icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

alica_matejka
24. máj 2023

@baska_nice presne tak, potrebujes vidiet, ze nie si proste len dalsie cislo v poradi 🙂 to je hned o inom, ked vidis, ze ozaj sa ti ten doktor snazi pomoct a nie ta len rychlo odbit.

eliaska101
26. máj 2023

@alica_matejka No ak niekedy na takého natrafíte, tak sa ho pevne držte 😀 Teda myslím opak, čo si napísala, samozrejme. Lebo nie je nad to mať dobrého doktora (Teraz nemyslím len gynekológa, ale všeobecne), na ktorého sa môžeš kedykoľvek spoľahnúť a vieš, že ti bude poskytnutá riadna zdravotná starostlivosť.

22patricia22
5. jún 2023

@eliaska101 presne tak, v dnešnej dobe ich je proste veľmi málo. mne takisto trvalo, kým som natrafila na niekoho schopného. ale hlavne sa treba obzerať po takých, ktorí to majú fajn aj čo sa týka naberania nových pacientiek 🙂

stanik_67
7. jún 2023

@22patricia22 no len velakrat ti aj povedia, ze ta vezmu a nakoniec nic z toho. stalo sa aj mne take.

veronika_e
8. jún 2023

Vacsina doktorov zbytocne neslubuje, ked ti raz povedia, ze maju plny stav, tak s tym nespravis nic, ale zase na druhej strane, moze sa stat, ze sa tam nieco uvolni a vies sa k nemu dostat 🙂

grankosko
12. jún 2023

@veronika_e No ja keď som sa evidovala u pána Millyho alebo teda zisťovala som, či by boli ochotní ma vziať, tak mi zbytočne nesľubovali, normálne mi povedali, odkedy môžem byť u nich evidovaná, vtedy som prišla a tak aj bolo. Proste mám úplne najradšej, keď s tebou jednajú narovinu.

verca888
16. jún 2023

@grankosko No vsade toto nevidis inak 🙂 A ako dlho uz k nemu chodis?

grankosko
20. jún 2023

@verca888 Už asi nejaký štvrtý rok myslím 🙂 Čo sa vyšetrení týka, tak sa mi páči, ako to má vymyslené, že keď sa objednám, tak sa dostanem proste na čas, keď treba.

williamska1
22. jún 2023

@grankosko no niekde sa napríklad mega dlho čaká a je im jedno, či si objednaná alebo nie. predbiehajú sa tam pacientky kadejako a podobne. akože ja chápem, že najprv sa uprednostňujú tehulky. to beriem, ale keď sa predbehne nejaká, ktorá príde ešte aj neskôr ako ty, tak to už je extrém.

stanik_67
22. jún 2023

@williamska1 tak toto netusim kde bolo 🙂 a raz by sa mi to stalo, tak by som tam narobila krik 😀 vsak ale ked si vezmes listok, tak ta nema ako predbehnut, ci? ci tam to tak nefungovalo?

verca888
26. jún 2023

@stanik_67 Tiez si myslim, ze taketo fungovanie na listky je jednoznacne fajn 🙂 Potom sa nikto nemoze hadat. Inak ale ja teraz cakam babatko, takze by bolo pre mna idealne, aby aj ta starostlivost bola tomu prisposobena akoze z jeho pohladu, lebo kazdy gynekolog nie je podla mna vhodny aj pocas tehotenstva.

veronika_e
26. jún 2023

@verca888 To chce asi kazda si myslim 🙂 Predsalen je to uplne ina situacia, ked si tehu. Mas aj ine naroky na toho lekara, to je uplne normalne.

paulinoocka
27. jún 2023

@veronika_e Presne tak 🙂 V tehotenstve je to úplne o inom. Musela som zmeniť gynekológa, lebo mi vôbec nevyhovoval spôsob tých vyšetrení v tehotenstve. Akože keď som tehotná nebola, tak mi to bolo jedno, ale toto je také háklivé obdobie, kedy mi vadilo aj ako sa na mňa díval. 😂

erikamamo
28. jún 2023

@paulinoocka Áno, môžem potvrdiť, že vtedy vie prekážať aj ako človek dýcha. 😂 Viem sa s tým úplne stotožniť 😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
prabinka
6. júl 2023

