icon

Dobré stredné školy v Bratislave

sarika7
25. júl 2025

ahojte, prosim neviete poradiť nejaké dobré stredne skoly v ba? kamoskina sestra ma už iba rok na rozhodnutie a nevie najst nijake dobre školy, keďže zatiaľ nemá šajnu čo by chcela robiť a poradili jej len elektrotechnicku..

martinmmartin
25. júl 2025

a ako vyzera akademicky? studijny typ alebo studiu moc neublizila zatial?

laurinka27
25. júl 2025

Už som chcela radiť Gamču alebo GJH, ale asi nie. :D Tak kamoškina sestra musí trochu porozmýšľať, čo by ju mohlo baviť, aké povolania sa jej pozdávajú, ktoré predmety má rada, aké má známky, či plánuje VŠ...?

kacena4
26. júl 2025

vsetky skoly ma zverejnene na edupage staci len nastudovat. vsetky skoly su pre niekoho dobre pre ineho nie...

pribinak
26. júl 2025

Čo ju baví? Aké predmety? Je dobrá z matiky? Či dkor z jazykov? Ale má známky?
Zbytočne poradím Gancu, keď ju Matika nebavi

iwesska
26. júl 2025

Pre babu elektrotechnicku? 🫣 Kamoskina sestra nech si vygoogli zoznam SS v BA a popozera stranky jednotlivych skol a odbory,co by ju bavilo. Darmo ti tu budu pisat gymple,ked na to napr. nema bunky.

sarika7
autor
26. júl 2025
@martinmmartin

a ako vyzera akademicky? studijny typ alebo studiu moc neublizila zatial?

@martinmmartin skor sa k nemu este ani zdaleka nepriblizila

sarika7
autor
26. júl 2025

realne ona je taky typ ze sa doma na pisomku nauci a všetko vie ked ju z toho skusame a potom pride do skoly a dostane 3-jku

zuzike123
26. júl 2025
@sarika7

realne ona je taky typ ze sa doma na pisomku nauci a všetko vie ked ju z toho skusame a potom pride do skoly a dostane 3-jku

@sarika7 podla toho co pises, by som ju odhadla na obchodnu akademiu, bude sa ucit nieco nove a ak ju to bude bavit moze pokracovat na VS, napr. ma ekonomickej. Rebricky skol zverejnuje Ineko, tam mozete pozriet ako na tom ktora konkretna skola je.

sarika7
autor
26. júl 2025
@zuzike123

@sarika7 podla toho co pises, by som ju odhadla na obchodnu akademiu, bude sa ucit nieco nove a ak ju to bude bavit moze pokracovat na VS, napr. ma ekonomickej. Rebricky skol zverejnuje Ineko, tam mozete pozriet ako na tom ktora konkretna skola je.

@zuzike123 oki dakujem moc🙂