icon

Do akých barov chodia podnikatelia v Bratislave, v Nitre a v Trnave?

22. aug 2021

Do akých barov chodia bohatý muži (podnikatelia) ???? napr. v BA,NR, TT???

Strana
z2
olivia1425
23. aug 2021

@amelie2017 made my day 😆😆😆😆😆😆😆

luccija
23. aug 2021

@h2 taký chlap musí byť úbohý, ktorý sa chváli koľko má na účte.Ja poznám pár bohatých ľudí a myslela by som si, že zarábajú minimálnu mzdu

mimka1402
23. aug 2021

@oli18 A kde som napísala, že boli Itčkari? Autorka písala o bohatých chlapoch a nie špeciálne v akej sfére podnikajú. 😀 Nie, daný nebol Itčkar. 🙂
@h2 Bolo to 2x, zle som to nad ránom napísala. 😀
@lesana25 Pokec nevyužívala som nikdy, takže trápna poznámka, nerozumiem tomu z akého dôvodu to nejak extra riešite.😀 Vravím, chlap ako iný. Nemám dôvod klamať a ani to nebolo myslene ako chválenie sa...

tramtada31
23. aug 2021

@quetka tak si nasla ihlu v kope sena😉 veď tých ITckarov beriem ako “investíciu” do buducna, že za par rokov, keď sa vypracujú, zarábajú slušne. Taký (bohatý)podnikatel má na každom prste 5 bab, čiže nemusi byt taký stály v porovnani s ITckarom, kde tie zárobky sa zvyšujú postupne. Čiže verim, že môžu byt verní a dobrí manzelia.
@777januska777 pekný a pre mna príťažlivý chlap je podľa mna taký, ktorý má aspoň priemerne svalnatu postavu (bez brucha), uces nie za 10eur zostrihany jednym nadstavcom na strojčeku, nemá 10cm bradu, ktorý chodi moderne obleceny a správaním je pozorný, vtipny, ale zároveň nie detsky(keď sme chodili na cigu, tak niektorí sa správali vyslovene neúmerne k veku). Muž typu Marcel Forgac je podľa mna skaredy.
@c_est_la_vie pises, že máš ITckara, nie, že je pekný, takze je napr. pri sebe a neatraktivny?😂
Ano, písala som, že po 10rokoch majú 5000-6000eur plat, čiže senior a v Ba sa tie odmeny už tak pohybujú(väčšina, ktorú poznam, robi na živnosť/sro), pripadne si aj zamestnávajú študentov, ktorí im robia na projektoch, čo môže byt dalších par desiatok tisíc eur ročne(hodila som si známeho na finstat a mal tržby 67000 za minuly rok a to robi vela bez faktúr).

777januska777
23. aug 2021

@tramtada31 tak to si moc nespresnila tu krásu muža 😀 ved napíš nejaký taky tvoj typ a od neho sa potom bude možné odraziť.

acrobaleno
23. aug 2021

@tramtada31 Kto je Marcel Forgac?

777januska777
23. aug 2021

@tramtada31 ono je ťažké v dnešnej dobe určiť, kto je presne typ IT človeka, keďže v IT sektora pracuje už dosť veľa ludi. Ja poznám veľmi veľkú škálu rôznych typov, od tichých introvertov po veľkých extrovertov. Poznám aj takých detských, ale väčšina je veľmi rozumná a rozhladena. Btw. A to ze sa niekto prejavuje detsky v spoločnosti, ešte neznamená, že je aj taky, len je mozno hanblivý a cíti sa nesvoj.

mimka1402
23. aug 2021

@luccija Ono človek sa nemusí chváliť ani... Stačí, ak to "bonznu" jeho známi, alebo zistíš iným spôsobom. 😅
Ale samozrejme, kto chce "zaujať" a nevie nijak a inak ako iba svojim bankovým účtom, tak sa pochváli.😂

ninusa221
23. aug 2021

Mala som 2 spoluziacky tie chodili do rakuska. Možeš skusit😀😀😀😀😀

petkasaurus
23. aug 2021

No neviem, ja som mala v byvalej robote 2 takých programatorov kolegov, že z nich by sa nedalo fakt nic vydolovat co sa tyka vyzoru.. Take tie mrkvove gate jeden nosil a hrozne tričká, ktore nemenili.. Jeden vlasy taku velikansku hrivu a druhy s tym nadstavcom a chudak dioptrie. Obaja namiesto fuzov len také chlpky kade tade.. A ked som ich pozdravila, tak len pozerali ako puci, ze ich baba pozdravila..

