icon

Hľadá sa inštalatér na výmenu batérie a sifónu

nikushka8
Včera o 10:59

Dobry den, poradte prosim, vodara na vymenu tecucej kuchynskej baterie a sifonu. Uz dlho hladam, volam, pisem a nikto nic. Bud nedvihnu telefon alebo ma rovno zrusia,ze to sa im neoplati. Hodinovy manzel ani tuk na dotaz. Dakujem.

patrike
•
Včera o 11:05

Kolko si predstavujes za taku pracu zaplatit ?

nikushka8
autor
•
Včera o 11:58
@patrike

Kolko si predstavujes za taku pracu zaplatit ?

@patrike vobec netusim ako sa teraz pohybuju ceny.

martinmmartin
•
Včera o 12:04

material mas kupeny?

patrike
•
Včera o 12:05
@nikushka8

@patrike vobec netusim ako sa teraz pohybuju ceny.

@nikushka8 Ak si z Bratislavy, tak pocitaj jednak vyssiu cenovu uroven, potom ze ma k tebe cestu, potom u teba stravi aspon hodinu, utekaju mu lepsie celodenne ksefty. Ak si zapyta 100 + material, das mu ich ?

nikushka8
autor
•
Včera o 12:07
@patrike

@nikushka8 Ak si z Bratislavy, tak pocitaj jednak vyssiu cenovu uroven, potom ze ma k tebe cestu, potom u teba stravi aspon hodinu, utekaju mu lepsie celodenne ksefty. Ak si zapyta 100 + material, das mu ich ?

@patrike dam, ak mi da stempel. Ten sifon si sami nevymenime. Cislo na nejaku firmu mas?

lubkavargova1
•
Včera o 12:18

No tak zavolaj na Hodinoveho manzela. Robime pre tu firmu a teda ako samoplatca budes figurovat..cena? Rataj kolo 120-200 Eur, kvalitny majster ti to zadarmo neurobi. Rataj cestu, pracu a material. Alebo si nahlas na poistovnu ako pistnu udalost a oi ti poslu majstra, ale predpokladam ze material si aj tak bude hradit sama.

nikushka8
autor
•
Včera o 12:24
@lubkavargova1

No tak zavolaj na Hodinoveho manzela. Robime pre tu firmu a teda ako samoplatca budes figurovat..cena? Rataj kolo 120-200 Eur, kvalitny majster ti to zadarmo neurobi. Rataj cestu, pracu a material. Alebo si nahlas na poistovnu ako pistnu udalost a oi ti poslu majstra, ale predpokladam ze material si aj tak bude hradit sama.

@lubkavargova1 ale ja tu neriesim cenu,ale niekoho kto vobec bude ochotny prist, kedze za niekolko tyzdnov som nikoho nezohnala. Ze budeme platit material viem, bateriu si tiez kupime sami, tak ako ked sme kuchynu robili. Chcela som cislo na konkretneho majstra. Vdaka

anonym_a00013
•
Včera o 13:42

0903 864 811 Suchánek,rychla dohoda co sme sa dohodli platilo.vymena bateria ma stala 40€,bateriu som mala

nikushka8
autor
•
Včera o 13:54
@anonym_a00013

0903 864 811 Suchánek,rychla dohoda co sme sa dohodli platilo.vymena bateria ma stala 40€,bateriu som mala

@anonym_a00013 dakujem krasne ❤️

lubkavargova1
•
Včera o 14:19

ta Polakovic = sikovny, rychly a robi aj detekcie a aj viac ak sa dohodnete podla toho co potrebujete

anonym_4eceeb
•
Včera o 16:31

Otvor utube a zvládneš sama.
Nemáš v okoli žiadneho chlapa?
Tam,kde si kúpila bateriu , maju iste i servis.