icon

Brigáda pre študenta: Hľadám možnosti na leto

anabelik
10. aug 2026

Ahojte, chcela by som si cez leto trochu privyrobiť a hľadám niečo v okolí Kramárov. Mám takmer 15 rokov a mohla by som napríklad venčiť psíkov, postarať sa o mačky počas dovoleniek alebo prípadne pomôcť s doučovaním mladších detí.

Už 10 rokov hrám na husle a venujem sa hudbe, takže prípadne by som mohla pomôcť aj s hudobnou teóriou alebo základmi hry na husliach.

Som zodpovedná a rada by som si našla niečo, čím by som mohla cez leto pomôcť a zároveň si trochu privyrobiť. Ak by niekto niečo podobné hľadal, pokojne mi napíšte správu. 😊

anonym_3c7542
10. aug 2026

Od 5ich hráš na husliach?

anonym_221ce8
10. aug 2026

Neviem, ci ma zmysel zacinat nieco v polke augusta...vek je tiez problem.

anabelik
autor
10. aug 2026
@anonym_3c7542

Od 5ich hráš na husliach?

@anonym_3c7542 hej

anonym_a1b83c
10. aug 2026

Hladat mozes ale kazda praca v tvojom veku bude nelegalna 🤣

oskvarka
10. aug 2026
@anonym_a1b83c

Hladat mozes ale kazda praca v tvojom veku bude nelegalna 🤣

@anonym_a1b83c veď ona nehľadá prácu ale chce si len privyrobit malou pomocou.. nepotrebuje pracovnú zmluvu a regulerny job.. nevraví že si chce zarobiť ťažké prachy... Keď dáš dieťaťu tri eurá za to že ti vyvenči psa ťažko možno hovoriť o nelegálnej práci ..

anonym_a1b83c
10. aug 2026
@oskvarka

@anonym_a1b83c veď ona nehľadá prácu ale chce si len privyrobit malou pomocou.. nepotrebuje pracovnú zmluvu a regulerny job.. nevraví že si chce zarobiť ťažké prachy... Keď dáš dieťaťu tri eurá za to že ti vyvenči psa ťažko možno hovoriť o nelegálnej práci ..

@oskvarka a ako zlegalizuje prijem? Pracovne pravo nepozna nic ako "len privyrobit".

anonym_9e22ab
10. aug 2026

Pracovat na dohodu este naozaj legalne nemozes. Skus sa ale opytat v rodine. Tety, uja... Mozno by ti za pomoc nieco dali.

oskvarka
11. aug 2026
@anonym_a1b83c

@oskvarka a ako zlegalizuje prijem? Pracovne pravo nepozna nic ako "len privyrobit".

@anonym_a1b83c veď tu nejde o príjem nie je čo legalizovať ak dakedy teneger pokiaľ susedovi trávnik a ten mu niečo za to dal to nie je príjem ktorý treba legalizovať..

anonym_41b684
14. aug 2026
@anonym_a1b83c

@anonym_a1b83c zlegalizuje prijem? 😂😂😂 ked tymi 20 eurami co zarobi zaplati za rifle v HMku nik ju nebude podozrievat odkial ich ma. Ked Estok moze letenky za 10 tisic kupit v hotovosti a nema vraj povinnost dokladovat odkial prisli tie peniaze, tak tuto dieta co zarobi 50 euro za mesiac ozaj nieje dovod buzerovat v komentaroch.