Detské ORL v Bratislave - výboe nosných mandlí 3-ročnej
Mamičky ,kam odporúčate ísť s 3 ročnou v ba na vybratie nosných mandlí ? Ako dlho ste boli hospitalizovaný a aké boli podmienky ako dlho musí byt dieťatko zdravé a koľko ste platili . Ďakujem
My ideme o mesiac a budeme platiť 40€, 10€ nadstandart a bude to jednodnovka .
@p.j.jacky ja som bola s deťmi vždy normálne na kramaroch deň pred tím vás prijali a na ďalší deň vás pustia domov a nič nás to nestalo
@kleopatra114 kam idete ktorá nemocnica ?
@p.j.jacky Ja som celkovo spokojna so starostlivostou v NUDCH na Kramaroch, ked sa da, idem tam. Avsak chyba im personal a dostat tam termin je vzdy problem. Preto sme sli na operaciu mandle do sukromneho centra. S inou sukromnou klinikou nemam skusenost, ale viem, ze momentalne otvaraju Bory (i ked operacne ORL zakroky vraj robia az od 7 rokov) a aj v Pro-Care myslim robia tieto zakroky.
@murielaa cestovat myslim mozete. Nam kazali ziadna fyzicka namaha, doslova "rezim dochodca a 3 dni pred TV", celkovo tyzden po zakroku ziadne behanie, skakanie a pod. A potom to boli veci a vylucit kysle potraviny (napr. Citrusy), prve dni skor tekuta strava (aby neskrabalo v hrdle), pit repikovy/harmancekovy caj.
@andrejka1974 zaujimalo by ma, ze kam idete. Aj my riesime tento problem.
@kleopatra114 kde ste prosím boli na tej operácii?
@badynka Považská Bystrica nemocnica , ORL dr.Rac
ahojte bol niekto na vybere krcnych mandli v boroch? ake su podmienky, kolko sa plati a ako to prebieha?

@p.j.jacky My sme boli teraz v januari s 3 rocnym Centrum Kramre. Na termin sme cakali 3 mesiace (v NUDCH by to bolo 6 mesiacov). Platili sme vyse 600 eur.
Za mna velka suma, nakolko je tento vykon hradeny zo zdravotneho poistenia, vsetky predoperacne vysetrenia robil pediater, 1x sme prisli az v den zakroku. O 7:30 syna prijali, o 10:00 operovali, ani sa poriadne neprebral po zakroku a o 14:00 nas poslali domov. Ked mal o 3 dni horucky, tal mu naordinovali ATB cez telefon, na kontrolu az po tyzdni. Keby mal vaznejsie akutne pooperacne komplikacie mame to riesit v NUDCH, nie u nich... Druha pooperacne kontrola po mesiaci uz bola spoplatnena. Ak druhy krat budem musiet podobny zakrok riesit v sukromnom centre poobzeram sa po inom.