A ja mám s pánom Millym zase dobrú skúsenosť 🙂 Kedykoľvek som mala niečo, nejaký zdravotný problém, tak mi pomohol sa z neho dostať veľmi rýchlo. A to už som mala fakt že kadejakých gynekológov, ktorí ani nemali snahu počúvať a zisťovať, čo mi vlastne je.

hoffmanka
11. júl 2023

@prabinka To je vyslovene najhoršie, keď sa o teba doktor nezaujíma 🙂 Keď už, tak by to mohol aspoň predstierať 😀 Veď aj od toho tam je predsa, no nie? 😂
A s akým zdravotným problémom ti pomohol, ak sa smiem spýtať? Ak to teda nie je tajomstvo, samozrejme 🙂

standusina
12. júl 2023

@hoffmanka Tak ono velakrat ani doktor nevie na prvykrat, co ti realne zaberie a skusa, co by ti tak mohlo pomoct.

standusina
12. júl 2023

@prabinka Aj mamina k nemu chodi a pochvaluje si 🙂 Ono celkovo sa s nim vraj dat aj dohodnut, pokecat, pomoze, poradi. Vela ludom vyhovuje prave toto, ked sa da s doktorom dobre komunikovat.

nikoll29
13. júl 2023

@standusina Tiez som unho a v pohodke vsetko. Ja tak hovorim, ze doktor sa ti osvedci az ked mas nejake patalie zdravotneho charakteru. Ak pomoze, super, vyhrala si, ak nie, tak dovidenia, hladas dalej. Naco ti je taky doktor. Mne sa v tomto osvedcil, to mi absolutne postacuje.

dada_99
17. júl 2023

aj ked niekto tvrdi, ze tento doktor ma zle recenzie a preco k nemu chodis a neviem co, vsak ale zakazdym sa proste najde niekto, komu bude nieco prekazat. to je tak so vsetkym. takze tebe vyhovuje?

beata_ra
18. júl 2023

Presne. Chodila som dlhe roky k infektologicke, ktora bola na mna zakazdym velmi mila, ale ludia na nu neskutocne nadavali, doteraz nechapem preco 🙂 To by predsa nebolo ono, keby sa nenasiel clovek, ktoremu by nieco nevadilo 😀 V hocijakej oblasti, nielen co sa doktorov tyka.

uskrnica
21. júl 2023

@beata_ra To je proste velmi subjektivne 🙂 To je jasne. A ked mas ty osobne dobru skusenost, tak ti je jedno napriklad, ze co hovoria druhi.

kendova_anna
24. júl 2023

@uskrnica Ano, ved dolezite predsa je, ze vyhovuje tebe 🙂 ja k tomu mojmu chodim sice len 7 mesiacov, som unho presne od zaciatku roka, ale to uz vidis proste aj za taku kratku dobu, ze ako ti bude vyhovovat, a teda nemam preco menit vobec.

patka_673
26. júl 2023

mozem sa spytat, podla coho ste si vyberali gynekologa v Bratislave, ked ich je tam asi tritisic? 😂

opuska
26. júl 2023

@patka_673 podla mojich velmi specifickych a narocnych kriterii 😀 nie starsieho ako 50r, s kvalitnym vybavenim ordinacie, zaroven musi byt ako clovek aj doktor v pohode a takisto aby som to nemala prilis daleko 😂

eri444
27. júl 2023

@opuska Ale tak toto sú zase také normálne veci 😀 Ktoré požaduješ pri každom doktorovi si myslím. Akurát ten vek - to je mne asi jedno, pokiaľ je milý a rozumie sa 🙂

baska_nice
28. júl 2023

@eri444 no niekedy, ked hladas doktora celu vecnost, tak sa moze stat, ze prides do takeho stadia, kedy ti je ozaj jedno a polavis zo vsetkych svojich kriterii :D a si proste rada, ze si nejakeho nasla a nejaky ta aj zobral.

alica_matejka
1. aug 2023

@baska_nice len potom, ked zistis, ze ten gynekolog napriklad nerobi vsetky potrebne vysetrenia, tak sa zbadas :D lebo toto je podla mna velmi dolezite, kazdy proste nerobi vsetko tak, ako by mal, toto sa mi uz osvedcilo.

eliaska101
1. aug 2023

@baska_nice A to sa aj môže stať, že ťa niektorý doktor nevezme? Len tak bezdôvodne?