icon

Dobrý detský neurológ v Bratislave

sam2
12. nov 2020

Ahojte,

viete mi prosim poradit dobreho detskeho neuro v ba pripadne v okoli? A naj aby tam nebili cakacie lehoty 3 mesiace 🙈
Pokojne aj sukromna klinika.
Dakujem

zuzka251
•
12. nov 2020

sinalgis na mileticke, ostatni su vybookovani

miruska1906
•
12. nov 2020

@sam2 v petrzalke na strecnianskej lubica Taligova v pondelok som volala a v stvrtok malu uz vysetreli 20 eur sa plati.

sam2
autor
•
12. nov 2020

@miruska1906 u nej sme boli pred 3m. Povedala, ze vsetko je ok. No nemam ten pocit 🤷‍♀️ Preto by som chcela nazor este jedneho neurologa 😊

pandusica
•
12. nov 2020

odporucam sinalgis, doktorku ostrihonovu boli sme velmi spokojni

popa86
•
12. nov 2020

Sinalgis, rovnako doktorka Ostrihoňová...je to super odborníčka.

ajvy66
•
12. nov 2020

My ideme do sinalgisu. Len budeme cakat pol roka na termin ( jeden nam zrusili koli ich karantene ).

sam2
autor
•
12. nov 2020

@ajvy66 len ja tolko cakat nemozem sakra 🤨

ice8
•
Odpoveď bola odstránená
•
sam2
autor
•
12. nov 2020

@ice8 vsak jasne, ze skusim zajtra zavolat

zuzike123
•
12. nov 2020

@sam2 ak mate akutny stav, vezmu vas na kramaroch a tusim aj v sinalgise velmi rychlo, ak nie, nacakate sa niekolko mesiacov vsade ☹

sam2
autor
•
12. nov 2020

@zuzike123 no akutne to asi nie je. Neviem 🤷‍♀️ Uvidim co pediatricka. Inac tie cakacky su katastrofa. Pri babatkach je to na 2 veci. Kedze tam potrebuje clovek termin dost rychlo 😔

zuzike123
•
12. nov 2020

@sam2 to ano ☹ mozes skusit este Zavodsku na Antolskej, na posudenie stavu ok, ale ak potrebujes nieco specianejsie, tak urcite Sinalgis ci Kramare ☹ Skus im do telefonu povedat svoj problem a nech oni rozhodnu, ci to pocka alebo nie. Neviem o aky probem ide, ale ak ma byt vysledkom napr. odporucenie vojtovky ci inych rehabiek, mozete skusit rovno rehabilitacnych lekarov a pomedzi to cakat na termin u neuro.

sam2
autor
•
13. nov 2020

@zuzike123 vojtovku asi zrovna nie, ale rehabky urcite potrebovat bude 🤷‍♀️ Tak to skusim teda najprv tak 😊
Dakujem

andy1206
•
15. nov 2020

@zuzka251 za nas tiez spokojnost v Sinalgis na mileticovej. Platila som 60euro

matovicova
•
17. nov 2020

@sam2 Ahoj, mozem ti poradit, lebo tiež som toto riešila. Najlepsia sukromna klinika je Sinalgis, ale maju aj pol roka vybookovane terminy. Co bolo pre nas neprijatelne s malym babom. Tak sme isli na Kramare - nic sa tam neplati a doktori aj sestricky uzasni. U Taligovej sme boli tiež a poviem ti, ze oba vyšetrovala maleho asi 5 minut, na Kramároch poctivo 20 minut. Vsetko pekne vysvetlili. Taligovu naozaj neodporucam. Bud Sinalgis alebo Kramare. Vela stastia 🍀

sam2
autor
•
17. nov 2020

@matovicova ahoj, dakujem. Na kramaroch prvy termin az vo februari 2021. Ale podarilo sa mi vybavit termin na 24.11.v Sinalgis 😊

ninahornakova
•
12. júl 2022

Maminy z BA, prosim, kde chodite na detsku neurologiu mimo BA? Aktualne je to katastrofa, nudch neprijima novych pacientov vobec, Signalis dava terminy az na buduci rok (!!!!), mame volat v novembri. 😵‍💫

pandusica
•
13. júl 2022

@ninahornakova ja som dostala odporucanie na detsku neurologicku v dunajskej strede myslim kovacova sa vola

ria_123
•
26. júl 2022

@ninahornakova Ahoj uz sa ti podarilo niekam objednat ? Ak ano kam prosim ?

pandusica
•
26. júl 2022

@ria_123 ja len, ze pred tyzdnom na kramaroch mi opatovne povedali,ze oni neberu, nam sa podarilo v sinalgise v podstate z hodiny na hodinu o pol deviatej som volala o desiatej sme uz mali termin, no nasa ma dva mesiace a.podozrenie, ze jej nerastie hlavka, tak nam dali urgent termin, tak odporucam volat a detailne opisat problem, mozno termin najdu

ninahornakova
•
17. nov 2022

@ria_123 prepac, nesledovala som to tu. az teraz v novembri sme sa objednali na februar do sinalgisu. nudch som ani neskusala.

ria_123
•
18. nov 2022

@pandusica My sme boli nakoniec v Brne sice ako samoplatci ale nevadi . 🙂

claudyka23
•
9. mar 2026
@ria_123

@pandusica My sme boli nakoniec v Brne sice ako samoplatci ale nevadi . 🙂

@ria_123 prosim, viete mi povedat kde v Brne ste boli?