Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
@kendova_anna A hlavne teda nie za to, za čo sa inde neplatí. 🙂
Ked ma niekto aj caste zapaly napriklad, ze vkuse ma dake problemy zdravotne problemy, tak bude proste neustale u toho gynekologa. To tam taky clovek necha ozaj neskutocne peniaze 🙈
@alica_matejka No v lete to je najhoršie, to môžem aj z vlastnej skúsenosti povedať, to som mávala zápal zakaždým, keď som vošla do bazéna. 😖 A to nebolo len že vo verejnom bazéne, to úplne že hocikde aj v nafukovacom u niekoho na dvore.
No kedysi som bola hrozne náchylná na toto.
@eliaska101 aj si brala lieky alebo nieco na to? nema toto nieco spolocne aj s imunitou? ci sa mylim?
@eliaska101 Mne známa poradila aj kapucínku užívať, to som brala istý čas, tak bolo dobre na chvíľu. Ale vrátilo sa mi to znovu.
@roomaa Akoze pocula som, ze je dobre brat ju aj preventivne, ale podla mna to nema na kazdeho uplne taky 100%-ny vplyv. Niektore veci neovplyvnis, hlavne, ked sa macas vo vode, kde je milion bacilov a bakterii, tak ti nepomoze ani kapucinka. Kedysi som aj take tie tampony do vody pouzivala a aj mimo menzesu. 🙈
@verca888 No to ťa môže už jedine gynekológ dať do poriadku. A tampóny mimo svojich dní používať, to asi nie je úplne najšťastnejšie riešenie.
@eliaska101 Viem, ze nie, vsak len sa mi pohorsilo, myslim, ze aj kvoli nim. Alebo teda rozhodne mi to neprospelo.
@grankosko To by ma zaujímalo, momentálne mám rovnaký problém. 🙈 Už som zmenila gynekológa a nepomohlo. A to som si myslela, že problém je v prístupe, bola som u ženy a tvárila sa akoby to bola moja vina. Aj sladké som vyradila z jedálnička, aj spodné prádlo som zmenila, nepomohlo.
@wikiwiki Ono toto zvykne pomôcť, ale tak pravdepodobne bude v tvojom prípade iný problém, pravdepodobne to treba riešiť zvnútra.
Vieš čo, gynekológ ti už v dnešnej dobe dokáže nasadiť takú liečbu, aby ťa z toho dostal raz a navždy. Z lekární mne osobne pomohli tie voľnopredajné produkty ozaj len na chvíľočku.
@lujziana44 Veď práve. A to by človek čakal, že je to skutočne vec, ktorá ťa reálne toho problému zbaví. Mne však pomohol až pán dr.Milly s jednou konkrétnou liečbou, lebo dovtedy nezaberalo absolútne nič. Trpela som dosť, nemohli sme mať s partnerom ani styk, proste nič.
@paulinoocka A ako dlho to celé trvalo? Čo ti vlastne robil, ako ti pomohol, prosím ťa? Poslal ťa niekam ďalej alebo všetko ti robili tam?
Dr tazberikova md clinic pri blumentali szrasne zlata dr a velmi mi pomohla ked ma vsade odpisali
@kulumulu123 Ano, niektori su ozaj skveli, to sa musi nechat 🙏 Nam takto s muzom pomohol pan Milly, uz nas chytalo zufalstvo. Fakt som mala pocit, ze uz nic ine neriesime, len tento nas problem.
@veronika_e mne jeden pan dr na prestiznej klinike povedal ze sim v prechode na zaklade mojho hormonalneho profilu, dana pani dr ti nevzdala do 3mes som bola tehotna bez ivf a mame 4.5r syna takze k lekarom asi tolko... U daneho dr na tej kazdym ospevovanej klinike som viac nebola ostala som u dr tazberikovej, okrem toho mi este oar krat hodne pomohla takze za mna ma 11 bidov z moznych 10 👍
tak ja som vseobecne so zenami gynekologickami nemala dobru skusenost, takze som hned zmenila strategiu. za mna tiez Milly super, aj co sa pristupu tyka.
@erikamamo to je pravda, čím ďalej, tým viac sa stretávam s názorom, že muži sú ako gynekológovia lepší. 🙏
@williamska1 A hlavne ich je asi aj viac. Teda aspon v mojom okoli 😀 Neviem teda, ako je to inde, ale aj kamosky, co chodia, tak proste k chlapovi. Aj mne je to take, paradoxne, prirodzenejsie, neviem to vysvetlit. 😀
@bozzie Ved jasne, jednoducho netreba hejtovat, kazdemu vyhovuje nieco ine. 🙂
Ak niekto potrebuje Mudr. Bohmer je vynikajuci, mal by mat svoju ordinaciu na Strecnianskej, momentalne asi este v Pro care Medissimo. Chodim roky k nemu.
mne svojim pristupom absolutne vyhovuje pan Milly, ten je zase na Bajkalskej, co bolo pre mna super aj teda z hladiska lokality, ked som si hladala gynekologa. 🙂 ale hlavne som potrebovala pocas tehotenstva niekoho schopneho, pretoze predtym som mala gynekologicku, ktora mi nevedela poriadne ani sono spravit, tak som od nej doslova zutekala.
@prabinka Ale to takto ešte stále práveže u mnohých doktorov reálne funguje, že ti nechcú spraviť ani preventívku bez objednaného termínu. Všetko potrebujú mať tak nejak nalinajkované 😀 A keby sa mu tam zjaví nejaká žena s nejakým akútnym intímnym problémom, tak by ju hádam neposlal domov len preto, že nie je objednaná.

@22patricia22 No mozno mal taky pristup ako nikto na okoli, ze nechceli ist k inemu, ktovie 😀 Ale akoze to by mohol byt aj neviem aky odbornik a nebola by som ochotna takto stale platit.