icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

kendova_anna
18. apr 2024

@22patricia22 No mozno mal taky pristup ako nikto na okoli, ze nechceli ist k inemu, ktovie 😀 Ale akoze to by mohol byt aj neviem aky odbornik a nebola by som ochotna takto stale platit.

eri444
22. apr 2024

@kendova_anna A hlavne teda nie za to, za čo sa inde neplatí. 🙂

alica_matejka
26. apr 2024

Ked ma niekto aj caste zapaly napriklad, ze vkuse ma dake problemy zdravotne problemy, tak bude proste neustale u toho gynekologa. To tam taky clovek necha ozaj neskutocne peniaze 🙈

eliaska101
26. apr 2024

@alica_matejka No v lete to je najhoršie, to môžem aj z vlastnej skúsenosti povedať, to som mávala zápal zakaždým, keď som vošla do bazéna. 😖 A to nebolo len že vo verejnom bazéne, to úplne že hocikde aj v nafukovacom u niekoho na dvore.
No kedysi som bola hrozne náchylná na toto.

opuska
2. máj 2024

@eliaska101 aj si brala lieky alebo nieco na to? nema toto nieco spolocne aj s imunitou? ci sa mylim?

roomaa
2. máj 2024

@eliaska101 Mne známa poradila aj kapucínku užívať, to som brala istý čas, tak bolo dobre na chvíľu. Ale vrátilo sa mi to znovu.

verca888
6. máj 2024

@roomaa Akoze pocula som, ze je dobre brat ju aj preventivne, ale podla mna to nema na kazdeho uplne taky 100%-ny vplyv. Niektore veci neovplyvnis, hlavne, ked sa macas vo vode, kde je milion bacilov a bakterii, tak ti nepomoze ani kapucinka. Kedysi som aj take tie tampony do vody pouzivala a aj mimo menzesu. 🙈

eliaska101
6. máj 2024

@verca888 No to ťa môže už jedine gynekológ dať do poriadku. A tampóny mimo svojich dní používať, to asi nie je úplne najšťastnejšie riešenie.

verca888
7. máj 2024

@eliaska101 Viem, ze nie, vsak len sa mi pohorsilo, myslim, ze aj kvoli nim. Alebo teda rozhodne mi to neprospelo.

grankosko
7. máj 2024

@verca888 No, myslím, že nie. A aj ťa teda dali lekári v tomto do poriadku či ani nie? 🙈

wikiwiki
7. máj 2024

@grankosko To by ma zaujímalo, momentálne mám rovnaký problém. 🙈 Už som zmenila gynekológa a nepomohlo. A to som si myslela, že problém je v prístupe, bola som u ženy a tvárila sa akoby to bola moja vina. Aj sladké som vyradila z jedálnička, aj spodné prádlo som zmenila, nepomohlo.

eliaska101
9. máj 2024

@wikiwiki Ono toto zvykne pomôcť, ale tak pravdepodobne bude v tvojom prípade iný problém, pravdepodobne to treba riešiť zvnútra.

lujziana44
9. máj 2024

Vieš čo, gynekológ ti už v dnešnej dobe dokáže nasadiť takú liečbu, aby ťa z toho dostal raz a navždy. Z lekární mne osobne pomohli tie voľnopredajné produkty ozaj len na chvíľočku.

paulinoocka
13. máj 2024

@lujziana44 Veď práve. A to by človek čakal, že je to skutočne vec, ktorá ťa reálne toho problému zbaví. Mne však pomohol až pán dr.Milly s jednou konkrétnou liečbou, lebo dovtedy nezaberalo absolútne nič. Trpela som dosť, nemohli sme mať s partnerom ani styk, proste nič.

wikiwiki
14. máj 2024

@paulinoocka A ako dlho to celé trvalo? Čo ti vlastne robil, ako ti pomohol, prosím ťa? Poslal ťa niekam ďalej alebo všetko ti robili tam?

