icon

Hľadám brigádu pre 14-ročného v Malackách

kristoprd
Dnes o 19:38

Ahojte, volám sa Krištof, mám 14 rokov a chcel by som si privyrobiť na letné prázdniny.
Môžem pokosiť trávu, vyvenčiť psíka, pomôcť so stavebnými prácami, popolievať záhradu a veľa iných veci. Rodičia o tom vedia a bol by som rád ak by som si cez víkend mohol privyrobiť.

anonym_15ce9b
Dnes o 19:45

@kristoprd ahoj, nebavil si sa s rodičmi, že by ti dávali vreckové za domáce práce? Prídeš mi strašne mladý na brigády 🥺

anonym_c17818
Dnes o 20:02

Vo veku 14 rokov nemôžeš oficiálne - legálne nikde brigádovať. Keďže máš 14, bolo by to klasifikované ako detská praca a tá je zakázaná

anonym_a8caa5
Dnes o 20:10

Ja ti držím palce, verím že v čase dovoleniek ľudia pomoc so záhradou a zvieratkami ocenia, škoda že bývaš ďaleko.

anonym_4bf84f
Dnes o 20:21
@anonym_15ce9b

@kristoprd ahoj, nebavil si sa s rodičmi, že by ti dávali vreckové za domáce práce? Prídeš mi strašne mladý na brigády 🥺

@anonym_15ce9b fakt dávať deťom peniaze za domáce práce?to je podľa mňa už ich povinnosť a samozrejmosť ,že doma niečo porobia🤦

anonym_4bf84f
Dnes o 20:21

No ale škoda ,že si ďaleko.hodilo by sa mi občas vyvenčiť psa

marianarem
Dnes o 21:36
@anonym_15ce9b

@anonym_15ce9b No oficialne mlady je, ale realne je 14rocny podla mna normalne schopny brigadovat a uplne chapem, ze by uz chcel mat vlastnorucne zarobene peniaze. Ja by som brigady v tomto veku uz povolila.