icon

Endokrinológia v Bratislave

15. okt 2025

Ahojte, na preventívke mi obvoďáčka zistila trochu zvýšené TSH (4,9). Poslala ma na endokrinológiu. Viete mi niekto odporúčiť endokrinológiu v BA, kt. robí na poisťovňu, prosím?

Pozerala som zatiaľ iba Dr. Zuzanu Benejovú - máte s ňou niekto skúsenosti?

Ďakujem

anonym_72591f
15. okt 2025

@anonym_autor ja chodím k Mojtovej v ba a som spokojná

zmrzlinka2021
15. okt 2025

@anonym_autor chodím tiez k mudr. Mojtovej - stenic clinic a som velmi spokojna. Ale mne sledujú len nejaky uzlik.

heln
15. okt 2025

@anonym_autor neviem ci este ordinuje doktorka Gonsorcikova, k tej by som uz nesla. mala som 60 kg, 167 cm, povedala mi, ze som tucna, ze mam schudnut, predala mi lieky na chudnutie za hotovost, bez pribaloveho letaku. zacala som ich uzivat, bolelo ma brucho, menstruacia bola uplne cierna krv, tak som si vyguglila, ze ten liek sa dava pri morbidnej obezite!

mirka0677
15. okt 2025

Odporúčam diacrin - Mudr. Žákovičová, teraz je na Kramároch - ale či berie nových pacientov, neviem.

autor
15. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor chodím tiez k mudr. Mojtovej - stenic clinic a som velmi spokojna. Ale mne sledujú len nejaky uzlik.

@anonym_72591f
@zmrzlinka2021 Baby pozerala som teraz cenník, chápem správne, že na začiatku zaplatím 60€ a každé ďalšie vyšetrenie je 15€? A teda v tom prvom vyšetrení by bolo zahrnuté aj USG štítnej a odber krvi na viac markerov na štítnu žľazu alebo to by sa tiež doplácalo zvlášť?

pa3cia18
22. okt 2025

Ahojte, máte aktuálne skusenosti s MUDr. Jana Kollerová. Aj čo sa týka poplatkov, videla som že zaviedla rovny poplatok 20€ ale nič ine sa nedopláca pri vyšetreniach?