Dobré stredné školy v Bratislave
ahojte, prosim neviete poradiť nejaké dobré stredne skoly v ba? kamoskina sestra ma už iba rok na rozhodnutie a nevie najst nijake dobre školy, keďže zatiaľ nemá šajnu čo by chcela robiť a poradili jej len elektrotechnicku..
Už som chcela radiť Gamču alebo GJH, ale asi nie. :D Tak kamoškina sestra musí trochu porozmýšľať, čo by ju mohlo baviť, aké povolania sa jej pozdávajú, ktoré predmety má rada, aké má známky, či plánuje VŠ...?
vsetky skoly ma zverejnene na edupage staci len nastudovat. vsetky skoly su pre niekoho dobre pre ineho nie...
Čo ju baví? Aké predmety? Je dobrá z matiky? Či dkor z jazykov? Ale má známky?
Zbytočne poradím Gancu, keď ju Matika nebavi
Pre babu elektrotechnicku? 🫣 Kamoskina sestra nech si vygoogli zoznam SS v BA a popozera stranky jednotlivych skol a odbory,co by ju bavilo. Darmo ti tu budu pisat gymple,ked na to napr. nema bunky.
a ako vyzera akademicky? studijny typ alebo studiu moc neublizila zatial?
@martinmmartin skor sa k nemu este ani zdaleka nepriblizila
realne ona je taky typ ze sa doma na pisomku nauci a všetko vie ked ju z toho skusame a potom pride do skoly a dostane 3-jku
realne ona je taky typ ze sa doma na pisomku nauci a všetko vie ked ju z toho skusame a potom pride do skoly a dostane 3-jku
@sarika7 podla toho co pises, by som ju odhadla na obchodnu akademiu, bude sa ucit nieco nove a ak ju to bude bavit moze pokracovat na VS, napr. ma ekonomickej. Rebricky skol zverejnuje Ineko, tam mozete pozriet ako na tom ktora konkretna skola je.

a ako vyzera akademicky? studijny typ alebo studiu moc neublizila zatial?