Bar v Bratislave pre 40+
Chcela by som vediet, kde sa zoznamuju Bratislavcania vo veku 40+. Poznate neake podniky, disko pre 40+ ludi?
V KC Dunaj som videla rozne vekove skupiny, hlavne ked je Kubanska noc, alebo Oldies a podobne. Samozrejme je tam aj kopec mladych, ale 40+ malo velke zastupenie. Aj este v Havane.
Tiez sa priklanam k vyssie spomenutemu Kc Dunaj
@tyrkysova_kobyla no minule som tam nahodou bola chvilku na kubanskej noci a teda priemer 18-25
@stanulienkat Harley uz nefunguje 🙂
uprimne podnik, kde vyslovene chodia 40+ nepoznam 🤷♀️ mix najdes v Luna Bare najma na Oldies, Havana, KC Dunaj a bud mam chabu znalost alebo som uz skoncila 🥴
tak disko neviem, pokiaľ čisto bar tak Mirror, Sky bar, American bar, to sú bary pre všetky vekové kategórie, ale tie disko len KC Dunaj by mi napadol
@sima338 presne, mirro bar, sky bar, antique, old fashioned, vinimka, wine not,... a my sme vacsinou vzdy skoncili v barrocku.. 😀 a tam konci vela ludi 😀
Za mna jedine Havana, síce mám 28, ale tancujeme od príchodu po odchod 😁 a raz bola dobrá zábava aj vo velvete, ale to bolo asi skôr stastie na ľudí, inak je tam “nuda”
kc dunaj sa zatvara, rekonstrukcia celej budovy
Kc Dunaj je pre 30plus, nie 40. Minule sme sli partia 45plus do kc a vo výťahu jeden soplos poznamenal ze aha fotrovci 😄 Tak mozno náhoda, bolo to ale davnejsie. Do kc by som nesla vobec, je to pajzel. Zoznámis sa dobre v Prahe alebo Viedeň. Ba je otras, same decka 13-ročne neni kam ist normalne. Bud sa podnik zrušil alebo vznikol novy pre deti. Neviem odkiaľ deti berú peniaze na zábavu lebo drinky su drahe a deti v baroch sedia. Nerozumiem tomu sama. Este Luna ako tak a sky bar,
Ja by som tiež povedala, že luna. Vstup je až od 21 rokov, čo naozaj poctivo kontrolujú, takže tam nestretnete "deti". Len neviem, ako je to tam so zoznamovaním 🙂 no skúsila by som

V Harley's diskotéky uz nebývajú? Tam chodili voľakedy ľudia 40+. Inak v Bratislave na to, že je to hlavné mesto, je to strašná slabota. Vseobecne, nielen pre starších.