Ako vyzerajú izby na detskom oddelení v nemocnici Kramáre?
Prosím máte niekto nejaké fotky izieb v nemocnici na Kramároch? Idem v júni s dcérou na operáciu, tak by som sa chcela vediet do coho ideme. Pripadne ak mate aj nadstandardnu izbu. Pocula som ze na normalnej izbe matka spi len na pristelku a cez den ho musi zlozit a sedi len na stolicke. Je to tak? Dakujem za kazdu info.
@veronika1290 ja som to riesila u nas cez sukromne laboratoria u nas v meste, kde nam garantovali vysledok v den odberu poobede. Predtym som obehla lekarky kvoli vymennym listkom, aby nam to preplatila poistovna.
@alena76 vymenny listok nam.dala doktorke hned .
@veronika1290 dobry den, ste na oddeleni? Ako to prebieha? Ako to znasa syncek?
@alena76 dobry den ,ano sme tu .vcera.sme prisli ,nakoniec ho nemuseli.uspavat,zvladol to.bez toho .zajtra este.sono.brucha,rtg.pluc .mame tu jedneho pozitivneho otecka
@veronika1290 tak super, ze to zvladol. A drzim palce🍀
@alena76 dobry den ,tak dnes prepustili ,chvalabohu ma vsetky vysetrenia dobre ,hrcky su podkozne ,bude sa to sledovat a ak by mu to rastlo tak mu odoberu vzorku
@veronika1290 vyborne🙂
@andiee212 kazde oddelenie je ine a zalezi aj s akym velkym babom idete
@tutanchamon79 no dcéra má 2 roky 7 mesiacov mali by sme ísť na tonzilektomiu, práve kvôli tomu čo tu čítam na ORL oddelenie rozmýšľame či vôbec do toho pôjdeme alebo nie
@veronika1290 Zravím. Môžem sa prosím spýtať, koľko má váš syn rokov? Mal ísť uspať na mri a tam usúdili, že ho uspávať netreba alebo ako? Ďakujem za odpoveď
@9lenka syn mal v marci 5 rokov ,isli sme z odelenia uz na mri pracovisko ,tam sa ma opytala ci by maly neulezal bez uspatia ,tak som im povedala ze podla mna nie ,lebo on je taky maly nezbednik .ale doktoe hovoril ze to mame skusit a ked nie tak ho uspia a nastastie to maly zvladol .ani sa nepohol .
@veronika1290 Ďakujem za odpoveď. Aj ste boli pri ňom, či ako to je? A môžem sa spýtať aj na stravu pre matku? Mali ste, či ste sa stravovali sama? Vôbec neviem ako to funguje. Ak by ste mi mohli napísať aspoň nejaké info, čo je podľa vás dôležité vedieť, bola by som vďačná.
@9lenka ano bola som pri nom ,stala som hned vedla neho,a musela som mu rozpravat aby sa nebal ze tam nie som.Da sa objednat stravu aj pre matku ,ale ja som nechcela .chodila som si kupovat jedlo dole do bufetu ,maju tam deticky aj miestnist na hranie ,zachod sme mali na izbe ale sprchy su na zaciatku chodby .vy dostanete vecer okolo 19:00 matrac na spanie a rano to musite poskladat a vratot do miestnosti kde su ulozene matrace .Len si uz nepatam ci sa to malo odovzdat do 6:00 alebo do 7:00.a sestricky ak doktorky su velmi mile
@veronika1290 dakujem za info
@veronika1290 Este mam jednu otazku. Ake vysetrenia vam robili pred MRI? Dakujem
@9lenka nastupili sme v pondelok na oddelenie ,tam ho vysetrila neurologicka,potom nas poslali na anesteziologiu,tam sa pytala na choroby ,ake lieky berie maly .a potom nam povedali ze maly moze jest a pit naposledy utorok rano o 4:00.sestricka prisla okolo 5:00 zobrali mu krv ,o 6:00 mu zaviedli tu kanilu .a cakali sme kym nas zavolaju ze mozme ist na ct .vy idete na ct alebo na mri?
@veronika1290 na mri
@veronika1290
Prosím mali ste nadštandardnú izbu? Dá sa aj na 1 deň? Ako zvládol malý uspanie?
Nás čaká CT v CA a mame dátum/čas kedy sme objednaný a ďalej čo hovoril doktor neviem... Mne úplne prišlo zle a išla som s malým preč zostal tam manžel.... Budem zajtra volať nech ma teda niekam prepoja lebo vôbec neviem ako to tam chodí a co kde kam ísť... Pripadám si ako blbec...
@katarina121 dobry den .ja som im hovorila do telefonu ze by sme chceli nadstandard izbu.ked sme tam prisli tak nebol volny .dali nas na izbu s jednym chlapcom .ja som spala na rozkladacej posteli.a maleho nemuseli uspavat chvalabohu ,doktor povedalaby sme to skusili bez uspavania a syn to vydrzal .
@veronika1290 tak super no náš nevydrží 😔 ale nevadí zvládneme teda snáď ja zvládnem 🙃 a kam presne ste volali?
@katarina121 bola som so synom na mri v celkovej anesteze pred mesiacom, pisem ti
@zuzuliennka1 super! Budem čakať. ďakujem ❤️
@zuzuliennka1 dobrý deň, nás čaká so synom hospitalizácia 4.4 na neurologii na MRI chcem sa opýtať ako to tam prebieha prosím? Sú na izbách wcka aspoň? Kedy zvyknú púšťať domov? Neurologicka hovorila, ze ak bude vsetko ok púšťajú uz v den MRI. Ďakujem

@alena76 ano to mi hovorili ,trocha je to tazsie lebo musime ist v sobotu na test ,lebo nastup mame pondelok .tak velmi dufam ze nam pridu vysledky do pondelka rana