Externé štúdium sociálnej práce na VŠ sv. Alžbety v Bratislave: Skúsenosti a informácie
Ahojte. Zháňam niekoho kto študoval v BA. Potrebujem sa opýtať ako často sa absolvovali cvičenia z rôznych predmetov za semester. Ake mate skusennosti so štúdium v externej forme na tejto škole.
Potrebujem aktuálne informácie.
Žienky prosim píšte iba fakty
Ahoj, studoval som to externe, ale teda uz davno a chodil som do Piestan na detasovane pracovisko. Vtedy boli len prednasky. Dobre bolo ze skusky boli priebezne pocas roka, nie skuskove kde bolo vsetko naraz. V podstate som to len absolvoval, ani som sa neucil. Ak som na skuske nieco nevedel, napisal som odpoved typu aka je socialna praca dolezita pre danu temu a vzdy mi to preslo 🙂
Musel som absolvovat nejaku prax, ale to som si len potvrdenie zohnal.
Nemusíš mať obavy. Ak za základ ako 100 percent vezmeme riadne štúdium niečoho seriózneho na kvalitnej škole, tak každé zo slov "externé štúdium", "sociálna práca", "svätá Alžbeta" znamená mínus 20 percent.
Nemusíš mať obavy. Ak za základ ako 100 percent vezmeme riadne štúdium niečoho seriózneho na kvalitnej škole, tak každé zo slov "externé štúdium", "sociálna práca", "svätá Alžbeta" znamená mínus 20 percent.
@ivka225 ale ja sa pýtam na niečo iné. Nepýtam sa kolko sa musím učiť. Jednu výšku mam za sebou,ale chcem zmeniť pracovnu oblasť. Chcem pracovať s ľuďmi a pomáhať im.
ivka225
moje 2 známe si tento odbor dali uznat v zahraničí a uznali im a vďaka tomu mali kvalifikovanú prácu s dobrým platom. A uznali aj tuto skolu.
Je jasné že tento odbor patrí k tým ľahším pre studium . Ale nezatracovala by som ani túto skolu. Ke to o prístupe študenta a jeho samovzdelavani kludne si môže naštudovať aj navyše odbornú literaturu
Ahoj, studoval som to externe, ale teda uz davno a chodil som do Piestan na detasovane pracovisko. Vtedy boli len prednasky. Dobre bolo ze skusky boli priebezne pocas roka, nie skuskove kde bolo vsetko naraz. V podstate som to len absolvoval, ani som sa neucil. Ak som na skuske nieco nevedel, napisal som odpoved typu aka je socialna praca dolezita pre danu temu a vzdy mi to preslo 🙂
Musel som absolvovat nejaku prax, ale to som si len potvrdenie zohnal.
@anonym_ff1f60 to myslíš vážne? Prepáč ale ja tomu nechcem veriť.
@anonym_ff1f60 to myslíš vážne? Prepáč ale ja tomu nechcem veriť.
@lapersefona A ktoru cast myslis? 🙂 ano priznam sa ze som to studoval len kvoli titulu, nepracujem v tej oblasti a ukecala ma k tomu kolegyna. Ale zase pozitivne je, ze som ziskal prehlad o veciach ktore su take "do zivota", nechcem tvrdit ze mi to nic nedalo. A urcite pre cloveka co to bral poctivo a pracoval v oblasti, tak to bolo urcite velmi prinosne
@lapersefona A ktoru cast myslis? 🙂 ano priznam sa ze som to studoval len kvoli titulu, nepracujem v tej oblasti a ukecala ma k tomu kolegyna. Ale zase pozitivne je, ze som ziskal prehlad o veciach ktore su take "do zivota", nechcem tvrdit ze mi to nic nedalo. A urcite pre cloveka co to bral poctivo a pracoval v oblasti, tak to bolo urcite velmi prinosne
@anonym_ff1f60 tak nechcelo sa mi veriť ze si sa nič neučil.

Myslis na Svatej Alzbete? A ktory stupen?