Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info
Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂
@roomaa Ano, mozes mat aj take zdravotne problemy, ktore si realne vyzaduju caste navstevy a kontroly u lekara. Bolo obdobie, kedy som to takto mala tiez a nie je to nic prijemne, ale tak zdravie je prvorade. Ja uz som spominala teda, ze chodim k Millymu a tu ani to cakanie na vysetrenie nie je take kriticke, takze som to nebrala az tak zle, ze tam proste musim chodit ako na klavir. 🙂
A viete, koľko žien takto podceňuje aj to ženské zdravie? To by ste neverili 😉 Človek by si myslel, že v dnešnej dobe takéto dôležité veci zanedbáva. Mne je z toho až zle, ako to niekto dokáže odignorovať a myslieť si, že sa to vyrieši samé.
@roomaa presne tak, mne sa tiez obcas zda az neuveritelne, kolko ludi to podcenuje, a potom sa divia, preco je problem, ked uz je fakt neskoro. ja sa radsej aj dvakrat objednam a skontrolujem, nez aby som riskovala, ze nieco prehliadnem. a suhlasim, velmi vela zalezi aj na tom, akeho mas lekara... ak niekto reaguje az ked je problem velky, tak ani najvacsiu snahu sama nezachranis.
Presne tak...A pritom niekedy stačí málo, jeden odber, jedno sono, jedna kontrola navyše....
@prabinka Tak tak...Fakt záleží kto sa ako venuje problémom všeobecne, lebo nie všade to funguje úplne rovnako. Ale toto sa deje bežne aj u obvodných lekárov, niektorí až príliš zľahčujú a veľakrát sa takto môže zanedbať/podceniť problém, ktorý možno bolo treba riešiť už dávno...

@dada_99 Veľa ľudí je takých, ale tak to je aj lenivosťou by som povedala 🙂