Existujú bežecké kluby pre ženy v Bratislave?
Ahojte, mate skusenost s bezeckym klubom v BA pre dievcata alebo zeny v Bratislave? Bola som na jednom, kde zakladatelka deklarovala to, ze sa tam ma kazda citit dobre, nikto sa nemusi bat, ze by zostal sam, hlavne tie pomale nie. Mne sa to stalo 2x. Nikto sa mi ani neprihovoril. Jedna cast nasej skupinky bezala rychlejsie ako bolo dohodnute tempo, dalsie sa oddelili a ja som sa citila ako debil. Na instagrame tie fotky a videá vyzerajú úplne inak.
Je nejaký klub, kde ma naozaj nenechajú samú? Nebežím až tak pomaly, mám tempo od 5.00/km až po 7.00/km, podľa toho čo bežím a s kým, ale chcela by som zažívať takú tú peknú, dievčenskú komunitu.
Velmi ma zaujal rozhovor so zakladatelkou, v ktorom hovorila ze nechcela chodit na preteky sama, ale mať tam svoje kamošky a mam pocit, ze ona si kamosky nasla, ale uz je neskoro sa do rozbehnuteho klubu pripajat. Ako by ste si hladali kamosky na bezecke preteky vy?
Ahoj, asi viem, ktorý myslíš. Ak sa už dievčatá dlhšie poznajú je ťažšie zapadnúť. Chodia tam aj baby dlhodobo, ja len sem-tam a vidím, že ich nechajú stáť bokom. Skús sa prihovoriť ty ;)
Je to voľnočasová aktivita, takže asi je ťažké si niečo nárokovať. Nevieš zavolať nejakú kamošku alebo sestru?
@anonym_ac029f Skusila som. Polozila niekolko otazok pockala zenu ktora nevladala, ale nepadlo ani to trapne "a ty?", tak som to vzdala. Aj tie baby, ktore skupinky vedu sa nejak nezaujimaju o tie ktore su tam same, max na zaciatku povedia ze sa im dnes nechce behat. Myslela som si ze je to o radosti z behu a pohybu.
Ides tam dnes, ked vies o com hovorim?
Mala som tu istu skusenost 🙂 takze som to vzdala. Ak najdes daj mi prosim vediet.
Mala som tu istu skusenost 🙂 takze som to vzdala. Ak najdes daj mi prosim vediet.
@petamich prosim ta a skusala si aj nejaky bezecky klub? ci sa to oplati vobec. v dospelosti sa tazsie zhanaju kamaratky a na sport 2x tak 🙂
@petamich prosim ta a skusala si aj nejaky bezecky klub? ci sa to oplati vobec. v dospelosti sa tazsie zhanaju kamaratky a na sport 2x tak 🙂
@anonym_autor zeby som sa oficialne pridala do nejakeho klubu, to som neskusala, sla som na jedno stretko a viac som necitila potrebu, naposledy Retro bezecka skupina co behava v Ruzinove pri Retro ovale a pred tym taka ta zenska jedna z najznamejsich, uz som aj zabudla ako sa volaju a skusenost podobna, takze behavam sama alebo sa dohodneme s niektorym kolegom/inou.
Autorka, je úplne prirodzené, že to nemusí sedieť všetkým. Ja tiež nie som úplne extrovertná a baby už majú vytvorené svoje kamarátstva, tak im je tak trocha jedno, či prídem alebo neprídem aj ďalší týždeň. Stojí ich to dosť námahy to udržať, keďže to robia zdarma a tak to beriem. Vyskúšala som, nie som zrejme cieľovka a idem ďalej 🙂
Čím viac ľudí, tým je to ťažšie ustriehnuť. Niekedy sa môžeme dohodnúť a ísť spolu. ;)
alebo si založ svoju skupinu
Kedy si tam bola? Aby si si hned na prvom behu nasla kamosku na beh by bol podla mna zazrak. Kamaratstva, ktore vznikaju v kluboch vzniknu prave vtedy, ked sa ukazujes pravidelne a postupne sa s babami davas do reci. Ked som chodievala na pilates alebo yogu, tiez sa medzi sebou bavili baby, ktore sa poznali a bolo na mne, aby som sa k nim pripojila. A myslim, ze prave v tom klube, ktory myslis, by ta nikto neodignoroval, ak by si sa niekomu prihovorila.

Ahoj, asi viem, ktorý myslíš. Ak sa už dievčatá dlhšie poznajú je ťažšie zapadnúť. Chodia tam aj baby dlhodobo, ja len sem-tam a vidím, že ich nechajú stáť bokom. Skús sa prihovoriť ty ;)
Je to voľnočasová aktivita, takže asi je ťažké si niečo nárokovať. Nevieš zavolať nejakú kamošku alebo sestru?