icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

roomaa
21. máj 2025
@roxana280

@standusina hrozne, ja to prezivam uz tri roky dobre, teraz mi prisiel menzes po 8 mesiacoch predtym rok 2 razy do roka a tak, navaly tepla strasne, mokra, spotena v tvari, zimnica, nalady strasne, sucha koza, zacervenanala v tvari, citliva na vsetko, cele zle, hormony jest nechcem, lebo som nemohla ani antiku.Kupila som si vsetky mozne byliny a doplny nic, jedine co mi zabera je gynastan meneo caj kazdy vecer a hybat sa a dobra maserka na lymfu.

@roxana280 To ti predpíše gynekológ, či?
Ja sa na toto obdobie teda absolútne neteším. 🙈 Na jednej strane dobre, menštruácia skončí, ale pasovať sa denne s takýmito pocitmi, klobúk dolu, kto to zvláda.

roxana280
21. máj 2025
@roomaa

@roxana280 To ti predpíše gynekológ, či?
Ja sa na toto obdobie teda absolútne neteším. 🙈 Na jednej strane dobre, menštruácia skončí, ale pasovať sa denne s takýmito pocitmi, klobúk dolu, kto to zvláda.

@roomaa gynekolog predpisuje antikoncepciu hormony, ale to aj nemozem

standusina
22. máj 2025
@evita11223

@standusina a co potrebujes vediet? uz ti zacali nejake prejavy?

@evita11223 No tak ms mavam uz tak kadejako, co mi predtym chodila uplne ukazkovo presne na den 🙈 A teraz ju kludne nemam aj dva mesiace. Vsetko bolo inak v poriadku, takze iny problem v tom nie je. A celkovo som aj naladovejsia, vidim to na sebe.

standusina
22. máj 2025
@roxana280

@roomaa gynekolog predpisuje antikoncepciu hormony, ale to aj nemozem

@roxana280 Preco nemozes?

roxana280
22. máj 2025
@standusina

@roxana280 Preco nemozes?

@standusina to fakt nevhodna otazka, antikoncepcia ma strasne vela neziaducich ucinkovej, nerobila mi dobre ani ked som mala 20, nie to este teraz

evita11223
26. máj 2025
@standusina

@evita11223 No tak ms mavam uz tak kadejako, co mi predtym chodila uplne ukazkovo presne na den 🙈 A teraz ju kludne nemam aj dva mesiace. Vsetko bolo inak v poriadku, takze iny problem v tom nie je. A celkovo som aj naladovejsia, vidim to na sebe.

@standusina no tak to sme na tom rovnako, len s tym rozdielom, ze ja mavam kedykolvek aj neskutocne navaly tepla, do toho strasne potenie, ovela viac ako som mavala, resp.predtym som sa takmer vobec nepotila 🙉 takze bud rada, ze mas to, co mas 🙂 ale chapem, nie je to prijemne. a bude horsie 🙈

evita11223
26. máj 2025
@roxana280

@standusina to fakt nevhodna otazka, antikoncepcia ma strasne vela neziaducich ucinkovej, nerobila mi dobre ani ked som mala 20, nie to este teraz

@roxana280 tak si na diskusnom fore, co cakas? podla mna to bola normalna otazka. a ked nechces, aby sa ta to niekto opytal, tak na to ani nereagujem a hotovo 🙏

roxana280
26. máj 2025
@evita11223

@roxana280 tak si na diskusnom fore, co cakas? podla mna to bola normalna otazka. a ked nechces, aby sa ta to niekto opytal, tak na to ani nereagujem a hotovo 🙏

@evita11223 ja som si nepytala tvoju radu ani tvoj nazor, ani hodnotenie. Skonstatovala som otazku. Co robis alebo nerobis je tvoja vec. A co robim ja zas moja.

