Je normálne nabíjať mobil 2x denne?
Ahojte, mám telefón Xiaomi necelé dva roky a začínam mať pocit, že batéria ide dolu vodou. Ráno ho odpojím zo zásuvky a večer už hľadám nabíjačku. Je to po dvoch rokoch normálne, alebo by ste riešili výmenu batérie?
Dá sa vôbec v týchto telefónoch vymieňať baterka?
Ja mam mobil 2 a ¾ nabijam kazdy druhy-treti niekexy dokonca stvrty den. Priemerne na mobile som denne 2-3h. Mne pride psycho nabijat kazdy den alebo niekolko krat do dna 🙄 pokial vyslovene nie si na nom tak vela kvoli praci.
@anonym_autor mám dlhšie Xiaomi a baterka je ešte dobrá Dá sa vymeniť ..asi si na ňom veľa🤪
Moje skusenosti su take, ze mnohi, ktori nabijaju zbytocne skoro a len do XY %, maju casom problemy s vycyklovanou bateriou. Ja vybijam a nabijam vzdy v noci v plnom rozsahu (od pod 5% a vzdy na plnych 100%), telefon ani v noci nevypinam, vzdy mam pre istotu pri sebe powerbanku (ak by sa mi mobil vybil, ked ho potrebujem) a nikdy som nemal problem so zhorsenym stavom baterie. A to mavam mobily dlheee roky.
Skús pozrieť ktoré aplikácie najviac spotrebúvajú batériu, či tam nemáš niečo podozrivé.
Teraz uz je neskoro, ale uzitocne je nastavit nabijanie tak do 80%, plne nabitie skracuje zivotnost.
Ja mám Samsung a nabíjam každý deň. Ale ja ten tel používam aj dosť často
@stellarstar ja mam tiez Samsung, ma uz asi aj 5r a kazdy vecer na noc dam nabit.
Ked hram na nom vela hru, tak sa vybije rychlejsie a musim dat nabit aj poobede. Inak vydrzi den v pohode.
Autorka...Zavisi aku mas baterku, aku spotrebu a akym stylom nabijas. Manzel ma silnu baterku, jemu vydrzi aj 2d v silnej prevadzke.

@anonym_autor áno je to normálne. Tie mobily sú stavané tak, že po 2 rokoch môžeš kupovať nový 🫢 a záleží aj od toho, ako nabíjaš, či na 80% alebo na 100. A tiež čo všetko máš zapnuté na pozadí.