Cenovo dostupné dedinky pri Bratislave pre rodiny
Ahojte, po rozvode si s detmi hladam cenovo dostupne byvanie pri Bratislave. Ktore dedinky by ste mi odporucili, aby tam bola aspon zakladna skola, nejaky kruzok pre deti, dobra dostupnost do BA za pracou? Zvazovala som Miloslavov, Hviezdoslavov a Most pri Bratislave. Dunajska Luzna vyzerala fajn, ale je uz drahsia. Dakujem za rady.
@nikasmile píšem, že nech sa nedá zlákať nižšou cenou stále vidím inzerciu na FB v skupine
@pieksamaki ano
A co Senec alebo Pezinok? Ako sa vam tam byva?
Veľa ľudí dochádza do práce v Bratislave zo Senca, Pezinka, Modry, Stupavy. Keď to zvládnu oni, tak prečo by si to nezvládla aj ty? Sú tam lekári, kina, školy základné aj stredné,.. a do Senca a Pezinka jazdia aj vlaky. Za mňa lepšie riešenie.
Myslím, že pri Bory Mall teraz predávajú nové byty. Neviem aké je to drahé. Kukni na to. V súčasnosti je to síce na území "nikoho", ale stále si relatívne blízko mesta. 😉
@pieksamaki áno

@tetapetra Aj my sme v starej časti, aj dom máme starý, takmer 100 ročný. Ja ťa chápem, ja zase opravujem ľudí, ktorí hovoria, že bývam v satelite. Lebo ja bývam na dedine, slovo satelit vytvára predstavu úplne iného bývania, než bývam ja.