Covid test v Bratislave
Ahojte baby.
Poraďte mi kde v BA sa dá zadarmo vyšetriť Covid19,
Viem každému to už leze krkom táto téma ale drahý pracuje v obchodnom reťaze a chcel by dat vyšetriť.
Vysetria ho aj bez príznakov? Nikde sme neboli len predsa sa tiež bojíme a hlavne on kvôli práci.
Ďakujem😘
@tslobik tak to dostal normálne motivačne... teda neviem ale u nás to dostavalo 10% najlepších v rámci odboru... teda ani nie z fakulty a vonkoncom nie zo školy.. 400 EUR je dosť malo... v mojom čase to 15000 sk.. to skôr bude umiestnenie medzi 10-20% najúspešnejším asi momentálne....
@miskooo1987 Aspoň vidíš, kde je naša ekonomika a nielen naša.
@sasa1983 ale tento tu
@miskooo1987 to nechce chápať.
@kopytko03 som presvedčená, len som všetko adresovala misovi a vyjadrovala som sa už dosť ostro - co bežne nerobím. Tak preto. S takouto osobou, čo mi neskutočne dvíha tlak mi ani nešlo normálne komunikovať. Inak som nikdy nič nezmazala, za svojím si pevne stojím. Asi som mala ťažký deň.
@tslobik jasnacka....
Prosim info kto prekonal covid alebo sa prave lieči mal niekto priznaky len bolesti hrudnika? Ja ne màm priznaky žiadne len bolesti hrudnika a namaham sa ked niečo robim okrem toho nič ešte čakam na visledok pcr test. Bola som kontakte pozitivnou osobou pred 12dnami a od vtedy každi den len bolestivi hrudnik občas podla vas možem byt pozit? Už od vtedy by som už ne mala ine priznaky? Dakujem vopred za info