standusina
27. máj 2025
@roxana280

@roxana280 Tak sa ti hlboko ospravedlnujem, ze som si dovolila polozit ti otazku 😀
A viem, ze antikoncepcia ma vela neziaducich ucinkov, mne napriklad pomohlo, ked mi ju lekar predpisal. Upravil sa mi cyklus, prestali mi bolesti, ktore sa velakrat nedali vydrzat... Ale samozrejme je to uplne individualne. 😉 Pekny den ti prajem.

roxana280
27. máj 2025
@standusina

@roxana280 Tak sa ti hlboko ospravedlnujem, ze som si dovolila polozit ti otazku 😀
A viem, ze antikoncepcia ma vela neziaducich ucinkov, mne napriklad pomohlo, ked mi ju lekar predpisal. Upravil sa mi cyklus, prestali mi bolesti, ktore sa velakrat nedali vydrzat... Ale samozrejme je to uplne individualne. 😉 Pekny den ti prajem.

@standusina je tam naozaj vela faktorov antikoncepcia je rozna, vela druhov, rozne mnozstva hormonov, ked som mall 22 tak som mavala strasne migreny z toho, plus som fajcila a ono sa to nema rado dokopy, okrem inych rizik.Vtomto veku uz vobec mi to lekarka vseobecna neodporucala, napr. vysoky tlak som na liekoch. Kazda zena ma svoj zdravotny stav a svoje rizika. Ja si davam pravidelne gynastan meneo caj a pomaha mi lymfomasaz u kazdeho individualne, jeden problem nema, iny ich ma. Jednemu pomaha nieco, inemu nic. Preto som nechcela rozoberat antikoncepciu, lebo kazdy to ma inak. Pekny den.

roomaa
28. máj 2025
@roxana280

@standusina je tam naozaj vela faktorov antikoncepcia je rozna, vela druhov, rozne mnozstva hormonov, ked som mall 22 tak som mavala strasne migreny z toho, plus som fajcila a ono sa to nema rado dokopy, okrem inych rizik.Vtomto veku uz vobec mi to lekarka vseobecna neodporucala, napr. vysoky tlak som na liekoch. Kazda zena ma svoj zdravotny stav a svoje rizika. Ja si davam pravidelne gynastan meneo caj a pomaha mi lymfomasaz u kazdeho individualne, jeden problem nema, iny ich ma. Jednemu pomaha nieco, inemu nic. Preto som nechcela rozoberat antikoncepciu, lebo kazdy to ma inak. Pekny den.

@roxana280 Je to tak, niekomu antikoncepcia zapasuje, inej žene zase nie 🙏 Preto nemám rada, keď ju niektoré zatracujú len preto, že majú na to svoj názor. Je to v poriadku samozrejme, len ten názor netreba vnucovať každému.

roxana280
28. máj 2025
@roomaa

@roxana280 Je to tak, niekomu antikoncepcia zapasuje, inej žene zase nie 🙏 Preto nemám rada, keď ju niektoré zatracujú len preto, že majú na to svoj názor. Je to v poriadku samozrejme, len ten názor netreba vnucovať každému.

@roomaa kazdy jeden liek ma vedlajsi ucinok, len u niekoho sa prejavi u ineho nie, preto je tych liekov tak vela a no je to biznis farmacia a antikoncepcia velky, lekari dostavaju provizie za predpisovanie antikoncepcie od konkretnej znacky, ale urcite niekomu aj pomoze, inak by to zeny nejedli.Ja som na VS mala spoluziacku, ktorej sa vycistila tvar od akne, narastli jej prsiua a schudla po antikoncepcii.
Ja po tej istej uplny opak, pribrala som a strasne migreny.

standusina
28. máj 2025
@roxana280

@roxana280 Ja som to len chcela lepsie pochopit, urcite nie nejako sudit alebo sa vnucovat. Vdaka za vysvetlenie teda 😉 A ten gynastan pijes denne ako prevenciu alebo len ked citis, ze sa s tebou nieco deje? Uz som o tom pocula, ale este som to neskusala.

roxana280
28. máj 2025
@standusina

@roxana280 Ja som to len chcela lepsie pochopit, urcite nie nejako sudit alebo sa vnucovat. Vdaka za vysvetlenie teda 😉 A ten gynastan pijes denne ako prevenciu alebo len ked citis, ze sa s tebou nieco deje? Uz som o tom pocula, ale este som to neskusala.

