icon

Je normálne nabíjať mobil 2x denne?

15. jún 2026

Ahojte, mám telefón Xiaomi necelé dva roky a začínam mať pocit, že batéria ide dolu vodou. Ráno ho odpojím zo zásuvky a večer už hľadám nabíjačku. Je to po dvoch rokoch normálne, alebo by ste riešili výmenu batérie?
Dá sa vôbec v týchto telefónoch vymieňať baterka?

anonym_a48f2e
15. jún 2026

@anonym_autor áno je to normálne. Tie mobily sú stavané tak, že po 2 rokoch môžeš kupovať nový 🫢 a záleží aj od toho, ako nabíjaš, či na 80% alebo na 100. A tiež čo všetko máš zapnuté na pozadí.

anonym_0486be
15. jún 2026

Ja mam mobil 2 a ¾ nabijam kazdy druhy-treti niekexy dokonca stvrty den. Priemerne na mobile som denne 2-3h. Mne pride psycho nabijat kazdy den alebo niekolko krat do dna 🙄 pokial vyslovene nie si na nom tak vela kvoli praci.

luccija
15. jún 2026

@anonym_autor mám dlhšie Xiaomi a baterka je ešte dobrá Dá sa vymeniť ..asi si na ňom veľa🤪

madeincssr
15. jún 2026

Moje skusenosti su take, ze mnohi, ktori nabijaju zbytocne skoro a len do XY %, maju casom problemy s vycyklovanou bateriou. Ja vybijam a nabijam vzdy v noci v plnom rozsahu (od pod 5% a vzdy na plnych 100%), telefon ani v noci nevypinam, vzdy mam pre istotu pri sebe powerbanku (ak by sa mi mobil vybil, ked ho potrebujem) a nikdy som nemal problem so zhorsenym stavom baterie. A to mavam mobily dlheee roky.

anonym_9ea513
15. jún 2026

Skús pozrieť ktoré aplikácie najviac spotrebúvajú batériu, či tam nemáš niečo podozrivé.

patrike
15. jún 2026

Teraz uz je neskoro, ale uzitocne je nastavit nabijanie tak do 80%, plne nabitie skracuje zivotnost.

stellarstar
15. jún 2026

Ja mám Samsung a nabíjam každý deň. Ale ja ten tel používam aj dosť často

euka210
15. jún 2026
@stellarstar

Ja mám Samsung a nabíjam každý deň. Ale ja ten tel používam aj dosť často

@stellarstar ja mam tiez Samsung, ma uz asi aj 5r a kazdy vecer na noc dam nabit.
Ked hram na nom vela hru, tak sa vybije rychlejsie a musim dat nabit aj poobede. Inak vydrzi den v pohode.
Autorka...Zavisi aku mas baterku, aku spotrebu a akym stylom nabijas. Manzel ma silnu baterku, jemu vydrzi aj 2d v silnej prevadzke.