icon

Ako vyzerá návšteva v kaviarni Mačinézy?

13. dec 2024

Ahojte boli ste daktora v tejto kaviarni? Dostala som od kamarátky na Vianoce poukazku do tejto kaviarne, mačičky velmi lubim. Behaju tam volne alebo sú niekde zavreté? Ako to vyzerá? Ďakujem baby

h2
•
13. dec 2024

S touto konkrétnou nemám skúsenosť, ale v tomto type kaviarní majú mačky voľný pohyb.

cheeta
•
13. dec 2024

áno, mačky behajú voľne, teda ak nespia. niektoré sú aj prítulnejšie, iné menej...nuž, mačky. Majú priestor, kde za nimi návštevník nemôže 🙂 a majú dvojité dvere, aby sa neprešmykli von.
Príjemné miesto pre felino +. 🙂

cheeta
•
13. dec 2024

@cheeta ospravedlňujem sa za omyl, Mačinēzy sú pri Šancovej...ale v zásade platí to isté.

autor
•
13. dec 2024

@cheeta aha ďakujem takže normálne si tam môžem dať s dcérou kavicku, puding a mačička keby chcela príde k nám?

kiki68
•
13. dec 2024

Hej, presne tak

rozculena
•
13. dec 2024

jééééj,závidím ti😍

tykat
•
13. dec 2024

Sú tam dve miestnosti, v prvej sa mačky nepohybujú, v druhej áno. Sú oddelené dverami. Kávičku/koláčik si môžete dať v obidvoch. Mačičky ak sa im chce tak prídu. Treba sa pripraviť že tam cítiť riadne mačacinu, teda ak niekto nie je na to pripravený 😅 pre lepšiu predstavu ...

elenajezova
•
13. dec 2024

A pri hrade je ešte Mačkafé....

autor
•
13. dec 2024

Jej to vyzerá krásne dievcata chcem ísť aj s dcerou, máme macicku, zboznujeme macky. Na mačacinu sme pripravené hehe. Dakujem vam.

autor
•
13. dec 2024

Sme zo Ziliny a kamaratka vie aký mám vzťah k mackam tak ma veľmi potesila tak si to spravíme asi vramci prazdnin ako výlet