Detské kaderníctvo - Bratislava

erivavs
15. apr 2021

Máte niekto skúsenosti s detským kaderníctvom Copček? Online som čítala veľmi zmiešané názory - podľa toho kto práve strihá. Vedeli by ste odporučiť konkrétnu kaderníčku v tomto kaderníctve? Prípadne iné dobré detské kaderníctvo pre 2- ročné dieťa? Ďakujem!

ladia
15. apr 2021

@erivavs v tescu lamac je nove vypada to tam super

engynka
16. apr 2021

@erivavs neviem teraz co je cielom tvojej otazky, ci zle dieta ostrihaju alebo ze bude mat traumu? Lebo teda ja som bola raz so synom vo Vrabceku, tam robi pani co teda svojou povahou a vystuoovanim nedala synovi priestor aby zacal plakat, tak ho zaujala a rozpravala a skakala ze syn len kukal ako puk a teda on je introvert. Zacal plakat az ked mu fenom ostrihane vlasky sfukla z krku ale pri fene place furt, lebo je to moc hlasne na neho. Ostrihany bol normalne, urcite lepsie ako keby ho ja striham. Mozno sem tam nejaky skok ale teda neriesila som to, mne by to trvalo hodinu s placom a vysledok by bol otrasny, ona ho ostrihal za 5 min, bez placu a mal to pekne ostrihane. Vonku je aj ihrisko tak sme sa este pohrali a vsetci boli spokojni. Urcite tam pojdeme este. Akoze nemozem to kadernictvo vychvalit do nebies ale to co som chcela som aj dostala takze v konecnom dosledku spokojnist

zuzike123
16. apr 2021

Tiez som sme boli vo Vrabceku, nato ako rychlo pani ostrihala nrspolupracujuce dieta, to bolo super. Myslim, ze sa tam coskoro znovu vratime.

erivavs
autor
16. apr 2021

@engynka , @zuzike123 Dakujem pekne za odpoved a za tip - o Vrabceku som nepocula, tak pozriem. A mozem sa spytat ako sa volala kadernicka, s ktorou ste boli spokojne? Traumu snad z toho mat nebude 🙂 skor mi ide o kvalitu strihu. V niektorych recenziach som totiz citala ze kadernictvo pekne, dieta sa zabavilo, ale v konecnom dosledku kvalita strihu velmi zla - i v pripade ze dieta spolupracovalo. Toto boli konktretne referencie na Copcek. Vela pozitivnych ale aj niekolko velmi negativnych - vraj podla toho kto konkretne striha.

zuzike123
16. apr 2021

Ked sme tam boli my, bola tam len jedna, neviem ci sa striedaju. Meno netusim.

engynka
16. apr 2021

@erivavs tiez ori nasej navsteve bola iba jedna. Taka vyrazna zena

erivavs
autor
18. apr 2021

@engynka , @zuzike123 Dakujem krasne. Vrabcek ma online skvele referencie, tak pojdeme tam. Este raz dakujem za tip 🙂

zyamzyamovna
30. sep 2021

@erivavs , ja mám kučeravé vlasy a chodím v sanctuary_by_mario… je to trochu drahé ale oni vedea ostrichat dobre vlasy