icon

Bývanie do 350 eur v Bratislave

billyidol
15. apr 2022

Dobrý deň hľadáme si bývanie s mužom a dcerou čakáme bábätko hľadáme do 350€mesacne.dakujem.

Strana
z2
luliu
16. apr 2022

@marci77 na sociálne byty v Ba je dlhý poradovník, to by im veľmi nepomohlo, kým by boli prví na zozname, deti budú odrastene

billyidol
autor
16. apr 2022

@rebellefleur doteraz sme bývali v garzónke platili sme 355€zo všetkým....

melanta
16. apr 2022

@billyidol a prečo tam už nebývate? Lebo nikto neprenajíma garsónku 4 ľuďom. A už vôbec nie za takú cenu. Proste pre 2+2 nájom pod 600 eur v BA nezoženieš a aj to budete mať čo robiť, pretože do 2 garzónky či 1 izbáka ľudia chcú max 2 ľudí.

rikarika
16. apr 2022

@billyidol pisala si presne toto iste pred vyse mesiacom. Som ti napisala ze treba ist hladat na vidiek. Hladala si? Chlap si hlada lepsiu roboto? Alebo zase taku istu otazku vytvoris o mesiac?

luliu
16. apr 2022

@billyidol mala som 2 garsónku v Petržalke a 10 rokov dozadu som mala len náklady 300€. Takže naozaj nerealne

bluka2
16. apr 2022

Presne, už pred 10 rokmi som za mini byt v BA -sama bez detí- platila 400...

annamalaga
16. apr 2022

To len keby Vám nejaká charita pomohla alebo poradňa Alexis, ináč bez šance. Ja na tvojom mieste určite dám dieťa na adopciu a hľadám si prácu a od chlapa odídem, lebo toto trápenie nebude mať konca kraja.

liljana
16. apr 2022

Bolo by to mozne v pripade, ze niekto ma rezervny prazdny byt, plati zan zbytocne kazdy mesiac a prenajme vam ho pomaly za naklady. Ale museli by ste de luxe nan dbat, aby sa tam nic neposkodilo a nevyrobili mu na oplatku plytvanim astronomicke nedoplatky, ze za dobrotu na zobrotu.

luliu
16. apr 2022

@liljana to teda neviem kto by k tomuto pristupil

melanta
16. apr 2022

@liljana áno, kamarát tam prenajíma, ale známym. V podstate len za náklady. Nie cudzím, cudzím s 2 deťmi nedáš k dispozícii byt zadarmo (lebo len za náklady je v podstate zadarmo).

zmrzlinka2021
16. apr 2022

@billyidol Treba si hladat byvanie mimo BA, bezne na slovensku najdete 1-2 izbaky do 350, len nie vo vacsich mestach a uz vobec nie v BA

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
janai1
16. apr 2022

@jahoda_12 a ty si tak normálna? Ja som napísala to isté a aj všetci ostatní... Začala si sa do mňa navážať a ani sama nevieš prečo? 🤦‍♀️ 3x som ti napísala, že na bývaní v najme nie je nič zlé ale ty si aj tak meleš svoje lebo si nechápava?? Alebo o čo ti ide?

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
lucasjur
16. apr 2022

@billyidol pozrite na Facebooku marketplace a skupiny s prenájmom ja som garsónky do 350€ videla v Ba alebo tak do 400€ určite

adriannasvk
16. apr 2022

Uf, toto je asi nerealne...museli by ste mat velke stastie....jedine si najst nejaku brigadu na doma na privyrobenie aby ste si mohli dovolit platit viac za prenajom...ja byt vami,odstahujem sa niekam kde su lacnejsie naklady na byvanie. Na zivot v BA a ani v jeho okoli nemate financie. Treba si najst pracu inde. Ale najmy sli velmi hore,obavam sa,ze sa pod 500€nedostanete. Pripadne si treba najst pracu s lepsim prijmom

melanta
16. apr 2022

@lucasjur áno, ale nie pre 4 ľudí. Garsónku nikto za 350-400 eur neprenajme 4 ľuďom.

melanta
16. apr 2022

@jahoda_12 ale veď tu sa bavíme o autorke otázky, ktorá na ten nájom nemá. Resp. má na nájom pre 4 osoby v BA 350 eur. Čiže vlastne nemá. Takže áno, je nezodpovedná. Kopec ľudí žije v nájmoch, s deťmi, to je v poriadku. Ale to sú ľudia, ktorí na ten nájom majú. Tu autorka na to nemá.

jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
jahoda_12
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
16. apr 2022

@lucasjur kto prenajme garsónku rodine s dvomi deťmi?

Strana
z2