icon

Aktuálne ceny 3-izbových bytov v Petržalke

25. mar 2025

prosim niekto teraz predaval byt v Petrzalke, cca 72m2, povodny stav, vychytena lokalita, Petrzalka 5.(skola, skolka, posta, lekar, obchody,trh)

aka je cena teraz predaja/ prenajmu?

3izbovy byt plus loggia

dakujem.

Strana
z2
belllinka
25. mar 2025

Je problem si otvorit portal s nehnutelnostami??

autor
25. mar 2025

@belllinka dakujem, pytam sa na realnu skusenost s predajom/ prenajmom, mas zly den?

kitycat
25. mar 2025

Realne ponuky mas na iternete, ci myslis, ze tu sa riesia predajw a prenajmy konkretne 3i bytov vo vychytenej petrzalskwj lokalite? A moj den je trochu viac na prd ako @belllinka si trufam povedat 😀muzsrlq som narycjlo menit plany, co nastvalo muza

janai1
25. mar 2025

@belllinka nesranduj 😂 99% ľuďom by ruky odpadli keby si zistili niečo sami

autor
25. mar 2025

@kitycat realne ci teraz niekto
@janai1 realitky pozeram, pytam sa na skusenost. je nieco na tom zle?

viacere ste sa zle vyspali. zjavne.

nyusika
25. mar 2025

tak realne

aka lokalita v petrzalke ?
novostavba - stary panelak ?

realne - otvotila si si nejaku stranku s ponukou nehnutelnosti ?

jedina/y, kto sa realne zle vyspal...a asi uz dlho,..si ty

autor
25. mar 2025

@nyusika pardon zabudla som, uz skoro 40rocny panelak.

melanta
25. mar 2025

Ak sa bavíme o 3 izbovom byte v starom paneláku v Petržalke a ak sa bavíme o skutočne pôvodnom stave, úplne pôvodný, absolútne žiadana rekonštrukcia, čiže všetko pôvodné 40 ročné, tak počítaj s cenou 200 - 220 tisíc. Podľa lokality v Petržalke a podľa toho, či ide o 12 poschodový terasový dom alebo 4 poschodový panelák.

Ale bytov v úplne pôvodnom stave je málo, ak by sme sa bavili o staršej či iba čiastočnej rekonštrukcii, tak počítaj s cenou okolo 220 - 230 tisíc.

Toto je moja osobná skúsenosť a teda ak sa pozriem na nehnutelnosti.sk tak takéto ceny sú aj na webe. Čiže to, čo je na nehnutelnosti.sk je totožné s reálnymi osobnými skúsenosťami.

melanta
25. mar 2025

Ešte doplním, nájde sa občas aj nižšia cena, tam je potrebné hľadať zádrhel - neprispôsobiví susedia a podobne.

luccija
25. mar 2025

Pošta, trh takže okolie Mlynarovičova, Šustekova?
Ak áno výborná lokalita.Cenu neviem popozeraj
Ak máš peniaze aspoň parkety, malovky, kúpeľňu sprav

luccija
25. mar 2025

Za 220 t sa predával minule u Vostinara v relácii na Romanovej menší byt ten pôdorys kde sú dve malé izby a veľká hala

autor
25. mar 2025

@melanta boli vymenene okna pred 20 rokmi..a teraz sa bude menit jadro v celom baraku.
ano ide o 12 poschodový terasový dom

@melanta pytala som sa preto lebo odhadca nam pred 5 rokmi dal cenu len 110 000 a to mi pride malo. ale zase byt je naozaj v zlom stave. to treba komplet vsetko vyhodit a vsetko nanovo robit. ako pisem bolo to v 2021 cca robene odhad. ale ceny sli hore nie?

ved za garsonku si pytakju uz 80 -90 000. a za prerobene aj cez 100 000.

