icon

Dobrý gynekológ v Bratislave - aktuálne info

17. máj 2022

Viem, že tu už podobné diskusie boli, avšak potrebujem aktuálne informácie 🙂
Vedeli by ste mi odporučiť dobrého gynekológa v BA?
Ideálne niekoho, komu nevadí odpovedať na otázky a nemáte pocit, že mu prekážate už len svojou prítomnosťou 😀 a samozrejme aj takého, s ktorým máte dobré skúsenosti aj ako s odborníkom.
Ďakujem 🙂

Strana
z17
roomaa
15. dec 2025

@dada_99 Veľa ľudí je takých, ale tak to je aj lenivosťou by som povedala 🙂

pelian
16. dec 2025

@roomaa Pohodlnost, strach zo zmeny, no tych dovodov moze byt pokojne viac. Aj ked si ja osobne teda myslim, ze nie je sa coho obavat.

patka_673
18. dec 2025

@pelian a to ta akoze ako ovplyvni, ked zmenis lekara? ved to nie je zase neviem ake tazke spravit takyto krok. nie je to clovek, s ktorym sa stretavas 5x za mesiac, takze tomu absolutne nerozumiem...

prabinka
18. dec 2025

@patka_673 Čo ty vieš, sú ľudia, ktorí chodia k doktorovi častejšie, než sme zvyknutí 😀

stanik_67
7. jan 2026

@prabinka lenze takito ludia to maju zrejme v hlave inac nastavene a poprepajane ako bezni, zdravi ludia 😀 samozrejme tam nepocitam ludi, ktori maju nejake zdravotne problemy, ale poznala som jednu pani, ktora chodila k doktorom stale. so vsetkym.

roomaa
8. jan 2026

@stanik_67 To by som netvrdila 😉 Nie každý je hypochonder.

pelian
14. jan 2026

@roomaa Ano, mozes mat aj take zdravotne problemy, ktore si realne vyzaduju caste navstevy a kontroly u lekara. Bolo obdobie, kedy som to takto mala tiez a nie je to nic prijemne, ale tak zdravie je prvorade. Ja uz som spominala teda, ze chodim k Millymu a tu ani to cakanie na vysetrenie nie je take kriticke, takze som to nebrala az tak zle, ze tam proste musim chodit ako na klavir. 🙂

patka_673
20. jan 2026

@pelian aj mne vyhovuje. a co sa tyka tych zdravotnych problemov, uz to nemavas?

prabinka
21. jan 2026

@pelian A to si ako riešila v práci? 🙈

pelian
22. jan 2026

@prabinka No ako sa len dalo....Paragrafy, dovolenky, odchadzala som z prace skor, potom som zase bola dlhsie, nadrabala som si, brala som si HO, ked sa dalo, proste kadejako som to musela pozliepat...

stanik_67
22. jan 2026

@pelian tak to chvalabohu, ze sa ti to dalo vyriesit, lebo veru kazdy takuto moznost nema. a teda hlavne ked su nejake problemy, ze tam musis chodit castejsie, ako je bezne. vsetci zamestnavatelia proste nie su taki tolerantni. 👍

patka_673
29. jan 2026

@stanik_67 to je pravda a hlavne ked pracujes v takej praci, kde ti jeden paragraf pokazi celu vyplatu...

prabinka
30. jan 2026

@patka_673 Zdravie je na prvom mieste. A robotu by som fakt neriešila v takom prípade.

roomaa
5. feb 2026

A viete, koľko žien takto podceňuje aj to ženské zdravie? To by ste neverili 😉 Človek by si myslel, že v dnešnej dobe takéto dôležité veci zanedbáva. Mne je z toho až zle, ako to niekto dokáže odignorovať a myslieť si, že sa to vyrieši samé.

stanik_67
11. feb 2026

@roomaa ono sa to aj vyriesi same, ked potom nastane daky vazny problem. potom ako rychlo nabehnu do ambulancie.

liesik
11. feb 2026

@stanik_67 No, lenže vtedy už môže byť reálne aj neskoro...

patka_673
12. feb 2026

@liesik nikdy nevies. radsej prist neskoro ako nikdy. ale chapem, ako to myslis. niekedy sa da "choroba" podchytit este vcas, aj ked si myslis, ze uz sa s tym mozno neda vela robit. medicina niekedy dokaze zazraky.

prabinka
12. feb 2026

@patka_673 Veľa spraví, keď máš lekára, ktorý sa k tomu postaví zodpovede. Sú doktori, ktorí aj pri náznakoch problému vedia mať zatvorené oči.

roomaa
18. feb 2026

@prabinka Tak to veľa šťastia pri takom obdorníkovi 😀 To je ozaj radosť odovzdať sa do rúk niekomu takému. Ja viem, že nie každý doktor je ideálny, ale toto je podľa mňa tak trochu extrém🙂 Zanedbanie starostlivosti.

stanik_67
19. feb 2026

@roomaa presne tak, mne sa tiez obcas zda az neuveritelne, kolko ludi to podcenuje, a potom sa divia, preco je problem, ked uz je fakt neskoro. ja sa radsej aj dvakrat objednam a skontrolujem, nez aby som riskovala, ze nieco prehliadnem. a suhlasim, velmi vela zalezi aj na tom, akeho mas lekara... ak niekto reaguje az ked je problem velky, tak ani najvacsiu snahu sama nezachranis.

liesik
24. feb 2026

Presne tak...A pritom niekedy stačí málo, jeden odber, jedno sono, jedna kontrola navyše....

patka_673
3. mar 2026

@liesik ved to, to sa da uplne jednoducho velakrat odhalit 🙏

prabinka
Včera o 12:58

@patka_673 Mala som aj veľmi zlú doktorku, ktorá nevidela to, čo tam vidieť mala, takže toto by som úplne netvrdila 🙂

roomaa
Včera o 13:06

@prabinka Tak tak...Fakt záleží kto sa ako venuje problémom všeobecne, lebo nie všade to funguje úplne rovnako. Ale toto sa deje bežne aj u obvodných lekárov, niektorí až príliš zľahčujú a veľakrát sa takto môže zanedbať/podceniť problém, ktorý možno bolo treba riešiť už dávno...

Strana
z17