Detské gastro na Bezručovej - poplatky
Dobrý deň, máte skúsenosti s detským gastrom na Bezručovej? Neviem, či si zaplatiť jednorazový poplatok a kontrolu potom, či ročný poplatok. Tak či tak je to veľa peňazí, len neviem zistiť, čo sa mi viac oplatí a čo bude môj syn potrebovať. Riešime nechutenstvo. Dovolať sa mi zatiaľ nepodarilo.
Dobrý deň
My sme tu boli kvoli celiakii
Zaplatila som vstupny poplatok 138€
Potom biopsiu 58€
A nasledne ked synovi potvrdili celiakiu tak nam dali kartu Celiatik a ta bola teda v cene toho vstupného poplatku kedze sa diagnoza potvrdila
Su v tom 4x navsteva lekára,mail komunikacia,predpisy potravin.,...
Objednajte sa s tym registračnými poplatkom a potom vám všetko vysvetlia.
Ja uz by som inam ani nešla.Po predchadzajucich skúsenostiach na detskom gastre v Piešťanoch ( veľmi zlá skúsenosť).
Tu na Bezrucovej na detskom gastre to funguje tak ako sa na dnešnú dobu patri👌👌👌👌
Dobrý deň
My sme tu boli kvoli celiakii
Zaplatila som vstupny poplatok 138€
Potom biopsiu 58€
A nasledne ked synovi potvrdili celiakiu tak nam dali kartu Celiatik a ta bola teda v cene toho vstupného poplatku kedze sa diagnoza potvrdila
Su v tom 4x navsteva lekára,mail komunikacia,predpisy potravin.,...
Objednajte sa s tym registračnými poplatkom a potom vám všetko vysvetlia.
Ja uz by som inam ani nešla.Po predchadzajucich skúsenostiach na detskom gastre v Piešťanoch ( veľmi zlá skúsenosť).
Tu na Bezrucovej na detskom gastre to funguje tak ako sa na dnešnú dobu patri👌👌👌👌
@denyyyy Vďaka za reakciu. Aktuálne sa mi podarilo dostať sa do štátnej gastroambulancie. Ale mám otázku k celiakii - prečo vášmu synovi nerobili genetický test z krvi, ale biopsiu? Aký je starý? Ako vysoké ste mali protilátky? Mal nejaké problémy?
@denyyyy Vďaka za reakciu. Aktuálne sa mi podarilo dostať sa do štátnej gastroambulancie. Ale mám otázku k celiakii - prečo vášmu synovi nerobili genetický test z krvi, ale biopsiu? Aký je starý? Ako vysoké ste mali protilátky? Mal nejaké problémy?
@anonym_autor robili mu aj z krvi,vysla mu pozitívna transglutaminaza, aj protilátky ,aj genetika.
Protilátky mal 52.z čreva ma vydledok Marsh 3a.
Ale musel ist aj na biopsiu.Ma10 rokov.Mal časté bolesti brucha,aj vyrazky,..
@anonym_autor robili mu aj z krvi,vysla mu pozitívna transglutaminaza, aj protilátky ,aj genetika.
Protilátky mal 52.z čreva ma vydledok Marsh 3a.
Ale musel ist aj na biopsiu.Ma10 rokov.Mal časté bolesti brucha,aj vyrazky,..
@denyyyy Môj malý má zatiaľ len protilátky z krvi (200, pričom hranica je 20), krv na genetiku mu brali teraz. Prečo musel absolvovať aj biopsiu, ak mal genetiku pozitívnu? Kde sa mu robia vyrážky? Pre mňa je to úplne nové, my sme riešili nejedenie, a toto vyšlo náhodou. Stále mám maličkú nádej, že genetika bude negatívna.
@denyyyy Môj malý má zatiaľ len protilátky z krvi (200, pričom hranica je 20), krv na genetiku mu brali teraz. Prečo musel absolvovať aj biopsiu, ak mal genetiku pozitívnu? Kde sa mu robia vyrážky? Pre mňa je to úplne nové, my sme riešili nejedenie, a toto vyšlo náhodou. Stále mám maličkú nádej, že genetika bude negatívna.
@anonym_autor na biopsiu dieta musi ist, ak nema 10x vacsie protilatky. Aj moj syn musel. Pozitivna genetika je len dielik do skladacky, nic nepotvrdzuje a naopak negativna genetika nic nevylucuje. Clovek ma pred biopsiou respekt a chce sa jej vyhnut, ale len vdaka nej sme vedeli ako velmi je crevo poskodene a ze nema napr. ziadne enzymy na travenie cukrov, t.j. ziadna sacharoza, laktoza, ziadne hriby, nic kysnute ... Bez toho by sme len drzali bezlepkovu dietu, jeho by aj tak stale nafukovalo a horsie sa hojilo crevo.

pridam sa sem, pretoze tiez hladam kvalitneho lekara a skusenosti s detskym gastrom v BA.