@luccija namestie hraniciarov
@luccija u Vostinara povodny stav?

melanta
25. mar 2025

@luccija to sú nepraktické byty, v tých úzkych 12 poschoďákoch, úplne nepoužiteľná hala s milión dverami a na úkor izieb, hlavne tá najmenšia izba je taká maličká pracovňa, nie plnohodnotná izba podľa mňa.

sisska96
25. mar 2025

Realitu vidíš na webe. Stačí Googlit portály

beata_k
25. mar 2025

Kusok od Nam. Hraniciarov pojde cochvila elektrickova trat. Cenu bytov to dost navysilo.

autor
25. mar 2025

@sisska96 tam su ceny naozaj rozdielne. a povodnych stavov je malo. preto ma zaujima povodny stav

autor
25. mar 2025

@beata_k aha to ma nenapadlo, vidis. predtym ziadna trat nebola.

autor
25. mar 2025

@melanta hala je pekna, velka. a ano dve izby su mensie lebo to bolo myslene ako jedna izba, ale rozdelili to na dve

melanta
25. mar 2025

110 000 je málo aj keď ide o pôvodný stav a 12 poschodový terasový dom. Známy kupoval pre syna minulý rok na Šustekovej, 3 izbák v terasovom 12 poschodáku, pôvodný stav, len okná boli menené, inak všetko bolo pôvodné, aj linka dokonca. Zistím, za koľko ho kupoval, ale určite za viac.

belllinka
25. mar 2025

@melanta haly sú iba v pár vchodoch. Práveže tie byty sú veľmi dobre riešené, 2 veľké izby a jedna malá, čiže máš veľkú obývačku a veľkú detskú izbu. V malej izbe je spálňa. Teda myslíš tie terasové domy?
Autorka, ťažko ti mohol dať takú nízku cenu, keď už vtedy išli garzónky v tej lokalite za 120 000

melanta
25. mar 2025

@belllinka píšem o byte, ktorý luccija spomínala, že bol u Voštinára v TV relácii.

autor
25. mar 2025

@melanta hej to preto ze byt naozaj vyzeral hrozne, myslim v tom zmysle, ze stara kuchyna kupelna..zatecena stena po vytopeni

autor
25. mar 2025

@belllinka ved prave, ze si myslim ze odhad pohodnoteny. a premyslame ci to predat v povodnom stave alebo prerobit a prenajimat

melanta
25. mar 2025

Takže 2023, 3 izbák na Šustekovej pri zdravotnom stredisku, pôvodný stav, len okná vymenené ale aj tie už boli takmer 20 ročné, pôvodné tapety tam boli, cena 190 000.

mistymay33
25. mar 2025

Podla mna ak das dobru cenu, predáš aj taky uplne pôvodný stav. Vela ludi hlada prave taketo byty, lebo si to vie prerobit podla svojho. 3 izbovy byt v Petrzalke podla mna predáš za 200 tisic, podla lokality.

autor
25. mar 2025

@melanta hej hej to su novsie byty ako nase. a nemaju 12 poschodi to moze dakomu vadit.ze vela bytov

autor
25. mar 2025

@mistymay33 fuha, to by som ani nepovedala. ale je pravda ze odhad je skoro 5 rokov stary. a ceny sa menili.

melanta
25. mar 2025

Áno, ako píše @mistymay33 3 izbák predáš aj v úplne strašnom pôvodnom stave za 200 000, ak je slušný vchod a lepšia lokalita v rámci Petržalky, tak aj 210. A ako aj ona píše, veľa ľudí chce pôvodný stav pri starších bytoch.

tilly
25. mar 2025

Kľudne mi píš, robím s realitami cez 20 rokov. Byt som nevidela, tak sa mi ťažko odhaduje, ale momentálne idú 3izbaky okolo 200/210 tis. Záleží od stavu domu, bytu a lokality. A ešte v Petržalke dosť záleží na tom, aký dom. Či terasak alebo 6 poschodový dom

autor
25. mar 2025

@tilly 12 psochodi terasa

Strana
z2