@standusina pijem ho kazdy vecer uz asi vyse 2 rokov jeden sacok denne a tie lymfomasaze mi velmi pomahaju , kedysi som chodila na nohavice iba, teraz mam dobru maserku chodim na cele telo, len kym tie masaze zaberu trva to no☹ Ked prestanem chodit navaly sa vratia.

b3s
28. máj 2025

Hlavne nie Grossova z Dúbravky...

evita11223
29. máj 2025
@roxana280

@standusina pijem ho kazdy vecer uz asi vyse 2 rokov jeden sacok denne a tie lymfomasaze mi velmi pomahaju , kedysi som chodila na nohavice iba, teraz mam dobru maserku chodim na cele telo, len kym tie masaze zaberu trva to no☹ Ked prestanem chodit navaly sa vratia.

@roxana280 predpisuje ho gynekolog? este som o nom nepocula teda. 🙏

evita11223
29. máj 2025
@b3s

@b3s zla skusenost? ja celkovo by som uz k zene nesla, presla som od zeny ku gynekologovi a je to sto a jedno.

roxana280
29. máj 2025
@evita11223

@roxana280 predpisuje ho gynekolog? este som o nom nepocula teda. 🙏

@evita11223 myslíte čaj? V každej lekárni ho majú bez predpisu.A je chutný nie je horký.

evita11223
29. máj 2025
@roxana280

@evita11223 myslíte čaj? V každej lekárni ho majú bez predpisu.A je chutný nie je horký.

@roxana280 jaj tak, ja som netusila, ze je to caj, neviem preco som si myslela, ze je to nieco na predpis od lekara 😝 tak potom super, ked pomaha 🙏

roxana280
29. máj 2025
@evita11223

@roxana280 jaj tak, ja som netusila, ze je to caj, neviem preco som si myslela, ze je to nieco na predpis od lekara 😝 tak potom super, ked pomaha 🙏

@evita11223 ja som skusila vsetky mozne doplnky a nic, len vyhodene peniaze, mne nepomohli

b3s
29. máj 2025
@evita11223

@b3s zla skusenost? ja celkovo by som uz k zene nesla, presla som od zeny ku gynekologovi a je to sto a jedno.

@evita11223 je slepá asi lebo robila morfologicky ultrazvuk a nevšimla si asi milión VVCH a kvôli nej som to dieťa porodila v domneni že bude asi zdravé a je ťažko ZTP

standusina
2. jún 2025
@b3s

@evita11223 je slepá asi lebo robila morfologicky ultrazvuk a nevšimla si asi milión VVCH a kvôli nej som to dieťa porodila v domneni že bude asi zdravé a je ťažko ZTP

@b3s Paneboze, to je strasne 🙈 To ma mrzi. Je fakt hrozne, ze sa clovek spolieha na lekara, doveruje mu a potom to dopadne takto. Ale tipujem, ze ste nic nedocielili a nevyriesili.

evita11223
3. jún 2025

to je fakt strasne... a pritom si clovek mysli, ze ked ide na tie vysetrenia, ze robi vsetko spravne a ze je proste o teba postarane zo zdravotneho hladiska. a potom pride taky sok, to si neviem ani predstavit, co ste museli prezit 😔
ja mam tiez taky mix pocitov, na jednej strane verim lekarom, ved studovali roky, tak predsa nieco musia vediet, ale na druhej strane som sa uz parkrat sklamala. a ked ide o take vazne veci, mala by byt kontrola a doslednost na 200 %.

stanik_67
4. jún 2025
@evita11223

to je fakt strasne... a pritom si clovek mysli, ze ked ide na tie vysetrenia, ze robi vsetko spravne a ze je proste o teba postarane zo zdravotneho hladiska. a potom pride taky sok, to si neviem ani predstavit, co ste museli prezit 😔
ja mam tiez taky mix pocitov, na jednej strane verim lekarom, ved studovali roky, tak predsa nieco musia vediet, ale na druhej strane som sa uz parkrat sklamala. a ked ide o take vazne veci, mala by byt kontrola a doslednost na 200 %.

