Detská gastroenterológia: Skúsenosti s poliklinikami v Bratislave
Dobry den. Navstevujete prosim niekto tieto odborne ambulancie? Ako to tam funguje s poplatkami? Mame vymenny listok od imuno-alergologa s vysokym podozrenim na celiakiu.
ja mam dvojicky a najprv sme riesili len jedneho chodime do Mlynkej doliny sukromna klinika dr Stanikova platis tam ale za vsetko prva nasteva kazda kontrola vsetky testy a vlastne sme ani nic s nou nevyriešili a druhym synom chodime na Bezrucovu dr Cierna a velmi som spokojna
Na gastro chodime na bezrucovu. Poplatok za vstupne vysetrenie bol 130€ cca.. potom kazde dalsie som platila 50€. Ak by mu potvrdili celiakiu, tak by sme kupovali balik. Ale to uz neviem kolko stal.
Chodili sme k dr.Ciernej. Taku doktorku len tak nestretnes a teda je ich malo. Uplna topka
Na imuno-alergo chodime do Imunovital k dr.Beľovej. Poplatok je 180€/rok

ahoj, my sme boli na jar na gastre so 4 ročným na Starých Gruntoch. Platili sme vstupnú prehliadku aj potom kontrolu, čo som vôbec nečakala. Ale dr. sa nám naozaj venovala. Nebolo to, že za 5 minút hotovo. Zavolaj si tam, nepamätám si už koľko to bolo (ale tá vstupná bola tuším stovku :( )