Aktuálne ceny 3-izbových bytov v Petržalke
prosim niekto teraz predaval byt v Petrzalke, cca 72m2, povodny stav, vychytena lokalita, Petrzalka 5.(skola, skolka, posta, lekar, obchody,trh)
aka je cena teraz predaja/ prenajmu?
3izbovy byt plus loggia
dakujem.
@belllinka dakujem, pytam sa na realnu skusenost s predajom/ prenajmom, mas zly den?
tak realne
aka lokalita v petrzalke ?
novostavba - stary panelak ?
realne - otvotila si si nejaku stranku s ponukou nehnutelnosti ?
jedina/y, kto sa realne zle vyspal...a asi uz dlho,..si ty
@nyusika pardon zabudla som, uz skoro 40rocny panelak.
Ak sa bavíme o 3 izbovom byte v starom paneláku v Petržalke a ak sa bavíme o skutočne pôvodnom stave, úplne pôvodný, absolútne žiadana rekonštrukcia, čiže všetko pôvodné 40 ročné, tak počítaj s cenou 200 - 220 tisíc. Podľa lokality v Petržalke a podľa toho, či ide o 12 poschodový terasový dom alebo 4 poschodový panelák.
Ale bytov v úplne pôvodnom stave je málo, ak by sme sa bavili o staršej či iba čiastočnej rekonštrukcii, tak počítaj s cenou okolo 220 - 230 tisíc.
Toto je moja osobná skúsenosť a teda ak sa pozriem na nehnutelnosti.sk tak takéto ceny sú aj na webe. Čiže to, čo je na nehnutelnosti.sk je totožné s reálnymi osobnými skúsenosťami.
Ešte doplním, nájde sa občas aj nižšia cena, tam je potrebné hľadať zádrhel - neprispôsobiví susedia a podobne.
Pošta, trh takže okolie Mlynarovičova, Šustekova?
Ak áno výborná lokalita.Cenu neviem popozeraj
Ak máš peniaze aspoň parkety, malovky, kúpeľňu sprav
Za 220 t sa predával minule u Vostinara v relácii na Romanovej menší byt ten pôdorys kde sú dve malé izby a veľká hala
@melanta boli vymenene okna pred 20 rokmi..a teraz sa bude menit jadro v celom baraku.
ano ide o 12 poschodový terasový dom
@melanta pytala som sa preto lebo odhadca nam pred 5 rokmi dal cenu len 110 000 a to mi pride malo. ale zase byt je naozaj v zlom stave. to treba komplet vsetko vyhodit a vsetko nanovo robit. ako pisem bolo to v 2021 cca robene odhad. ale ceny sli hore nie?
ved za garsonku si pytakju uz 80 -90 000. a za prerobene aj cez 100 000.
@luccija namestie hraniciarov
@luccija u Vostinara povodny stav?
Realitu vidíš na webe. Stačí Googlit portály
Kusok od Nam. Hraniciarov pojde cochvila elektrickova trat. Cenu bytov to dost navysilo.
@sisska96 tam su ceny naozaj rozdielne. a povodnych stavov je malo. preto ma zaujima povodny stav
@beata_k aha to ma nenapadlo, vidis. predtym ziadna trat nebola.
@melanta hala je pekna, velka. a ano dve izby su mensie lebo to bolo myslene ako jedna izba, ale rozdelili to na dve
110 000 je málo aj keď ide o pôvodný stav a 12 poschodový terasový dom. Známy kupoval pre syna minulý rok na Šustekovej, 3 izbák v terasovom 12 poschodáku, pôvodný stav, len okná boli menené, inak všetko bolo pôvodné, aj linka dokonca. Zistím, za koľko ho kupoval, ale určite za viac.
@melanta haly sú iba v pár vchodoch. Práveže tie byty sú veľmi dobre riešené, 2 veľké izby a jedna malá, čiže máš veľkú obývačku a veľkú detskú izbu. V malej izbe je spálňa. Teda myslíš tie terasové domy?
Autorka, ťažko ti mohol dať takú nízku cenu, keď už vtedy išli garzónky v tej lokalite za 120 000
@melanta hej to preto ze byt naozaj vyzeral hrozne, myslim v tom zmysle, ze stara kuchyna kupelna..zatecena stena po vytopeni
@belllinka ved prave, ze si myslim ze odhad pohodnoteny. a premyslame ci to predat v povodnom stave alebo prerobit a prenajimat
Takže 2023, 3 izbák na Šustekovej pri zdravotnom stredisku, pôvodný stav, len okná vymenené ale aj tie už boli takmer 20 ročné, pôvodné tapety tam boli, cena 190 000.
Podla mna ak das dobru cenu, predáš aj taky uplne pôvodný stav. Vela ludi hlada prave taketo byty, lebo si to vie prerobit podla svojho. 3 izbovy byt v Petrzalke podla mna predáš za 200 tisic, podla lokality.
@melanta hej hej to su novsie byty ako nase. a nemaju 12 poschodi to moze dakomu vadit.ze vela bytov
@mistymay33 fuha, to by som ani nepovedala. ale je pravda ze odhad je skoro 5 rokov stary. a ceny sa menili.
Áno, ako píše @mistymay33 3 izbák predáš aj v úplne strašnom pôvodnom stave za 200 000, ak je slušný vchod a lepšia lokalita v rámci Petržalky, tak aj 210. A ako aj ona píše, veľa ľudí chce pôvodný stav pri starších bytoch.
Kľudne mi píš, robím s realitami cez 20 rokov. Byt som nevidela, tak sa mi ťažko odhaduje, ale momentálne idú 3izbaky okolo 200/210 tis. Záleží od stavu domu, bytu a lokality. A ešte v Petržalke dosť záleží na tom, aký dom. Či terasak alebo 6 poschodový dom
@tilly 12 psochodi terasa

Je problem si otvorit portal s nehnutelnostami??