Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
@dada_99 No ak by sa to podarilo dokonale na prvýkrát, to by bol asi skôr zázrak 😅
@veronika_e Ano, to je asi pravda, to si nevyberies jednoducho. 🙂 Ale vacsinou sa to da asi v pohode. Ja uvazujem uz nejaky ten piatok, ze pojdem 😇 Len ma zaujimalo, ci to ozaj stoji za to.
samotné vyšetrenie je samozrejme podstatnejšie a tie 3D zábery sú už taký bonus k tomu, ale je to milé určite 🙏 ❤
@williamska1 ja som nebola, ale tak je to na kazdej zene samozrejme 🙂 kto chce, si priplati, je to pekna spomienka, ja som rodila pred 8 rokmi a vtedy som nejak neriesila taketo veci navyse, v dnesnej dobe by som sa nad tym mozno pozastavila, neviem 😀
@veronika_e Ja uz by som tentokrat chcela krajsie fotky, ako sa podarilo pri prvom dietati . 😀 Ale tak chapem, ze ono sa to uplne ovplyvnit neda. Nic sa nestane, ak to nevyjde dokonalo samozrejme 😉
@emmi101 veď jasné, hlavne, nech máš porobené dobre vyšetrenia a nech je všetko v poriadku, to je dôležité ♥

no niekedy staci, ze ma rucicky pred tvarickou a z celeho 3D je akurat nos alebo polka licka. 😀 ale zase je fajn, ze pri tom vysetreni sa lekar moze pokusit pockat alebo babo zachytit z inej strany... 😇