icon

Covid test v Bratislave

suikatka1
27. aug 2020

Ahojte baby.
Poraďte mi kde v BA sa dá zadarmo vyšetriť Covid19,
Viem každému to už leze krkom táto téma ale drahý pracuje v obchodnom reťaze a chcel by dat vyšetriť.
Vysetria ho aj bez príznakov? Nikde sme neboli len predsa sa tiež bojíme a hlavne on kvôli práci.
Ďakujem😘

Strana
z3
tslobik
Autor odpoveď zmazal
miskooo1987
27. aug 2020

@tslobik tak to dostal normálne motivačne... teda neviem ale u nás to dostavalo 10% najlepších v rámci odboru... teda ani nie z fakulty a vonkoncom nie zo školy.. 400 EUR je dosť malo... v mojom čase to 15000 sk.. to skôr bude umiestnenie medzi 10-20% najúspešnejším asi momentálne....

tslobik
Autor odpoveď zmazal
tslobik
27. aug 2020

@miskooo1987 Aspoň vidíš, kde je naša ekonomika a nielen naša.

sasa1983
28. aug 2020

@suikatka1 ja som lekárka. Je to respiračný vírus. Nie je dôvod sa báť. Umrelo málo ľudí, aby sme sa báli práve tohto ochorenia. Sú iné, ktoré treba riešiť

tslobik
28. aug 2020

@sasa1983 ale tento tu
@miskooo1987 to nechce chápať.

sasa1983
28. aug 2020

@tslobik veď to nevadí. 1. Každý má nárok na svoj názor. 2. Toto vraví len zdravý človek..kto má napríklad rakovinu, by niečo iné tvrdil.

kopytko03
29. aug 2020

@tslobik ty ale tiež nie si na 100% presvedčená o tom, že čo píšeš je pravda. Lebo všetko čo si napísala si si po sebe aj vymazala.

@sasa1983 tiež si myslím ze to v priebehu sezóny dostane každý z nás, nevyhneme sa tomu.

tslobik
29. aug 2020

@kopytko03 som presvedčená, len som všetko adresovala misovi a vyjadrovala som sa už dosť ostro - co bežne nerobím. Tak preto. S takouto osobou, čo mi neskutočne dvíha tlak mi ani nešlo normálne komunikovať. Inak som nikdy nič nezmazala, za svojím si pevne stojím. Asi som mala ťažký deň.

miskooo1987
29. aug 2020

@tslobik jasnacka....

taskataska
Odpoveď bola odstránená
ingridsomova
12. jan 2021

Prosim info kto prekonal covid alebo sa prave lieči mal niekto priznaky len bolesti hrudnika? Ja ne màm priznaky žiadne len bolesti hrudnika a namaham sa ked niečo robim okrem toho nič ešte čakam na visledok pcr test. Bola som kontakte pozitivnou osobou pred 12dnami a od vtedy každi den len bolestivi hrudnik občas podla vas možem byt pozit? Už od vtedy by som už ne mala ine priznaky? Dakujem vopred za info

Strana
z3