@evita11223 uz len ked si spomeniem, ako mi raz gynekologicka zabudla spomenut nejaky detail, co sa tykal mojej cysty a potom som skoncila na pohotovosti s bolestami. akoze tiez dovera nula bodov. a co sa tyka doplnkov, ja som tiez skusala vselico. raz som pila ten alchemilkovy caj ako na beziacom pase a vysledok ziadny. potom som to vzdala a len sa zamerala na jedlo, pohyb a spanok a cuduj sa svete, cyklus sa mi upravil sam. kazda z nas je proste ina no.

roomaa
5. jún 2025
@b3s

@b3s Ja s ňou takisto nemám veľmi dobrú skúsenosť...

stanik_67
5. jún 2025
@roxana280

@evita11223 ja som skusila vsetky mozne doplnky a nic, len vyhodene peniaze, mne nepomohli

@roxana280 presne toto som si aj ja uvedomila, ze niekedy clovek hlada riesenia kade-tade, kupuje doplnky, skusa vsetko mozne, len aby mu bolo lepsie... a potom zistis, ze uplne zakladne veci ako spanok, stres, pohyb a strava maju vacsi vplyv nez 10 doplnkov dokopy 😀

roxana280
5. jún 2025
@stanik_67

@roxana280 presne toto som si aj ja uvedomila, ze niekedy clovek hlada riesenia kade-tade, kupuje doplnky, skusa vsetko mozne, len aby mu bolo lepsie... a potom zistis, ze uplne zakladne veci ako spanok, stres, pohyb a strava maju vacsi vplyv nez 10 doplnkov dokopy 😀

@stanik_67 no ono niektore bylinky zaberu, inemu nie ako tie hormony.Vela je aj genetika, mama maly rovnaky problem, ta jedla hormony a este jej bolo z nich navyse zle☹Najhorie je ked su tepla v lete a ja sa potim ako slon a este k tomu tie navaly☹

stanik_67
9. jún 2025
@roxana280

@stanik_67 no ono niektore bylinky zaberu, inemu nie ako tie hormony.Vela je aj genetika, mama maly rovnaky problem, ta jedla hormony a este jej bolo z nich navyse zle☹Najhorie je ked su tepla v lete a ja sa potim ako slon a este k tomu tie navaly☹

@roxana280 presne, tie navaly a potenie v lete su fakt brutal... ja som si tiez parkrat menila oblecenie aj viackrat denne, lebo som bola ako po sprche a to som ani nebola v prechode, len rozhadzane hormony. a tie doplnky? skusila som asi vsetko mozne, inofolic, femibion, caje, tinktury...no proste nic extra.

evita11223
9. jún 2025

ja som nejake kvapky skusala, ale vysledok ziadny. a to mi muz z lekarne doniesol, no ozaj len skoda penazi. femibion je aj na taketo veci? to som teda netusila.

stanik_67
11. jún 2025
@evita11223

ja som nejake kvapky skusala, ale vysledok ziadny. a to mi muz z lekarne doniesol, no ozaj len skoda penazi. femibion je aj na taketo veci? to som teda netusila.

@evita11223 aha, pardon, to som si pomylila. tak potom sa to volalo inac, ja mam celkovo dost zlu pamat na nazvy 😂 kazdopadne tym chcem povedat, ze az liecba, ktoru mi nastavil gynekolog ma dala ako tak do poriadku. dovtedy som akosi vobec nedokazala fungovat.