Cítili ste zemetrasenie?
mne az zle prislo, zacalo sa vsetko triast, nabytok, steny, aj gauc so mnou, myslela som ze sa mi sniva
Byvam v sirsom centre Ba a nabytok sa teda ani omylom netriasol. Pocitili sme doma jeden maly otras.
Trosku asi zvelicujes ;)
@guudy no neviem, niektori znami to necitili vobec a niektorych zobudilo ako sa s nimi triasla postel
Ja v posteli som cítila krátky, ale celkom intenzívny otras a potom ešte cvhíľu jemné trasenie, môj muž v tom istom byte na gauči nič 😀
Kriste pane, no tak ste zazili zemetrasenie. Klud. Nam vsetko popraskalo, postel sa hybala, popadali veci a tu sme / nie teraz a nie BA/- Zvyknite si, toto tu bude uz castejsie.
@anonym_autor V Petržalke som nič necítil.
V Petržalke a bolo to mega cítiť cca 2 sekundy
@anonym_d5e3d7 A o koľkej a v ktorej časti Petrzalky? Spal som poobede a dcérou (poobedny spanok a ja som zaspal tiež) a nič som necítil. Žena ešte spí so synom v inej izbe, nechcem ich budiť, ale popytam sa jej, keď vstane.
@anonym_autor Ja som nepocitila nic, ale kamoska co byva kusok - oproti tak ona pocitila na par sekund zatrasenie. Ale napr. kolegyna co byva dalej v ramci BA, tak vraj to trvalo skoro do minuty a doslo jej na zvracanie z toho, popadali jej aj nejake drobnosti z policky. Takze netreba pisat o zvelicovani, vsade to ludia pocitili inak. Znama z Dun. Luznej to citila teda riadne, ale to je blizko Samorina, takze aj preto, ze najprv bol silny hukot a nasledne za tym otrasy, nevedela to presne opisat, navyse bola v soku..Ale co som citala,ze vela ludi aj ten hukot poculo pred tym zatrasenim.
Ba - poculi sme rincanie riadu, akokeby isiel veljy nakladiak, to, že to niekto cítil slabšie alebo vôbec, neznamená, že to ostatní preháňajú. Intenzita otrasov sa môže líšiť podľa miesta, budovy či poschodia. Každý to mohol zažiť inak. Inak v panelaku na vyssom poschodi, inak v rodinnom dome, inak ak je ticho inak ak idem niekde. Vseobecne vsak islo o lahke zemetrasenie.
Netreba z toho robiť paniku, ale ani zosmiešňovať niekoho, kto opisuje svoju reálnu skúsenosť.
@anonym_d5e3d7 A o koľkej a v ktorej časti Petrzalky? Spal som poobede a dcérou (poobedny spanok a ja som zaspal tiež) a nič som necítil. Žena ešte spí so synom v inej izbe, nechcem ich budiť, ale popytam sa jej, keď vstane.
@pr85 dvory
Tiež sa mi zdalo, že sa mi sníva 😮💨 ale nebolo ze sa hýbali skrine a pod
ale ako keby dom plával 😅
Syn áno,ja nie, akurát som vyberala veci z práčky a dávala ich do sušičky 😁
ruzinov, 9 poschodie, samostatne stojaci panelak.. riadne to bolo citit
@anonym_autor v Trnave boli cítiť toez. Ale len mierne
Byvam v sirsom centre Ba a nabytok sa teda ani omylom netriasol. Pocitili sme doma jeden maly otras.
Trosku asi zvelicujes ;)
@guudy Čítala som, že veľa ľudí cítili poriadne otrasy.
Trosku asi zvelicujes ;)
@guudy každý to cítil inak. My sme zo Senca a teda riadne nám triaslo skrinkami aj gaučom na ktorom sme sedeli. Manžel ma ťahal rovno pod zárubňu
Mamka býva kúsok od nás a oni to tak necítili iba im triaslo kúsok posteľ.
My sme sice cca 77km od ba a necítili sme otrasy ale sedeli sme doma a strngali nam pohare v skrinke
Okr.DS, u nás absolútne nič.
Áno cítili sme, masívny, ťažký gauč sa triasol aj s nami.Ba-Ružinov.Rodina cca 15 km od BA triasol sa im celý dom, ľudia povybiehali na ulicu, nevedeli čo sa deje..
@anonym_d5e3d7 boli sme v Petrzalke na navsteve a nic sme necitili. Len mi potom cinkal telefon v susedskej skupine (ina cast BA), ako sa vsetko triaslo a aka supa to bola…. Tiez povybiehali von.
ja som akurat lezala a citila som vlnenie ako na vode bez buchotu. Hned som vedela ze to bolo zemetrasenie, raz to tu v BA bolo citit pred par rokmi uz a bolo to to iste, len trochu slabsie.
@anonym_autor na vychode bolo horsie padali nabytku steny praskali ...
ja som mala pocit, ze sa nam doslova pohla izba, a ini, co byvaju v dome oproti nevedeli o nicom
V BA-starom meste; hradny kopec. Trvalo to 5sekund, ale intenzivne. Normalne som cakala kedy zacnu praskat steny, bola som na najvyssom poschodi stareho bytoveho domu. O ulicu dalej známa tvrdila to isté, ze sa im triasol dom.
ruzinov, 9 poschodie, samostatne stojaci panelak.. riadne to bolo citit
@anonym_3a78c2 aspoň niekto robil, po väčšinou komentárov čo čítam, že ležali, alebo spali 🤣
My sme v Petržalke, časť Dvory. Deti pri počítačoch v detskej cítili trasenie stolov a stoličiek, vibrovali im aj otvorené dvere do detskej. Detská izba je sčasti na rohu domu. Ja som behala medzi práčkou a sušičkou a necítila som nič. Sme na štvrtom poschodí.

Trosku asi zvelicujes ;)