sisa_s
23. aug 2021

@petkasaurus no ved nikto nepovedal, ze 100% ajtakov su vysportovani fesaci, najdu sa aj opacne typy 😀 ja som skor reagovala na to vykreslenie ajtakov, ze ked spoznaju babu, musia sa jej drzat, lebo su na to odkazani a uz nikdy nikoho nenajdu 😀

acrobaleno
23. aug 2021

@petkasaurus Na toto by sa mohla spraviť štúdia. Zistiť čo je za tým, že určitý typ ľudí si vyberie určité povolanie. Ohľadne programátorov a IT sféry kolujú strašné stereotypy, ktoré sa väčšinou aj potvrdia.

c_est_la_vie
23. aug 2021

@tramtada31 akože, ty generujes jednu inteligentnú tézu za druhou. Najprv urazas ženy ITkov, potom ITakov.

Kebyže ma môj muž nepriťahuje a nebola tam chémia, nezačala by som si s ním. Ale objektívne zhodnotiť krásu sa fakt nedá, zvlášť u chlapov. Mne sa napr. tie metrosexualne typy ani steroidne hrubé krky fakt nepáčia 😉. Navyše mi záleží i na osobnosti, takže som s mojím mužom naozaj veľmi. spokojná

1katus1
23. aug 2021

@tramtada31 prečo práve itckar by mal byť šťastný že.ju má ?

lula313
Autor odpoveď zmazal
lula313
23. aug 2021

c_est_la_vie veď nemusi byt hneď každý fesak metrosexual

emalka
23. aug 2021

Paci sa mi ako sa zvrhla tato debata 🙂 Baby, ITckar je v tejto dobe to, co bol kedysi podnikatel a manazer 🙂 Kedysi chodili chlapci, co chceli zarabat, hlavne na Ekonomicku Uni., teraz su ich plne technicke skoly. Uz to davno niesu len ti stereotypni "nerdi" ale prosto normalni chlapi 👍 Sportuju, staraju sa o seba, maju kopec zaujmov a kamaratov. Z roboty chodime na univerzity robit konferencie pre studentov, takze vidim co z tych skol vychadza 🙂 Sama som vydata za jedneho takeho a ten ma kopec dalsich rovnakych kamosov. Uz fakt davno to nieje take, ze by by mali byt "vdacni za kazdu babu co sa na nich pozrie".

Ti echt podnikavi ITckari s dobrymi napadmi vystuduju, zalozia si start-up firmu, po par rokoch ju predaju nejakej velkej korporacii a z tych penazi si pokojne mozu zit dalej. Ti ktori sa tomu chcu venovat ako kariere sa neustale vzdelavaju a zlepsuju a skutocne mozu mat platy ako riaditelia firiem. Dobry ITckar je vyvazitelny zlatom a vela firiem to vie.

nevenka
24. aug 2021

@c_est_la_vie v okoli BB je to este menej na TPP nez 3500 v hrubom. Vyvojar. No co, kedze sa do BA vsetci nechceme trepat, tak co narobime 🤔

nttnnt
24. aug 2021

ale ale ty zlatokopka jedna :D :D

rainee
24. aug 2021

@nevenka dávajú, freelanceri na kontrakty.

nevenka
24. aug 2021

@rainee hej, moze byt. My sme kvoli hypo potrebovali tpp. Casom sa uvidi. Kazdopadne, taky plat neda nejaka slovenska firmicka 😅

A teraz, hoci je moj muz "IT ckar", ako to tu nazyvate, tak vystudoval humanitny odbor a na technickej by ste ho marne hladali 🙂. Jeho job je jeho zaluba.

A hoci brucho ma, neboji sa chytit cekana, lopaty a zbijacky, ani ist do lesa po metrovicu, alebo si zoberie gitaru a zahra nejaky tvrdy rock. Kedysi nosil dlhe vlasy a mal ich krajsie ako ktorakolvek baba, ziadny mastny vlas 🤣

nevenka
24. aug 2021

Kazdopadne, nie som s nim kvoli vyzoru (alr aj po 18 rokoch ma stale pritahuje), ani peniazom. Proate ho lubim. A take pipky, co by sli po peniazoch, ma on daleko v pazi 😅

Strana
z2