Ako vybaviť pas pre mesačné bábätko v Petržalke?
Ahojte, prosím mate niekto reálnu skúsenosť ako to funguje pri vybavení pasu takéhoto malého bábätka (ideálnena odd.PZ v Petržalke)?
Keď prídem na políciu dávajú prednostny lístok (ten kiosk myslím)?
Musí mať bábätko otvorené oči na fotke?
Držím ho ja na rukách?
Potrebujeme vybaviť pas kvôli ceste do ČR a následne (neskôr) do UK.
Ďakujem každému za nápomocné info🙂
Áno prednostný listok
Co bola pracovnicka, tak pekne vedela s babom co a ako 🙂
Budeš ho mať na rukách
@anonym_7f1b38 ďakujem 🙂
Veď sa objednaj na čas, neviem o nikom čo by prednostne brali kvoli deťom. Dáva sa biela plachta kvôli pozadiu, zobrali sme svoju mali sme obliečku z vankúša tú som si dala na hruď a bábo som si oprela chrbatikom o seba.
Veď sa objednaj na čas, neviem o nikom čo by prednostne brali kvoli deťom. Dáva sa biela plachta kvôli pozadiu, zobrali sme svoju mali sme obliečku z vankúša tú som si dala na hruď a bábo som si oprela chrbatikom o seba.
@anonym_c4525f ale áno berú deti prednostne tuším do 2/3 rokoch
Ked pride na oddelenie a berie casenku,tak tam je zvlášť pre deti
@anonym_c4525f Teraz v lete nemusia byt volne terminy a s tak malym babom je zbytocne sa trepat kvoli tomu do dalsieho mesta. Autorka dpstane prednostny cas na babo.
@obcanka123 ano dostanete prednostny listok, my sme isli dnu do 5 minut. Potom si sadnete na tu stolicku kde sa foti s dietatom, vy dostanete bielu plachtu, ktoru si prehodite cez trup a budete drzat dietatko tak, aby bolo na fotku nastavene.
My sme takto robili malemu 2 pasy,isli sme ked mal 2m a ano mal zavrete ocka,spinkal.Taky pas vam v pohode zoberu do cr,to nam hned aj povedali.Potom sme prisli o mesiac,to uz aj dlhsie vydrzal hore a pekne sa podarilo,ked mal otvorene ocka.Co mi pripomina,ze uz buduci rok mu musim robit novy pas,kedze uz mu konci.
Ine mesto ale rovnaka skúsenosť. Listok pre dieta a napriek plnej cakarni sme sli prví dnu.
u nas s detmi nikdy necakaju .. vsetko maj nachystane a oni uz vedia co s detmi a ako ich fotit .... niesi prva a ani posledna co tam bude s mesacnym
@anonym_c4525f beru vsade prednostne.
Ja som bola na Zaporozskej. Deti beru prednostne. Daju ti plachu, ty si sadnes s babatkom. Nejak ho sfotia, nik to neriesi.
Ja som bola na Zaporozskej. Deti beru prednostne. Daju ti plachu, ty si sadnes s babatkom. Nejak ho sfotia, nik to neriesi.
@beata_k ďakujem. Tam pôjdem aj ja
Potvrdzujem, že deti berú prednostne. Tak išlo pred nami snáď viac 10 rodín, keď sme boli v Petržalke…. Takze pre ostatných dosť odveci… keďže čakajú z tohto dôvodu aj o hodinu dlhšie… bolo by lepšie to regulovať, keďže to bolo fakt únavne, keď prichádzali a hneď išli. A my s dieťaťom, ktoré malo viac ako 3 roky sme čakali a čakali….

Áno prednostný listok
Co bola pracovnicka, tak pekne vedela s babom co a ako 🙂
Budeš ho mať na rukách