Bývanie do 350 eur v Bratislave
Dobrý deň hľadáme si bývanie s mužom a dcerou čakáme bábätko hľadáme do 350€mesacne.dakujem.
@rebellefleur doteraz sme bývali v garzónke platili sme 355€zo všetkým....
Presne, už pred 10 rokmi som za mini byt v BA -sama bez detí- platila 400...
To len keby Vám nejaká charita pomohla alebo poradňa Alexis, ináč bez šance. Ja na tvojom mieste určite dám dieťa na adopciu a hľadám si prácu a od chlapa odídem, lebo toto trápenie nebude mať konca kraja.
Bolo by to mozne v pripade, ze niekto ma rezervny prazdny byt, plati zan zbytocne kazdy mesiac a prenajme vam ho pomaly za naklady. Ale museli by ste de luxe nan dbat, aby sa tam nic neposkodilo a nevyrobili mu na oplatku plytvanim astronomicke nedoplatky, ze za dobrotu na zobrotu.
@billyidol Treba si hladat byvanie mimo BA, bezne na slovensku najdete 1-2 izbaky do 350, len nie vo vacsich mestach a uz vobec nie v BA
Uf, toto je asi nerealne...museli by ste mat velke stastie....jedine si najst nejaku brigadu na doma na privyrobenie aby ste si mohli dovolit platit viac za prenajom...ja byt vami,odstahujem sa niekam kde su lacnejsie naklady na byvanie. Na zivot v BA a ani v jeho okoli nemate financie. Treba si najst pracu inde. Ale najmy sli velmi hore,obavam sa,ze sa pod 500€nedostanete. Pripadne si treba najst pracu s lepsim prijmom
@jahoda_12 ale veď tu sa bavíme o autorke otázky, ktorá na ten nájom nemá. Resp. má na nájom pre 4 osoby v BA 350 eur. Čiže vlastne nemá. Takže áno, je nezodpovedná. Kopec ľudí žije v nájmoch, s deťmi, to je v poriadku. Ale to sú ľudia, ktorí na ten nájom majú. Tu autorka na to nemá.
@lucasjur kto prenajme garsónku rodine s dvomi deťmi?

@marci77 na sociálne byty v Ba je dlhý poradovník, to by im veľmi nepomohlo, kým by boli prví na zozname, deti budú odrastene