Baby balance - Dúbravka

iana_123
27. mar 2023

Ahojte, chodíte niektorá s detičkami na baby balance do Dúbravky? Mame to najbližšie, len neviem nájsť bližšie info/fotky/recenzie, dcérka ma 1,5 roka na niečo podobne už sme chodili a teraz bude nový kurz.
Ďakujem

petamich
27. mar 2023

chodim na Baby Balance v Ruzinove, hodiny su uplne rovnake, ak mas otazky k Balance ako takemu, tak mozem odpovedat ak k Dubravke ako miestu, to zial nevien

jana_zr
31. mar 2023

@iana_123 Ahoj, chodila som s dcerkou cca od 19. m. najprv k Dominike, neskor k Janke Vanekovej a boli sme spokojne. Malej sa to pacilo, spievala a tancovala potom aj doma. Mne sa celkovy format paci, jasne, ze nie uplne vsetko.. Ani malu nenadchla uplne kazda cast hodiny (napr. kreslenie do ich zositov, pritom kresli velmi rada, len tam to bolo take hrr hrr, velmi narychlo). No celkove povazujem BB hodiny za prinos pre obe 😊 Ja som sa vzdy dozvedela nieco nove od lektorky ohladom vyvinu dietata.. A to som si myslela, ze mam toho dost nacitaneho. Vela zavisi od samotnej lektorky. Niektore su skvele, ine ok (nemyslim tym zle, ale nie su pre to az tak zapalene a pri praci s detmi to je velmi vidno). My sme mali stastie. Janka Vanekova aj Dominika (teraz v Leone, Slnecnice) su super.