kulumulu123
14. máj 2024

Dr tazberikova md clinic pri blumentali szrasne zlata dr a velmi mi pomohla ked ma vsade odpisali

veronika_e
16. máj 2024

@kulumulu123 Ano, niektori su ozaj skveli, to sa musi nechat 🙏 Nam takto s muzom pomohol pan Milly, uz nas chytalo zufalstvo. Fakt som mala pocit, ze uz nic ine neriesime, len tento nas problem.

kulumulu123
16. máj 2024

@veronika_e mne jeden pan dr na prestiznej klinike povedal ze sim v prechode na zaklade mojho hormonalneho profilu, dana pani dr ti nevzdala do 3mes som bola tehotna bez ivf a mame 4.5r syna takze k lekarom asi tolko... U daneho dr na tej kazdym ospevovanej klinike som viac nebola ostala som u dr tazberikovej, okrem toho mi este oar krat hodne pomohla takze za mna ma 11 bidov z moznych 10 👍

erikamamo
17. máj 2024

tak ja som vseobecne so zenami gynekologickami nemala dobru skusenost, takze som hned zmenila strategiu. za mna tiez Milly super, aj co sa pristupu tyka.

williamska1
20. máj 2024

@erikamamo to je pravda, čím ďalej, tým viac sa stretávam s názorom, že muži sú ako gynekológovia lepší. 🙏

cajchana
22. máj 2024

@williamska1 A hlavne ich je asi aj viac. Teda aspon v mojom okoli 😀 Neviem teda, ako je to inde, ale aj kamosky, co chodia, tak proste k chlapovi. Aj mne je to take, paradoxne, prirodzenejsie, neviem to vysvetlit. 😀

bozzie
23. máj 2024

@cajchana Ja mam zase kamosku, ktora toto nevie absolutne pochopit a ja zas neviem pochopit ju. 😀 Mne je to jednoducho takto lepsie, tak som zvyknuta a menit to nemienim. Ak by mi to nevyhovovala, tak by som vyhladala zenu, to je asi logicke, ale takto mi je to lepsie. 🙂

veronika_e
24. máj 2024

@bozzie Ved jasne, jednoducho netreba hejtovat, kazdemu vyhovuje nieco ine. 🙂

roxana280
24. máj 2024

Ak niekto potrebuje Mudr. Bohmer je vynikajuci, mal by mat svoju ordinaciu na Strecnianskej, momentalne asi este v Pro care Medissimo. Chodim roky k nemu.

stanik_67
27. máj 2024

mne svojim pristupom absolutne vyhovuje pan Milly, ten je zase na Bajkalskej, co bolo pre mna super aj teda z hladiska lokality, ked som si hladala gynekologa. 🙂 ale hlavne som potrebovala pocas tehotenstva niekoho schopneho, pretoze predtym som mala gynekologicku, ktora mi nevedela poriadne ani sono spravit, tak som od nej doslova zutekala.

andula09
29. máj 2024

@stanik_67 A uňho je to s tými ultrazvukmi ako? Bez problémov? Objednávaš sa dlho dopredu alebo ako to je?

stanik_67
29. máj 2024

@andula09 uplne v pohodke, najviac sa mi rata, ze robi teda aj 3d aj 4d, co som samozrejme vyuzila pocas tehotenstva, zhanala som dlhsie gynekologa na to.

stanik_67
29. máj 2024

@andula09 no a necakavam dlho praveze na termin, zavolam si, objednaju ma, netrva to dlho vobec. a na preventivku sa ani neobjednavam dopredu, proste pridem a hotovo. to kvitujem najviac.

prabinka
3. jún 2024

@stanik_67 Áno, v tomto je to tam super, už som bola aj u takého, kde bolo treba objednať sa aj na preventívku, čo mne teda osobne ozaj nevyhovovalo. 😀

andula09
4. jún 2024

@prabinka Ale to takto ešte stále práveže u mnohých doktorov reálne funguje, že ti nechcú spraviť ani preventívku bez objednaného termínu. Všetko potrebujú mať tak nejak nalinajkované 😀 A keby sa mu tam zjaví nejaká žena s nejakým akútnym intímnym problémom, tak by ju hádam neposlal domov len preto, že nie je objednaná.