icon

Gynekológ/pôrodník v Bratislave?

rolko456
Dnes o 03:32

ahojte potreboval by som poradiť. Moja partnerka čaká dieťa a pri predchádzajúcom pôrode sa jej objavili vážne komplikácie a dostala sa do životu ohrozujúceho stavu. Tomuto sa chceme určite vyhnúť a práve preto hľadáme dobrého gynekológa a následne aj skúseného pôrodníka. Vedeli by ste mi na základe vašich reálnych skúseností niekoho odporučiť? Naši kamaráti ešte nemajú deti sme celkom mladý pár a tak rady a skúsenosti starších a múdrejších sú určite vítané. Taktiež asi by sme radšej volili štátne zariadenia ako súkromné a to z dvoch dôvodov. Prvé sú financie - tehotenstvo bolo neplánované a proste na to jednoducho nemáme peniaze platiť si za drahé súkromné kliniky. Ďalším dôvodom je, že som aj tak v minulosti počul negatíva na súkromné kliniky v Bratislave. Typu že v súkromných je super až dokým nenanastanú komplikácie a keď komplikácie nastanú tak väčšinou ich rýchlo ženú do štátnych. Vzhľadom na to, že pri minulom pôrode to bolo vážne tak nechcem nič riskovať. Zatiaľ mám len od jednej známej informáciu, že v Ružinove bola spokojná.

anonym_1e8e2a
Dnes o 04:03

Mudr. Lubomir Diveky.... Doktor ako ma byť

anonym_46ba39
Dnes o 04:28

Mudr. Cunderlik, skvelý doktor a pôrodník na Kramarich

anonym_447687
Dnes o 04:45
@anonym_46ba39

Mudr. Cunderlik, skvelý doktor a pôrodník na Kramarich

@anonym_46ba39 my sme velmi spokojni v Mgyn v Karlovke - dr.Chuda. Ma obrovske skusenosti aj zo zahranicia, pristup vynikajuci, zodpovie vsetky otazky, babo kazdy ultrazvuk pozera detailne.