Bratislavčiania, čo si obliekate?
Mozno hlupa otazka, ale chystame sa do Ba z druheho konca republiky. Otepluje sa aj u nas, no rana su chladne, rozmyslam ci stale tensiu zimnu bundu alebo uz v Ba nosite vy aj deti uz prechodne vetrovky?
Zobrat obe sa kapacitne neda.
@euka210 viacvrstvovo , lahko pohyblivo, modifikovatelne. Na dolniakoch casto neprijemne fuka.
Nosim teplejsie prechodne veci a viac vrstiev, ktore podla potreby vyzleciem/obleciem.
Zimnú tensiu bundu
@euka210 ja by vzala zimne a potom dala miniku bole a boli by sme v tricky a bundach len.
Nosím prechodnu bundu, zimnú už nie. Napr dnes tu má byt 14 C
Pred par dnami som videla jedno video, kde bol chalan v tričku.... kazdopadne v Bratislave je povacsine teplejsie nez na vychode.
Moja mladšia nosí už len mikiny . Staršia chodí v zimnej . Ja nosím koženú . Tak si vyber .
Čo takto pozrieť počasie?každý sa oblieka inak
@anonym_7fb5f7 predstav si, ze pocasie viem a praveze hlasia krasne jasno oteplovanie kazdym dnom. Ale pred rokom v polke marca som do Ba brala este zimnu bundu.
@euka210 ráno sú 2 st, keď budete chodiť pooobede po meste je zase teplo, ale je to klamlivé.Daj si hrubšiu a pod to niečo tenšie, alebo mikina si dajú dole.Zalezi čo to budete...múzeum, celé dni vonku?zápas s deťmi?je stále este chladno
Nosim teplejsie prechodne veci a viac vrstiev, ktore podla potreby vyzleciem/obleciem.
@simsalabim ja som tiez ten typ, ze radsej viac tensich vrstiev ako len tricko a hruba vetrovka.
Rano a vecer je chladno, okolo 2 stupne. Takze sa podla toho zariad, ze aky budete mat program. Ak budete od rana do vecera chodit po vonku, tak vrstvit, aby sa dalo postupne vyzliekat. Ja nosim taku tensiu zimnu bundu, kedze chodim MHD a peso. Ak by som chodila autom, nosila by som tenku, stacilo by mi to.
@euka210 ráno sú 2 st, keď budete chodiť pooobede po meste je zase teplo, ale je to klamlivé.Daj si hrubšiu a pod to niečo tenšie, alebo mikina si dajú dole.Zalezi čo to budete...múzeum, celé dni vonku?zápas s deťmi?je stále este chladno
@anonym_ee7a3e deti chceli vidiet Ba, takze urcite chodit po meste, hrad, Dunaj, Slavin, nejake muzea a co este najdeme. Ja by som zasla aj na Devin.
@anonym_ee7a3e deti chceli vidiet Ba, takze urcite chodit po meste, hrad, Dunaj, Slavin, nejake muzea a co este najdeme. Ja by som zasla aj na Devin.
@euka210 užite si to! 🌞
@euka210 dnes je krasne slnecno, ale fuka hnusny vietor. Treba s tym ratat. Prave som sa vratila zo zdravotneho kolecka. Bez capice by mi hlavu roztrhlo.
My máme softshellové prechodné bundy, pod to mikina, tenšie čiapky. Zimné veci už odkladám.
@euka210 tak teplo , keď aj Devín je dnes zatiaľ zima
Máme už prechodné bundy, v prípade potreby si dáme mikinu, alebo nie.
@euka210 dnes je krasne slnecno, ale fuka hnusny vietor. Treba s tym ratat. Prave som sa vratila zo zdravotneho kolecka. Bez capice by mi hlavu roztrhlo.
@simsalabim no ved to si pamatam, ze pred rokom v polke marca a tak fucalo, ze som vytiahla ciapku...a na Bory ani nehovorim. Pocasie je teraz akurat zradne, dnes u nas 13C a vonku staci mikina, lebo nefuka. U nas je krasne jarne pocasie, ze uz sa robi v zahradach 😁
@simsalabim no ved to si pamatam, ze pred rokom v polke marca a tak fucalo, ze som vytiahla ciapku...a na Bory ani nehovorim. Pocasie je teraz akurat zradne, dnes u nas 13C a vonku staci mikina, lebo nefuka. U nas je krasne jarne pocasie, ze uz sa robi v zahradach 😁
@euka210 tiez sa poobede chystam do zahrady daco porobit… cez okno sa mi zda, ze vietor ustal. Ale este je velmi skoro na pravu jar, pocasie je zradne.
Každý človek je iný. Bývame na severe a včera ráno dosť mrzlo. Z jednej bytovky vybehol pán v strednom veku, mal oblečené iba tričko s krátkym rukávom a šortky. Ja v zimnej bunde a veru mi veľmi teplo nebolo. Na tvojom mieste by som si zvolila teplejšiu prechodnú bundu, tričko a mikinu. Keď bude teplo, vyzlečieš jednu vrstvu.
vo stvtrtok rano o 7 som videla na jednom mieste zenu v baranici, a muza v kratkych nohaviciach, takze nieco medzitym 😂
vo stvtrtok rano o 7 som videla na jednom mieste zenu v baranici, a muza v kratkych nohaviciach, takze nieco medzitym 😂
@anonym_4b88fc 😁😁😁
Cez den na byt 14-15 stupnov,to fakt nie je na zimnu vetrovku.
@anonym_4b88fc 😁😁😁
@euka210 poobede uz dnes bolo teplucko, ani nefukalo. Slnko zvysovalo tepelnu pohodu. Vecer sme sa este boli s muzom prejst a ako zapadlo slnko, bolo to citit. Aj capicu som vytiahla z vrecka. Na zimnu bundu fakt nie je, ale vrstvy je dobre mat.

Čo takto pozrieť počasie?každý sa oblieka inak