie je to automaticky otvorené.