Aktuálne informácie o IP Obchodnej akadémii Bratislava
Dobrý deň, chcela by som nejaké aktuálne infomácie o štúdium externe na škole Súkromné IPvzdelavanie Kremnicka 26 Bratislava. Mám tam záujem ísť študovať v septembri na OA externe ale čítala som veľa negatívnych recenzií niektoré sú už pár rokov staré. Ako je tam s prístupom učiteľov a skúšky a taktiež platenie. Ďakujem za info.
Ahojte prosim je tu teda niekto kto aj ukončil tuto školu ? Rozmyslam nad externou formou štúdia a teda neviem ci do toho ist alebo nie hlavne by som chcela vediet nakolko je skola drahá ci aj zato stoji alebo je to len ťahanie penazi. Mam male deti a potrebujem vediet ci je takáto forma štúdia velmi náročná a samozrejme aky je celkový prístup pedagógov dakujem
Ahojte prosim je tu teda niekto kto aj ukončil tuto školu ? Rozmyslam nad externou formou štúdia a teda neviem ci do toho ist alebo nie hlavne by som chcela vediet nakolko je skola drahá ci aj zato stoji alebo je to len ťahanie penazi. Mam male deti a potrebujem vediet ci je takáto forma štúdia velmi náročná a samozrejme aky je celkový prístup pedagógov dakujem
@koki123456 to nie je škola , ale práčka na peniaze 🙂. Môžeš sa naučiť aj na jednotku s hviezdičkou aj tak ti s kľudom angličana plesnú za 5 aby si si mohla zaplatiť za opravnú skúšku.
@koki123456 to nie je škola , ale práčka na peniaze 🙂. Môžeš sa naučiť aj na jednotku s hviezdičkou aj tak ti s kľudom angličana plesnú za 5 aby si si mohla zaplatiť za opravnú skúšku.
@anonym_c029f3 to naozaj ? Známi tam chodil a bol spokojný len je tomu uz tri roky preto som sa pytala na aktuálnejšie info
@anonym_c029f3 to naozaj ? Známi tam chodil a bol spokojný len je tomu uz tri roky preto som sa pytala na aktuálnejšie info
@koki123456 áno 🙂. Ešte mi učiteľ pochválil test, povedal, že vidieť, že som sa učila a po oprave mi dal za 5... A z úlohy ktorú som ani neodovzdala z iného predmetu mám 1 😆
@koki123456 ja už koncom čakajú má teraz na konci mája ústne maturity,podľa mňa celkom v pohode sa to dá zvládnuť. Ja pracujem a mám 2deti a dá sa to niekedy o držky ale dá
@koki123456 áno 🙂. Ešte mi učiteľ pochválil test, povedal, že vidieť, že som sa učila a po oprave mi dal za 5... A z úlohy ktorú som ani neodovzdala z iného predmetu mám 1 😆
@anonym_c029f3 a kedy ste si tu školu robila prosim Vas ?
@koki123456 ja už koncom čakajú má teraz na konci mája ústne maturity,podľa mňa celkom v pohode sa to dá zvládnuť. Ja pracujem a mám 2deti a dá sa to niekedy o držky ale dá
@doda3103 mozem vam napisat súkromne ?
@anonym_c029f3 a kedy ste si tu školu robila prosim Vas ?
@koki123456 minulý rok som mala maturovať, ale nematurovala som, pretože ma kvôli tej 5 nepripustili k maturite 🙂. Dali mi možnosť opakovať ročník aj maturitu. Samozrejme po zaplatení takmer 2000€ 🙂. Prestúpila som na gymnázium u nás v meste, dohodla individuálny plán a aktuálne maturujem .. z toho predmetu, z ktorého ma nechali prepadnúť .
@koki123456 Ahoj, ja teraz maturujem na Gastroškola majú tiež externe Neni až tak drahé a som spokojná 🙂 skús pozrieť ešte tu školu ak by vyhovovalo a mám aj dieťa čakajú má už len ústne.
@koki123456 Ahoj, ja teraz maturujem na Gastroškola majú tiež externe Neni až tak drahé a som spokojná 🙂 skús pozrieť ešte tu školu ak by vyhovovalo a mám aj dieťa čakajú má už len ústne.
@misha0606 na akej Gastroškole maturuješ?
Môžem otázku, prečo zrovna idete študovať na OA, alebo gymnázium ? Potom chcete pokračovať ďalej na vysokej ? A maturitu inú nemáte ?
Ďakujem za odpovede 🙂
@kristiin ahoj mozem sa aj ja opytat par otázok ? Velmi rozmyslam ze sa prihlásim len sa neviem rozhodnúť
@koki123456 kludne napis 🙂 maturujem tento rok
Ahoj, je to zo všetkými predmetmi takto že neposielaju učivo? Dá sa to nejako, niekde dohladat? A co skúšky? Ako to je s nimi?
Ja začínam teraz e-learning gymnázium, vôbec neviem co očakávať.
Vďaka za odpoveď
@majazuzana ako ste dopadli?
@majazuzana Skušky prebiehajú z každého predmetu test, niekto dáva kružkovacia niekto nie. Ja už mám zmaturované tohto roku 06/25 ale musím poznamenať že do maturtiných skúšok sa dalo na písomkach vždy odpisovať alebo si pomôcť mobilom. Treba sa priebežne učiť a byť pripravený pretože tí ľudia ktorý mali 1-tky z písomiek kvôli odpisovaniu neprešli maturitou pretože tam to už nešlo.
Ubytovanie hneď vedľa školy je Hotel Viktor. Ktorý vlastný p.Riaditeľka.
Prečitaj si recenzie, za mňa tam neni vôbec upratané ale ak nechceš cestovať a máš to hneď vedľa tak to jednu noc prežiješ🤣 ja som potom začala riešiť Hotel Berg tam to bolo už na špičkovej úrovni a boli tam aj super raňajky ☺️ ( vo Viktori niesu raňajky, alebo ak aj sú tak ti dajú na tanier “ z každeho niečo” 🤣)
Ak by si čokoľvek ešte chcela vedieť kľudne napíš
@mimisumienka25 dobrý deň kde Vás môžem kontaktovať ďakujem
Ahojte ak ide niekto na OA predám spracované maturitne témy z ekonomiky,účtovníctva a nemeckého jazyka alebo aj bez je tam toho veeeeeeelmi veľa … strávila som pri tom hodiny času + 4x farba do tlačiarne a papier len farba ma stala cez 100e … zlomok ceny 20e a nemčina + 10e
Všetko spracované perfektne

Ahojte spoluziacky 🙂 aj ja som studentka na tejto skole 3.OA, rada by som bola v kontakte. Mozeme si pomahat 🙂 Dnes sa tam chystam na test a prve stretnutie
@dievcabezmena ahoj, mozem sa opýtať aký bol prijímací test?