icon

Čo sa deje v Retre Ružinov? Už DM končí?

8. apr 2026
viestta
8. apr 2026

DM zatvara predajne, v KE zavrel dve, o ktorych viem

anonym_934c66
8. apr 2026

@anonym_autor Ved ju prerabali, zvacsovali a je opat otvorena!

baboobchod
8. apr 2026

Potvrdzujem, otvorená. Teraz som šla okolo

autor
8. apr 2026
@anonym_934c66

@anonym_autor Ved ju prerabali, zvacsovali a je opat otvorena!

@anonym_934c66 čo ten výkričník ? S kým sa bavíš akože ? Admin mi zmenil nadpis !

autor
8. apr 2026
@baboobchod

Potvrdzujem, otvorená. Teraz som šla okolo

@baboobchod dakukem

anonym_934c66
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_934c66 čo ten výkričník ? S kým sa bavíš akože ? Admin mi zmenil nadpis !

@anonym_autor A tebe hrabe? Normalne som ti odpisala, tesiac sa, ze je otvorena, preto som tam dala vykricnik. Akoze.... Nabuduce napis aj, ako ti maju ludia odpovedat, aby nahodou nepouzili nevhodne interpunkcne znamienko.

autor
8. apr 2026
@anonym_934c66

@anonym_autor A tebe hrabe? Normalne som ti odpisala, tesiac sa, ze je otvorena, preto som tam dala vykricnik. Akoze.... Nabuduce napis aj, ako ti maju ludia odpovedat, aby nahodou nepouzili nevhodne interpunkcne znamienko.

@anonym_934c66 no to je velmi tešiaca sa správa aspoň by si mohla používať emoji 😂

tzatzik
11. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_934c66 no to je velmi tešiaca sa správa aspoň by si mohla používať emoji 😂

@anonym_autor To čo je za podmienky, že má používať tie žlté ksichty, akože bez nich sa už nesmie vyjadrovať? Naozaj chorá doba toto...

autor
11. apr 2026
@tzatzik

@anonym_autor To čo je za podmienky, že má používať tie žlté ksichty, akože bez nich sa už nesmie vyjadrovať? Naozaj chorá doba toto...

@tzatzik akože tak prečítaj si ako to napísala.

tzatzik
11. apr 2026
@anonym_autor

@tzatzik akože tak prečítaj si ako to napísala.

@anonym_autor Prečítala som. Nič zlé na tom nevidím.